Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl trabzonlum (37) AÇA (22) egzorsist (29) fatmagenc (41) DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN HEPİNİZE NİCE SENELERE DİLERİM AÇA'M BENİM forumumuzun yaramas kediciği iyi ki doğdun tatlım, nice sağlıklı ve mutlu senelere egzo'cum forumumuzun müzmin bekarlarından sende iyi ki doğdun ve daha nice mutlu ve sağlıklı senelere
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl Açacım cnm çekirgem doğum günün kutlu olsun Allah nice hayırlı ömürler nasip etsin tatlım Egzorsist doğum günün kutlu olsun,nice yıllara İşte bu da pastanıs ÇEKİRGEM
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl Canım kardeşlerim egzorsist ve aça doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu ve huzurlu senelere sizi çok seviyorum Bu aradatrabzonlum ve fatmagenç sizlerinde doğum günü kutlu olsun arkadaşlar
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl mutlu yıllar arkadaşlar sizi seviyorum aça, egzorsist... diğer iki arkadaşı tanımıyorum ancak onlarında yeni yaşını kutlarım sevgiler
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl sevgili aça ve şiir dostum egzorsist iyiki doğdunuz...nice mutlu,başarılı ve sağlıklı yıllara...
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl bende doğum günü olan arkadaşların doğum günlerini kutluyorum herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız..
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl Dogum gunleriniz cumleten kutlu olsun Aca ve Egzorsist,nice yillara saglik mutlulukla..
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl doğum günlerimizi cümleen kutlayan herkese kucak dolusu sevgiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.