Φ machiavelli Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) bozo avdan rumuzu kullanan sahsiyet acaba asiri milliyetci bir turk olabilirmi bu asiri milliyetci kisi bu forumdaki bazi insanlarin yaterince milliyetci olmadigina karar vermis olup ya ben bunlari neden daha milliyetci cizgiye getirmiyorum diye icerlemis olabilirmi sonra eline dehap ve pkk nin dergilerinden bir kacini alip oradan elde ettigi makaleleri bu foruma yazmis olamazmi birazdaha giciklik olsun diye oraya sari kirmizi yesil pacavra koymus olmazmi sonra ***** ve ***** adli 2 daha milliyetci turkle anlasip bakin ben miiliyetci kurdu oynayacagim sizde sag duyulu turkleri oynayacasiniz arada bana ayip oluyor diyeceksiniz tabii ama buyuk oranda kansiz kavgasiz kurt turk ayrimini savunacagiz demis olamazmi...****** arada milliyetci turklerede geciriyor olacak cunku kendisi ultra aydin modern bir insan harvard taki egitimini yarida kesip ulkesinin durumuna icerledigi icin kesin donus yapmis ve edirne kapikuleden yurda girmis bir gurbetci olamaz mi ****** ahmet kaya hastasini oynayan bir turk kizimiz olamaz mi aslinda asil adi asena ama ahmet kayaya cok uyuz oldugu icin boyle davraniyor olamazmi aslinda ahmet kayanin safak turkusu turk milliyetcileri icin yazilmis olmazmi... ozgur gundem gazetesindeki' kurt halk lideri imralida safak turkusunu dinliyor ` haberide aslinda uydurma olamazmi aslinda bu sarkinin turkunun bir mesajida yok.......ama ****** bacimiz ahmet kayayi cok seviyor olsun terorist olsun dagdaki teroristin moral kaynagi olsun ama ****** baci cok seviyor gerisi onemsiz yani ben bu forumda milliyetci dalga yaratmak istesem alirim bir rumuz dusuk IQ gibi baslarim turklere turkiyeye sovmeye yok ben guzelim siz cirkinsiniz yok bizim medeniyet soyle sizin medeniyet boyle...falan sonra milliyetci dalga yukselir....... nedersiniz allah bu arkadaslardan razi olsun bize dogru yolu gosterdiler bizi o yuksek egitim gorgu ve terbiyeleri ile kendileri gibi guzel kildilar olamazmi alo ************ HARVARDLI ********** cikar o gozlukleri hic hakkarili koy delikanlisina yakisiyormu..aloo nedersin Tarih: 30 Kasım , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) ilginç bir filim seneryosu gibi geldi yazdıkların boza avdan kesin ve net bi şekilde düşündüklerini yazıyor -ki istediğini yazabilir ama ****** ****** ***** nin biz türklerden toprak istiyoruz ,yok şöyle yok böyle diye milliyetçilik yaptıklarını hiç görmedim Tarih: 30 Kasım , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) bozo avdan rumuzu kullanan sahsiyet acaba asiri milliyetci bir turk olabilirmi . . . pardon abi sen kim oluyorsunda başka insanlarla ilgili böyle bir yorum yapabiliyorsun....sen zaten başkalarının yazılarına bakıpta kendine yol çizebiliyorsan ne denir ki sana...ilk önce sen başkalrını eleştirip kendini komik düşüreceğine kendi fikirlerini yazda onları görelim..... saygılarım hakedene tabi...... tabi...... Tarih: 30 Kasım , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Bir büyüğümüzün sözü vardı kulakları çınlasın "Bu modeller hep böyle" derdi... bu modeller hiç değişmiyor, bep aynı aynı kafa, aynı yöntemler. Türkiye sevgisinin ayaklı kılavuzu gibiler hani bunlar olmasa insan ülkesini nasıl seveceğini bilemeyip bocalayacak... Bu modeller hep böyle... