Φ maraspoli Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 meraba arkadaşlar, ben geldim... Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 natalia ve kleopatra.07 teşekkür ederim.. hoş bulduk Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Hoşgeldin de , azıcık tanısaydık..... Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 hoş bulduk ilyada Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Hoşgeldin de , azıcık tanısaydık..... evet arkadaş hoş geldin ve ilayda gibi biraz tanısaydık:) Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 evet arkadaş hoş geldin ve ilayda gibi biraz tanısaydık:) hoşgeldin:) Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Hoşgeldin de , azıcık tanısaydık..... evet arkadaş hoş geldin ve ilayda gibi biraz tanısaydık:) hoşgeldin:) hoş bulduk..... zazagrin ve süper kız çocuğu Özo... İlyada, ilyada yı okudun mu..? zazagrin sen zaza mısın...? süper kız çocuğu özo...ne kadar süpersin bende merak ettim.... sölemem .... siz söylemeden hiçbir şey söylemem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.