Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl Sensizim yine Rakım ve sigaram eşlik ediyor yalnızlığıma Her yudumda büyütüyorum seni içimde Her dumanda seni çekiyorum içime Öyle zor ki seni sen olmadan yaşamak Okuyup duruyorum mektubunu Bakıp bakıp resmine Hayaller kuruyorum… Uzak kimsenin bilmediği şehirlere gidip Dolaşıyorum seninle boş sokaklarda Akbabalar dolaşıyor üzerimde Ölümümü bekliyorlar Bir an yığılıyorum olduğum yere Üzerime üşüşüyorlar Her biri bir parça alıyor üzerimden Koparmaya çalışıyorlar seni benden Ellerim kalbimde deli gibi saklıyorum seni Öyle soğuk ki bu boş şehir Gözyaşlarım yere değmeden donuyor Nefes almak bile zor Her taraf karanlık Tek ışık kalbimden geliyor Senin olduğun yerden Çöküyorum bir köşeye Bakıyorum boş boş etrafıma Kalkıyorum ve biraz sonra ışığın olduğu bir sahile geliyorum İnsanları görüyorum Martılar geziniyor denizin üzerinde Ve bir tanesi seni getiriyor Tam yaklaşırken düşürüyor seni denize Arıyorum , arıyorum , arıyorum , bulamıyorum…. Sonra kendimi karada bocalarken buluyorum Biraz ileridesin görüyorum seni Uzanıyorum , yetişemiyor ellerim Gülümsüyorsun , görüyorum Koşuyorum sana doğru , yetişemiyorum.. Bitap , yorgun düşüyorum sonunda Yığılıyorum olduğum yere Deniz kayboluyor Sen kayboluyorsun Martılar kayboluyor Ve ben yine akbabalarla baş başa… bi deneme...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.