Φ DefectoR Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Müsadenizle bana da yer varsa bende gireyim aranıza... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Müsadenizle bana da yer varsa bende gireyim aranıza... yoldaştık ama aynı yolda değildik.......hoş gördüm be arkadaş..... dewrim ateşi yakmak için geldiysen imkansızz...... Alıntı
Φ DefectoR Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 yoldaştık ama aynı yolda değildik.......hoş gördüm be arkadaş..... dewrim ateşi yakmak için geldiysen imkansızz...... Yo hayır amacım bu değil buradaki orda yanan ateşten aldığım bir meşaledir... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 hoş geldin... Alıntı
Φ DefectoR Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 hoşbulduk arkadaşlar... Alıntı
Φ DefectoR Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 ilgi ve alakanız için teşekkürler eve gitme vaktim geldi :DD Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 SELAM ARKADAŞIM.....HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN YOLDAŞ..... Alıntı
Φ DefectoR Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 hoşbulduk arkadaşlar ve yoldaşlar Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 hoşgeldinde sitenizin giriş resmide bayai lginçmiş. sol tarafta deniz gezmişin resmi, onun sağında pkk militanı. hayatı amerikan emperyalizmine karşı mücadeleyle geçmiş iki ünlü devrimcinin arasında, Amerikancı pkk militanının ne işi var hala anlamadım. Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 hey arkadaş, hoşgeldin... sol tarafta deniz gezmişin resmi, onun sağında pkk militanı. hayatı amerikan emperyalizmine karşı mücadeleyle geçmiş iki ünlü devrimcinin arasında, Amerikancı pkk militanının ne işi var hala anlamadım. çok doğru.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Yo hayır amacım bu değil buradaki orda yanan ateşten aldığım bir meşaledir... önemli olan o meşaleyle heryerde yeni ateşler yakmak......... benimki sadece şakaydı zaten... Alıntı
Φ DefectoR Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 hoşgeldinde sitenizin giriş resmide bayai lginçmiş. sol tarafta deniz gezmişin resmi, onun sağında pkk militanı. hayatı amerikan emperyalizmine karşı mücadeleyle geçmiş iki ünlü devrimcinin arasında, Amerikancı pkk militanının ne işi var hala anlamadım. işte orda senin anlayamayacağın ince bir çizgi var anlamak için çabalama, şimdi anlamadıysan birdaha asla anlayamazsın önemli olan o meşaleyle heryerde yeni ateşler yakmak......... benimki sadece şakaydı zaten... Merak etme gerekli yerleri aydınlatırız biz o meşale ateşiyle Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 hoş geldin program dowloand benden sorulur bu arada avatarın hoşmus Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 BUGÜN DOĞUM GÜNÜNMÜŞ KUTLU OLSUN... Alıntı
Φ DefectoR Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Sağol kardeş... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 meraba arkadaşlar..google dan tesadüf karşılaştım bu siteyle..icraat devamsa hala sitede aranızdayım artık Alıntı
Φ OBJEKTİVİST Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Hoşgeldin Arkadaşım... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 ya şimdi biz kime hoşgeldin diyoz defector mu cerenimooo mu anlamadım herkes birbirine girdi Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 ne farkeder sende hoşgeldin... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.