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) bozo avdan rumuzu kullanan sahsiyet acaba asiri milliyetci bir turk olabilirmi . . . nedersin demek gerçekleri açıklıyorsun bak senn burda herkes kadar bizimde kendimizi ifade etme hakkımız var ve bu hakkımızı senden izin alarak kullanacak yada yazılarımızı senin hoşuna gidecek şekilde yazmamız diye bişe olabilirmi herkes yazdığı yazıların sorumluluğunu alır bende alıyorum ne yazmışsam her bir satırın sonuna kadar arkasındayım eğer yazdıklarımdan çıkardığın sonuç buysa yapacak bişe yok istediğin şeye inanabilirsin aksini ispatlamayı düşündüğüm en son insanlardan biri bile değilsin sen kendi kendine eğlenmeye devam et komiksin ve inan sabah sabah beni çok güldürdün Tarih: 30 Kasım , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) bozo avdan rumuzu kullanan sahsiyet acaba asiri milliyetci bir turk olabilirmi . . nedersin yani ne denir ki bkm de yanımda senarist olarak çalışırmısın. harika bir senaryon var bunu mutlaka beyaz perdeye aktaralım. ama üzerinde biraz daha çalışmamız lazım bir kaç rutuş istiyor. gözlükler hakkatten o kadar kötümü ya? ben açmış diyordum. bana öm atıp bozonun üzerine git gerçek yüzünü ortaya çıkaralım diyen arkadaş ta bu senaryoda yokmu onu neden almadın hikayeye? ne yalan söyleyim hayalgücüne hayran kaldım BU KONUDA KENDİMİ SAVUNMA İHTİYACI DUYMUYORUM. SAĞOLSUN BAZI ARKADAŞLAR BİRŞEYLER SÖYLEMİŞ AMA BEN YİNEDE HEPİNİZİ SAĞDUYULU OLMAYA DAVET EDİYORUM Tarih: 30 Kasım , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 bozo avdan rumuzu kullanan sahsiyet acaba asiri milliyetci bir turk olabilirmi . . . nedersin 1-Ahmet kaya hastasını oynayan değil gerçekte seven bir türk kızı değil bir kürt kızıyım TC. yaşayan bir kürdüm ben ama asena da fena değil iyi oynuyor ben asenayı bizim siyasetçilere benzetiyorum iyi kıvırıyorlar aynı onun gibi 2-Benim milli duygularım senimi gerdi sanane benim duygularımdan ve sen ne kadar biliyorsunki benim duygularımı psikoloğum benim aşırı fuhrer kılıklı arkadaşım 3- Bence sen mel gıbson un komplo teorisinden fazlaca etkilenmiş kendini kaptırmış öyleki oscara aday bir arkadaşsın ama üzgünüm ödülü daha evvel giden arkadaşlarımızdan çok değerli bir şahsiyet aldı ve gitti istersen sanada fotokopisini çektiririz 4-Emin abime harvard lı demişsin işte sen bir amerikan özentisisin neden örneği boğaziçi üniv.vermedin çok aip sen bizim üniv lerimiz harvard dan daha mı aşağı demek istiyorsun yakışmadı 5-Şevval,Deli emin abim ve ben bu ülkeyi ne kadar seviyoruz yada sevmiyoruz bunu senmi belirleyeceksin Elbette ülkemi seviyorum ama körü körünede eleştirmeden yaşanmazki herşey dört dörtlükmü bizler ortalama bir salak olarak yaşasak bu sizleri ne kadar sevindirir değilmi ama üzgünüm eleştiriyorum yanlış hissettiğim herşeyi eleştiririm.Sizin eleştirmek için sebepleriniz olmayabilir tuzunuz kuru olabilir yada eleştirmek bazı çıkarı olan insanları çıkarlarından edebilir ama ben ELEŞTİRİRİM işine gelmiyorsa muhatap alma beni ki ben öyle yapacağım. 