Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 kibarca istediğinizi yaptıramadıysanız buraya yazın.. istediklerim olmassa yakarım buraları üleynnnnnnn........ çıbık olun bakim... yoksamm....annadın sen onuu.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 büyük ikramiye bana çıksın çıkmazsa varyaa.... çok üzülürüm bak sonra :P Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 eğer siyahx kellemi zevk için kesmeye kalkarsa, istanbula gelir çamlıcadan aşağı yuvarlarım siyahxi....... bilmiş ol.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 tehdid: beni öldüreni öldürürüm :w00t: Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 ben bir prensesim elimi kana bulamam....... başkasına yaptırabilirim ama Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 seni zevk için kör bıçakla keserim kleo Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 elmalarımı çabuk verin hırsızlar.... yoksa hepinizi toplum içinde rencide ederimm Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 seni zevk için kör bıçakla keserim kleo deget işine be..... beni istanbula kadar yorma sonun kötü olacak.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 beni kızdıranı intikam olarak once bağlarım sonra dart niyetine kullanırım sonra olmediyse başka teknikler denerim.... tekniklerin devamı sonra tabe Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 deget işine be..... beni istanbula kadar yorma sonun kötü olacak.. Nerde benim şu kör bıçağım sen dur bi bulayım şu bıçağı görürsün sen Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 sevgili arkadaşlar tehdit topiğinde insan kendini konrol edemeyip şiddete yöneliyo ....sanırım içimizdeki canavarı ortaya çıkarıyor..lütfen başlık kapansın..okus ...pokus Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 tehtit etmiyorum sacede uyariyorum Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 Nerede kaldi benim kilicim.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.