Misafir redblack Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Bi daha hoşgeldin Avatarın güzelmiş ama senin kadar değil bak ablacım sen öyle dedin diye artık kendi resmimi kullanıyorum Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 ben onu bunu bilmem bu tatlıların yarısını yerim kesene bereket kaan bebeto pişt bu arada üstteki cidden senin resmin mi Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 O zaman hoşgeldin diyelim de başlasın artık Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 O zaman hoşgeldin diyelim de başlasın artık teşekkürler hoşbulduk Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 ben onu bunu bilmem bu tatlıların yarısını yerim kesene bereket kaan bebeto pişt bu arada üstteki cidden senin resmin mi şişştt çok ayıp bencillik yapmasana,paylaşımcı ol :) hem zaten o kadar tatlıyı yersen şeker komasına girersin Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 ne oldu 'kaan_bebeto' hani sen tatlı yemeyecektin?çabuk değiştirdin kararını ama itiraf etmek gerek ki çok güzel görünüyorlar. teşekkürler tatlılar için. tatlı yiyelim tatlı konuşalım BEN ŞU TATLIYI YEMİYECEK BİRİSİNİ tanımıyorum walla çok süper değilmi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.