6-Allah bu arkadaslardan razi olsun bize dogru yolu gosterdiler bizi o yuksek egitim gorgu ve terbiyeleri ile kendileri gibi guzel kildilar DEMİŞSİN ne güzel etmişsin ve ne kadar messudumm bilezsin şuan Bende birşey öğrenmedinmi acaba diye üzülüyordum acaba anlayışta mı sorun var diye ama allahıma binlerce şükür okumuş anlamış buda yetmiyormuş gibi bizim gibi güzel kılınmışsın ehh emeğimizin karşılığınıda köyünde yol ,su ,elektirik olmayan vatandaşlara bu hizmetleri yaparak ödersin Gerçi şimdi hemen salırıya geçilir elektiriksiz köymü kaldı kardeşim diye var var elektiriği olmayan köylerimiz var hemen celallenmeyin 7- Bizi olmadığımız kalıplara sokamayacaksınız. 8- Böyle konuşarak çamur at izi kalsın la elinize birşey geçmeyecek ne anlatmak istediğimizi herkes biliyor hemde çok iyi burada provake etmeye çalışan kimler bunlarda iyi biliniyor 9- Suçlanılan arkadaşlarımızın ve benim de bütün iletilerimize bak eski olsun yeni olsun giriş yaptığımız tarihten itibaren bak birtek bölücü,insan ları sınıflandırmaya çalışılan bir tek cümle bul bende senin elini öpeyim.Yok bulamazsan o boşboğaz çeneni kapa !! 10- ve son olarak söylüyorum üzerimizden prim yapma reklamın iyi kötüsü olmaz diyenler seni kandırmış. Bu forumdan gitsek ne kadar sevinirsiniz değilmi ama söylüyorum ele yokkk gitmem gitmiyorumda bunları yazarak korkacağımıda düşünme sakın ben bu forumu ne kadar sevdim valla deliyi düğüne götürmüşler (emin abi bu deli sen değilsin : ) burası bizim evden iyi demiş.Şimdi ben oldum bir deli burası bizim evden iyi ne diye bırakıp gideyim dimi üstelik kardeş kardeş geçinip gidiyoruz arada böyle hurafeler de olmasa iftiralarda olmasa yalan yanlış yazılarda olmasa hayat bayram olsa insanlar elle ele tutuşsa birlik olsa ama nerdeee siz şimdi biz bir kürdün elinide tutmayız araya laz koyun dersiniz BAŞKA BİR KOMPLO TEORİSİNDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE..... Kolay Gelsin Alıntı
Φ machiavelli Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) BEN FIKIRLERIMI DAHA ONCE YAZMISTIM TAKIP EDEN DENEYIMLI DELI EMIN AGBI BILIYOR ZATEN.... BENIM TEMEL ELESTIRIM BOZANIN BURADA SARF ETTIGI TURKLER CIRKINDIR TURKLER ISGALCIDIR KURTLER SUPER MEDNIYETTIR BENZERI LAFLARA MOZAIK ARKADASLARIN TEPKI VERMEMESIDIR BU ARKADASLARIN BIZDEN BIR SEY ISTEMESINE GEREK YOK AMA TALEBI OLAN BOZAYA TEPKI VERMEMELERI BU FIKIRLERI DESTEKLEDIKLERI ANLAMINA GELMEKTEDIR CUNKU NE ZAMAN BIRISI BOZAYA CEVAP VERSE BU ARKADASLAR TEPKI VERENIN UZERINE GITMEKTEDIR HERKES FIKIRLERINI ACIKLAMAKTA OZGURDUR..DELI SACAMALIGI.....YIYORSA GELIN BU FIKIRLERINIZ GELIN MEYDANLARDA ACIKLAYIN....BOLUCU MOZAIKLER AMERIKADA BIR SOYLEYIN BAKALIM BUNA BENZER SEYLERI ........ MILLIYETCILIGI BENDEN OGRENMENIZE GEREK YOK......SIZ ICTEN INSANLARSANIZ NASIL HISSEDIYORSANIZ OYLE YAZIYORSUNUZ SAFAK TURKUSUNU COK SEVIYORMUSTA AHMET KAYAYI COK BEGENIYORMUSTA..O SARKININ KIM VE NE ICIN YAZILDIGINDAN HABERI OLMAYAN ISTEN KISILIK.... ALLAH ASKINA MUJGANLA BIZ AGLASIRIZDAKI MUJGANIN NE OLDUGUNUDA BIZE ANLATTA AYDINLANALIM..... BU ULKEDE HERKESIN HERSEYE HAKKI VAR ZATEN HERKES FIKRINI ACIKLAR POLIS OGRETMEN DOVER YADA DAYAK YER ASKERLER HUKUMET YONETIR ULKENIN FEDERE OLMASI GEREKTIGI TARTISILABILIR DIYORUM KI TARTISAMAZSINIZ SIZ ANCAK BOYLE LISELILERIN TAKILDIGI FORUMLARDA BUNLARI YAZAR O KURT PACAVRA BAYRAGINI BAS KOSEYE KOYARSINIZ BANA TEPKI VERENLERE BAK.....UTANMAYINDA HEPINIZ ORAYA KURT PACAVRA BAYRAGINI KOYUN MOZAIKLER SEN KIM OLUYORSUNDA ...DIYE BASLAYAN BU CEVAPLARADA HASTAYIM....... BEN BIR MODEL DEGILIM KENDIMI BILDIM BILELI DE O INSANLARIN TURKIYEDEN GITMESINI ISTIYORUM GITSINLER HARBIDEN IRAKTA HANGI DEVLETI KAC PARAYA KURACAKLARSA KURSUNLAR ONLARI BILMEK DUYMAK ISTEMIYORUM BU ULKENIN KAYNAKLARININ VERGILERINI ON BOLGEYE VE O INSANLARA AKTARILMASINI ISTEMIYORUM SAG DUYU DIYE BIZE EMPOZE EDILEN KARDESLIK HAK ESITLIK OZGURLUK GIBI FIKIRLER NEDENSE HEP ONLAR VE ONLARA YAKIN INSANLAR TARAFINDAN DILE GETIRILMEKTE...... BU ULKE HEPIMIZIN DIYE BIR SEY YOK BU ULKE TURKLERIN BEGENMIYORSANIZ GIDIN IKIDE BIR ISYAN EDIP BIZI ISTIKRARSIZLASTIRACAKSANIZ GIDIN YA BIKTIK SIZDEN TURK OLMAKTAN GOCUNMUYORUM TURKUM VE COK MUTLUYUM BUNLA OVUNUYORUM BENIM UZUNTUM KURTLERE YARANMAK ICIN ALT UST KIMLIK OLAYAINA GIREN SANKI BIRLESTIRICI UNSURMUS GIBI YOK HEPIMIZ MUSLUMANIZ DIYEN BU ULKEYI BERABER KURDUK DIYEN INSANLAR BU ULKEYI ATATURK SILAH ARKADASLARI TURK ORDUSU VE MILLETI KURDU.......ISINIZE GELMIYOR AMA BOYLE BU ULKEDE KURTLER OLMASAYDI SUREKLI BOCEKLER GIBI UREMESELERDI NE BUKADAR SAVASA PARA HARCARDIK E BU KADAR ISSIZLIK OLURDU NEDE KIZLARIN OKUMAMASI GIBI BIR DERT OLURDU.... YA INSAN OLUN SU KURTLERI BIR KARDESIM NEDEN BOYLE URUYORSUNUZ NEDEN OKULLARI YAKIP KARILARINIZA KOTU MUAMELE EDIYORSUNUZ DIYE BIR ELESTIRIN YAAA NEDIR YANI TURK DEVLETI VE MILLETI ILE OLAN DERDINIZ YANI GUNEYDOGUYU ALSANIZ BITECEKMI TURKLERIN CILESI TURM TURKIYEDEKI KURTLER TOPLANACAKMI O KURULACAK DEVLETTE SIZDE ERMENISTAN GIBI TURKLER 1000 YILDIR BIZE ISKENCE YAPIYOR BIZI KATLETTILER DEYIP TAZMINAT ISTEYECEKMISINIZ O ZAMANDA HALKLAR KARDES OLACAKMI ***************** HALKLARIN KARDESLIGI DIYENLERDE GITSINLER ONLARIN YANINDA AKTIF OLARAK CALISSINLAR.....ONLAR ZATEN SAVASADA KARSIDIR......NEDEN CUNKU TURKLER GUCLU KURTLER ZAYIF TARAF TAM TERSI OLSAYDI BU ULKEDE TURK KALMAZDI..... ****************** DIMI DELI EMIN AGBI...... Tarih: 30 Kasım , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) öm den bana sana ulaşabileceğim bir iletişim adresi verebilirmisin msn olursa iyi olur çünkü şu anda işlerimi takip etmeyi bırakıp buraya cevap yetiştirmek zorunda kalıyorum müsait bir zamanda konuşalım bunları Tarih: 30 Kasım , 2005 Düzenleyen: DeLİ eMİn Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) BEN FIKIRLERIMI DAHA ONCE YAZMISTIM TAKIP EDEN DENEYIMLI DELI EMIN AGBI BILIYOR ZATEN.... BENIM TEMEL ELESTIRIM BOZANIN BURADA SARF ETTIGI . . . . Ben bunları okursam muallim olurum kısa ve öz yaz arkadaşım merak etme anlarım ben ama anlatımın biraz zayıf azıcık ders al konuşalım sonra :D Tarih: 30 Kasım , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 SEVVAL BEN SENIN DUSUNECEGIN EN SON INSAN BILE DEGILSEM NE