Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

bilgisiyarıma virsü girdi.. bilg. açıorum 1 saat kadar sonra hiç bi dosyayı açamıorum.. pc kapanırken error verio, sistem geri yükleme yapamıorum ve en ilginci bilg yüklediklerim sinio, sildiklerm ise geri gelıo bilg kapattım zmn.. ne yapmalıyım bu arada norton kullanıorum ama bulamadı sorunu lütfen yarımm edin bana..

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Sorununuzun virüs olduğunu zannetmiyorum. Bana kalırsa sorunun gerçek nedeni Deep Freeze benzeri haddisk üzerinde değişiklik yapmanızı engelleyen bir yazılım olabilir.

Gönderi tarihi:
bilgisiyarıma virsü girdi.. bilg. açıorum 1 saat kadar sonra hiç bi dosyayı açamıorum.. pc kapanırken error verio, sistem geri yükleme yapamıorum ve en ilginci bilg yüklediklerim sinio, sildiklerm ise geri gelıo bilg kapattım zmn.. ne yapmalıyım bu arada norton kullanıorum ama bulamadı sorunu lütfen yarımm edin bana..

bilg. açıorum 1 saat kadar sonra hiç bi dosyayı açamıorum: eğer bilgisyarında deepfreze varsa kaldır ondan sonra bir daha dene

ve biigsyr virüs bulaştığında genel bilgsyrda yavaşlamalar olur tabi bu her virüs için geçeli değil göre yöneticn hala duruyor mu bu arada veya klasör seçenkleri ,kayıt defeterinde .....eğer bunlarda da bir anormallikler varsa trojan da olabilir

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.