Φ ALSEROS Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Yeni bir şarkı. Bu benim ilk mesajım. Güzel bir paylaşım olsun istedim. Arkadaşın yeni şarkısını yolluyorum. Ben çok beğendim. Bakalım siz nasıl bulacaksınız.. Dinleyin. Beğenirseniz devamı da gelir. Alıntı
Φ tahta Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Kardeşim tok ve güzel bi sesin war şarkıda fena diil ama ses daha güzel eminim daha güzel parçlarında wardır yayınlamanı beklicem Paylaşım için teşekkürler Alıntı
Φ CANNO Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 hic güzel bi sarki degil bence sesde hic kullaga hos gelmiyo cok kalin bi ses ... Alıntı
Φ tahta Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Canno kardeşim sakin ol beğenmemekte özgürsün ama bole hitap etmekte pek hoş olmasa gerek Bak ne seni tanıyorum Nede Alseros u... Ama emek verilipte ortaya konulmuş bi çalışma war sen yada ben beğenelim beğenmeyelim ... Bize sadece emeğine sağlık demek düşer diye düşünüyorum saygılarımla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.