MUTLU BANA.. liselilerin kendi aralarında takıldıkları ve içinde dişe dokunur bir fikir barındırmayan bir forum için siz biraz fazla nefes tüketiyorsunuz. Burada çok canınız sıkılacaktır, ekseriyetle terörist, mozaik, düşük IQ seviyesindeki insanların bulunduğu bir ortam sağlığınız açısından sakınca yaratabilir. Şeker, tansiyon, romatizma falan varsa bu ortam iyi gelmeyebilir. Kalp var mı diye sormuyorum... Etrafa saçtığınız hakaretlerinizi biz siler, temizleriz siz endişe etmeyin. Ben size yine daha sakin bir yaşantı dileyeyim... Alıntı
Φ machiavelli Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) 9- Suçlanılan arkadaşlarımızın ve benim de bütün iletilerimize bak eski olsun yeni olsun giriş yaptığımız tarihten itibaren bak birtek bölücü,insan ları sınıflandırmaya çalışılan bir tek cümle bul bende senin elini öpeyim.Yok bulamazsan o boşboğaz çeneni kapa !! diyen kurdum demek basli basina bir sey.....bu ulkede 2 egemen millet yok amerikaliya sen nerelisin diye sorunca ispanyolummu diyri yani..hayir amerikaliyim diyor turkler cirkindir isgalcidir demek nedemek neden bu sahis bunlari yazdiginda elestirmiyorsunuz nedemek siz geldiniz bizi soyle boyle yaptiniz...adam olsaydiniz yaptirmasaydiniz ve noolursun beni opme birde harvard dedigim icin yine kendini komik yapmissin nedne bogaz ici dememisim bak hep soyluyorum bilgisizsin .......okumuyorsun..liseli muhabbeti yapiyorsun bunun ozentiyle alakasi yok tek nedeni... dunyanin en iyi 500 universitesi siralamasinda 1. sirada harvard olmasi..yani almanyadan bir universite olsaydi onu yazardim ama degil..... ve okadar kendini bilmezsin ki bogazicini turkiyenin en iyi universitesi zannediyorsun tabi okuman lazim kurt kizi.....turkiyeden bu siralamaya sadec 2 universite girebilmis hacettepe ve istanbul universitesi kafan aliyor dimi agir gelmiyor ayani bir sey soyluyorsak bir sey bildigimiz icin liselilerden duydugumuzdan degil ******** simdi sen yine burada verdigim oturtam bilgileri bir kenara birak yine soylemine devam et ahmet kayayi sevmen normal o bir terorist **********....... ....safak turkusude dagdaki teroist icin yazilmistir.......nedersen de ac ozgor gundemi oku mezopotamya haber ajansini oku....senin haber ajansin .oku kurt kizi oku ki olay liseli boyutundan ciksin ve sunu unutma ulusalci yada fasist olmam senden dah zeki yada akilli yada bilgili olmama engel degil ayrica hitleri degerlendirmende cok komik savasi hitler kazansaydi ne olacakti.....tarihi kaznanlar yazar bunu unutma hitler deli olsa yada baska bir sey olsa arkasinda bu kadar buyuk bir halk gucu olabilirmiydi...amerikalilar alman teknolojisini 2. dunya savasinda calmasa uzaya gidebilirlermiydi.... yani fasit olmakla bu islerin alakasi yok ama sen yinde anlamasin.......