Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 18 yıl Başlığı açtım burdaydım diye Anlatayım bari. Forumu takip ediyordum hemen hemen herkesi tanıyor gibiyim özellikle de Nightwish ve Blade Runner' ı Ben böyle konuşlamaları sevmem aslında Selamün aleyküm
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 18 yıl Aleyküm selam... Hoşgeldin.. Mi acaba???.. Başına ..... alma bari.. Neyse.. Ben kaçar.. Okul var, sınav var.. Sana iyi forumlar..
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 18 yıl Kaçıyorsun haa Sınavda başarılar diler ben Bu arada hoşbuldum Sağol.
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 18 yıl hoşgeldin....... yalnız sana şunu solim biraz tarz deiştirmelisin........ anladın sennnnnnnnnn arkadaşlık kurarken cıvıma hemen yani neyse bu arada tanımassın die solüyorum ben blade_runner....
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 18 yıl hoşgeldiniz.... ne çookk şeyler olduu yaa.... ulem bu bladee ne fenaa boşuna ..........demiyorum.... biraz katledelim şurayı... neysee biraz daha yavaşş ilerlemen dileğimle..... tekrar hoşgeldin..... çok mu konuştum nee....
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 18 yıl <_< bencede çok konuştun nenn turşu satıyo suratın.... ee çene vermiş Allah kullanmak lazım....dimi ama... sinir etmesin seni de.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.