Misafir kralice Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 selam benide araniza alirsiniz insallah:) Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 hoş geldin alırız tabi arkidişim ... hoş geldin Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 basta hep böyle diyorlar zaten.... saka oldugunu biliyorum canim bu zamanda tokat atmak bir kadina....no comment yani .... ee hadi hoş geldin diyen yokmy arkidişimize ...herhzlde gören olmadı başlıgını ama şimdi göreceklerdir. zannedersem... Alıntı
Misafir kralice Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 canlari saolsun saol sen fark ettigin icin selamimi Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 basta hep böyle diyorlar zaten.... saka oldugunu biliyorum canim bu zamanda tokat atmak bir kadina....no comment yani .... canlari saolsun saol sen fark ettigin icin selamimi ben fark ederim aklım başka yerlerde olmazsa merak etme...her zaman beklerim ..... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 selam benide araniza alirsiniz insallah:) ii madem hoşgeldin Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 selam benide araniza alirsiniz insallah:) Hoşgeldin aramıza Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Hoş geldin arkadaşım saygılar Alıntı
Φ Tantalos Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Hoşgeldin... Aslında "Hoşgeldim" demem lazım ben senden sonra geldim çünkü. ama sen bana hoşgeldin demedin, alacağın olsun... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.