********* Tarih: 30 Kasım , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) ve sunu unutma ulusalci yada fasist olmam senden dah zeki yada akilli yada bilgili olmama engel degil ayrica hitleri degerlendirmende cok komik savasi hitler kazansaydi ne olacakti.....tarihi kaznanlar yazar bunu unutma Süper ZEKİ ve aynı zamanda süper ********, Dediğin gibi,FAŞİST olman akıllı olmana mani değil,en azından yukarıdaki yazı böyle söylüyor.Engel de olamaz,keşke zeka ile övüneceğine VİCDAN ile övünseydin.Ki senin VİCDAN'dan yoksun fikirdaşların yüzünden dünya ve ülkemiz bu hallere geldi.Ne hale geldiği senin takdirindir. Hitler savaşı kazansaydı....ne olacaktı.... Ya TURANCI K.KARABEKİR, M.KEMAL'i öldürseydi...Ki İzmir 'de denedi...ne olurdu? Peki ya PKK kazansaydı ne olacaktı... Ya da Amerika Türküye'den maddi desteğini çekse ne olacaktı... Ya da en güzeli ya FAŞİSTLER omasaydı... Ya da insanı ezen düzenler olmasaydı.... Ya TANRI olmasaydı... Ama en güzeli ya bu forum olmasaydı...Ben nasıl eğlenirdim...Ben senin gibi insanların varlığından(!) nasıl haberdar olurdum değil mi?.. Dediğin gibi tarihi kazananlar yazar yani galipler... Turancılar galip geldilerde ne oldu? Sarıkamış bunun destanı olsa gerek... Biz mağlup olmaya razıyız... Bu yolda mağlup,galip sayılır...Y.KEMAl misali.. Tarih: 30 Kasım , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 . . . yani fasit olmakla bu islerin alakasi yok ama sen yinde anlamasin.......kurt kizi 1- Açmış olduğunuz konunun başlığı bile buram buram iftira kokuyor PROVAKASYON-GERÇEĞİ AÇIKLIYORUZ bu nedir kimin gerçeğini açıklıyorsunuz kime göre gerçek bunlar?? 2- kurdum demek basli basina bir sey.....bu ulkede 2 egemen millet yok DEMİŞSİNİZ: Neden kürdüm demek başlı başına bişeymiş hem bişey ne ben kürdüm varmı ötesi var sa söyle ! 2 egemen millet olsun diyen kim gereken insanı haklar verilsin bu ülkede ayrımsız hayatlar yaşasın insanlar yeter 3-turkler cirkindir isgalcidir demek nedemek neden bu sahis bunlari yazdiginda elestirmiyorsunuz nedemek siz geldiniz bizi soyle boyle yaptiniz...adam olsaydiniz yaptirmasaydiniz DEMİŞSİNİZ : Bu söylemler kime aittir kim sarf etmiş bu sözleri, burada bunları yazarak beni karalayıp kendimi aklamaya çalışacağımıda zannetmeyin sakın. 4-bak hep soyluyorum bilgisizsin .......okumuyorsun..liseli muhabbeti yapiyorsun DEMİŞSİNİZ: Madem liseli muhabbeti yapıyoruz sizde konu açarken daha üst düzey fikirlerle konu açın böyle salak sulak konularla ilgili değil sevgili arkadaşım.Ve ben bilgisizim doğrudur iyi gözlem eğer bilgimi senin bilginle ölçüyorsan aman aman ben cahil kalayım. 5-ve okadar kendini bilmezsin ki bogazicini turkiyenin en iyi universitesi zannediyorsun tabi okuman lazim kurt kizi.....turkiyeden bu siralamaya sadec 2 universite girebilmis hacettepe ve istanbul universitesi kafan aliyor dimi agir gelmiyor DEMİŞSNİZ: Ben türkiye sıralamalarına göre örnek vermedim bu konuyada türkiyeyi bulaştırdın ya ne diyim sana bravo alkış arkadaşa. Kafam alıyor arkadaşım alamadığım noktalarda sana söylerim sen alırsın fazla bilgileri 6-ayani bir sey soyluyorsak bir sey bildigimiz icin liselilerden duydugumuzdan degil kurt kizi simdi sen yine burada verdigim oturtam bilgileri bir kenara birak yine soylemine devam et DEMİŞSİNİZ : Ayani birşey söylüyorsun senin her ayani söylemlerin doğrumudur birileri sizi fena poh pohlamış siz herşeyin iyisini biliyorsunuz demişler size sanırım ama inanmayın onlar madara olmanızı istiyor bir dost tavsiyesi