Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 18 yıl yazılmayı bekleyen bestem var... dilimde, beynimde,kalbimde... açığa çıkmayı bekleyen... satırlara dökülmeyi... dudaklardan hayata akmayı.. sonsuzluğa ulaşmayı hedefleyen... Belki de bu yüzden bu forumda diğer ben'i bulacağıma inanıyorum. düşündürücü konuların seviyeli bir şekilde paylaşıldığı bir forum .güzel paylaşımlara ulaşmak temennisiyle. Muhabbetle...
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl yazılmayı bekleyen bestem var...dilimde, beynimde,kalbimde... açığa çıkmayı bekleyen... satırlara dökülmeyi... dudaklardan hayata akmayı.. sonsuzluğa ulaşmayı hedefleyen... Belki de bu yüzden bu forumda diğer ben'i bulacağıma inanıyorum. düşündürücü konuların seviyeli bir şekilde paylaşıldığı bir forum .güzel paylaşımlara ulaşmak temennisiyle. Muhabbetle... belki vardır besten için bir dinleyici dilinde kalbinde beyninde... açığa çıkanları bekleyen biri.. satırları okuma hevesi içerisinde... ve hayatına akmak dudaklarından.. sonsuzluğa ulaşmayı hedefleyen senn gibi.... ben de böyle bir hoşgeldin demekk istedim...umarım diğer sen bulursun kendine....
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl yazılmayı bekleyen bestem var...dilimde, beynimde,kalbimde... açığa çıkmayı bekleyen... satırlara dökülmeyi... dudaklardan hayata akmayı.. sonsuzluğa ulaşmayı hedefleyen... Belki de bu yüzden bu forumda diğer ben'i bulacağıma inanıyorum. düşündürücü konuların seviyeli bir şekilde paylaşıldığı bir forum .güzel paylaşımlara ulaşmak temennisiyle. Muhabbetle... Hadi bakalım Hoşgeldin aramıza
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.