Φ R_O_O_K_İ_E_S_C_A_N Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Merhaba arkadaşlar ben de sizden bildiğiniz güzel ve özlü sözleri burada bizimle paylaşmanızı rica ediyorum.İlki benden olsun; Karşılığı olmadan verilir mi hiç sevgi? Dostluk dediğin; tek bir ruhun iki ayrı bedende dirilmesi... Alıntı
Φ mge Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 kır kalbimi gönlün olsun al herşeyi gözün doysun şimdi başka ellerdeyim buda sana kapak olsun uyar mı_ hehehe Alıntı
Φ Vampirr Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 selam bir sözde benden olsun hayat uçar gider görünmez dosluklar samimi ise ebediyen kalpten silinmez Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 bu da benim kendi sözüm.. ellerim avuçlarında isterdim ölümü.. sensizliğin gözlerinde kavuşacağım galiba.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Bankacı, hava güzelken size bir şemsiye veren, fakat yağmur yağdığı zaman onu elinizden alan bir adamdır. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.