SAYIN HERŞEYİ BİLEN olmayın.Liselileri de küçümsemeyin ben bazen 7 yaşındaki bir çocuktan hayat dersi alıyorum öyle birşey söylüyorki apışıp kalıyorum tıpkı şuan sizin apışıp kaldığınız gibi Oturtam bilgileriniz bunlarmı sizin liselileri aşağılayıp bir kızı sırf kürdüm dediği için burada aşağılamaya çalışmanızmı oturtam bilgileriniz, bence siz o bilgileri oturtmayın arada biraz hava aldırın o oturtam bilgilerinize 7-ahmet kayayi sevmen normal o bir terorist sende sempatizansin.......DEMİŞSİNİZ : Eh artık bu kadarına pes bu kanıya o meşhur oturtam bilgilerinizlemi vardınız ki ben terörist değilim diye yırtınmamı beklemeyin beni bilen bilir arkadaşım. 8-....safak turkusude dagdaki teroist icin yazilmistir.......nedersen de ac ozgor gundemi oku mezopotamya haber ajansini oku....senin haber ajansin .oku kurt kizi oku ki olay liseli boyutundan ciksin DEMİŞSİNİZ : Bak arkadaşım bir şarkının kime yazıldığı ne için yazıldığı beni bağlamaz kulağıma hoş gelir dinlerim bu kaadar basittir.Şimdi MARIAH CAREY bir şarkı söylüyor MY ALL diye bunu kime yazdığını araştırıp öylemi dinliyeyim MÜZİK bu bari bırakın bu evrensel kalsın bunu tekelinize almayın 9-ve sunu unutma ulusalci yada fasist olmam senden dah zeki yada akilli yada bilgili olmama engel degil DEMİŞSİNİZ: Elebbette engel değil ama sizin zekanızdaki sorunu sizin faşist yapınıza bağlamadımki ben inanın zeka geriliğinin faşizanlıkla yada koministlikle ilgisi yok tamamen insanın gelişimiyle ilgili. 10-hitler deli olsa yada baska bir sey olsa arkasinda bu kadar buyuk bir halk gucu olabilirmiydi...amerikalilar alman teknolojisini 2. dunya savasinda calmasa uzaya gidebilirlermiydi.... yani fasit olmakla bu islerin alakasi yok ama sen yinde anlamasin.......kurt kizi Bakın hitler deli olsada'sı yok yani bu olsada cümlesi onu haklı çıkardığınızın bir ürünüdür bence ve halklar her zaman kanmaya hazır zaten nedenine gelince fakir bırakılıyor eğitimsiz bırakılıyor eleştirmeden yaşamaları için gereken alt yapı hazırlanıyor yoksa bu ülkede dedemin babamın görmüş olduğu başbakanı ki bu başbakan ne denli başarılı oda tartışılır biz yeni nesil görmezdik Ne demek oluyor bu halk çaresiz bir parmak bal çalınıyor ağızlara ve devamı gelecek diye umud ediyor insanlar düşününki o kadar zor durumda yokluk içindeler.Bir dal bekliyorlar ama tuttukları her dal ellerinde kalıyor yalanmı yalan diyin bana!!! Şimdi ben bunları görüyorum ama siz o oturtam bilgilerinizle bunları görmüyorsunuz yada görüyorsunuz ama söylerseniz anarşist olacağınız için söylemiyorsunuz Ben ülkemin iyi yanlarını olduğu kadar kötü giden yanlarınıda konuşma tarafıyım ne kadar megaloman bir milletiz komplekslerimizden adım atamıyoruz ( ya bu söz yılmaz erdoğanın'dı ama cuk oturdu ) Kolay Gelsin Alıntı
