Φ hunter02 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 A köyü B köyü arasında bulunan uzun bir köprünün tam otasında bir bekci vardır. Köprüden geçiş üçretlidir. Bekçi devamlı uymaktadır. Fakat birisi tam köprünün ortasından geçerken uyanmaktadır ve para istemektedir. A köyünden B köyüne giden birisi para vermeden köprüden nasıl gecer Alıntı
Φ marcio_83 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 güzel soruymuş ya... param yok dese,bekçi belki kabul eder.olmazmı? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 bunun cevabını özelden gönderdim. hoşcakal. güzel sorular için teşekkürler hunter02 Alıntı
Φ hunter02 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 cevabın dogru medikal soruları begendine ayrıca da cok sevındım hıscakal Alıntı
Φ psycolog Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 A köyünden B köyüne gitmekte olan kişi karşıdan karşıya geri geri yürürse ve tam ortasında bekçi uyandığında sırtı dönük olacağından bekçi para istediğinde param yok o zaman geçemeyeceğim demektir deyip yönünü tam B köyüne çevirerek bari köyüme döneyim diyerek para vermeden B köyüne geçmiş olacaktır. (Benim yorumum bu, ama cevabını da merak ettim doğrusu) Alıntı
Φ The_Ewo Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 A köyü B köyü arasında bulunan uzun bir köprünün tam otasında bir bekci vardır. Köprüden geçiş üçretlidir. Bekçi devamlı uymaktadır. Fakat birisi tam köprünün ortasından geçerken uyanmaktadır ve para istemektedir. A köyünden B köyüne giden birisi para vermeden köprüden nasıl gecer sırtını dönüp yürür.bekçi uyanınca da sırtını tekrar donüp gitmek istediği yere gider... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.