Φ DefectoR Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 (düzenlenmiş) ***** helal olsun sana yani bi konu açtın sağolsun arkadaşlar lafları ******** die oturtup boşlukları doldurmuşlar e artık ****** ta buraya mesaj atmazsın dicem ama sen o duygunun ne olduğunu bilmiyorsun bu nedenle mesajlarını atmaya devam et çünkü ***** sana çok yakışıyor Tarih: 7 Aralık , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Φ machiavelli Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 BURADA HIC HAYVAN HAKLARI SAVUNUCUSU YOK MU............. BIR KONU DANISACAGIMDA Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 BURADA HIC HAYVAN HAKLARI SAVUNUCUSU YOK MU............. BIR KONU DANISACAGIMDA Neden Savunulmayamı ihtiyacınız var anlamadım da Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 şafak türküsünün yazarı ahmet kaya değildir. Nevzat Çelik'e aittir, bir idam mahkumu hakkında yazılmıştır, 12 eylül ihtilalinden sonra idam edilenler . Ha bu arada Nevzat Çelik Kürt değil kastamonuludur Alıntı
Φ machiavelli Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 kurtler anlamaz zaten yorma kendini bosuna kurt kizi SIZ DEVAM EDIN KARDESLIK VS MILLET UYANIYOR...... NE CHP NE MHP NE AKP GORURSUNUZ YENI BIR PARTI GELECEK HEPSINI SILECEK Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 bozo avdan rumuzu kullanan sahsiyet acaba asiri milliyetci bir turk olabilirmi . . . nedersin İsimleri açıkca verip konuyu da biraz açarsan hoş olacak galiba... Alıntı
Φ machiavelli Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 isimler acikca belliydi tabi bu benim atilmama neden oldu ama forumu birazcik izlersen bozaci ve onun sahidi olan siraci mozaiklerin kim oldugunu anlarsin admine soz verdim isim yok...... Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 UNUTMA SEN VE SENİN ZİHNİYETİNDEKİLERDE BU MOZAİK İN BİR PARÇASI EĞER BEN FAYANS YADA LÜLE TAŞIYIM DİYORSAN SEN BİLİRSİN FAŞİT KELİMESİ ÜZERİNE UYMAYA BAŞLIYOR GİBİ NE DERSİN ARTIK USLUBUNU DÜZELTMENİ İSTİYORUM. Alıntı
Φ machiavelli Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 emin abi bu arada abi deyip duruyoz yas kacti..... diyorum ki turkum diyenle bir problemimiz yok cunku kimse cikip ben turkum diye ortalikta nara atmiyor ama kurtler bunu yapiyor bu ulkedeki cogu insanin bu islerle yakindan uzaktan iliskisi olmadiginida biliyorum ama cozum ne...... kimin terorist bolucu oldugunu analayack bir zihin okuma makinasi daha bulunmadi..... korktugum kurtlerde degil korkum kurt devletide degil korkum bu insanlarin abd ingiltere tarafindan kullanilmasi ve bize karsi kullanilmasi once kuzey irakta sonra guneydoguda anliyormusun evet cahiller evet fakirler ama ayaklanma demek turkiyenin ekonomisinin ordusunun insan gucunun huzurunun en az bir 25 yil yok olmasi demek ve tek kazanan amerika olacak savasa karsiyim hicbir turk askerinin olmesini yaralanmasini istemem ama her an kullanilmaya hazir bir gurup insanada insan gozuyle bakmam.... her ana ayaklanabilirler diye durmadan orduya silah durmadan talep...ekonomiye yuk..... 1980 oncesi gibi olmali kimse kimseye nerelisin diye sormamali herkes turkiye vatandasi okadar bunun otesine gecenlerede hersey yapilmali karsimisin..... Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 . DİĞER TOPİCTE YAZDIKLARINI OKUDUKTAN SONRA BENİM İÇİN YUKARIDA YAZDIĞIN ŞEYLER İÇLERİNDE CEVAP VERİLMEYE DEĞER ŞEYLER OLSA DAHİ BİR NOKTADAN BAŞKA BİR ŞEY İFADE ETMİYOR. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.