Misafir redblack Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 bir merhabayla başlarmış ya her şey.... ben de ilk adımı atmak istedim. herkese merhaba...... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Ablasının güzeli canım kuzenim hoşgeldin Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Ablasının güzeli canım kuzenim hoşgeldin Hoşbulduk ilkbahar bakışlım Sonunda benide dahil ettin buraya Umarım senin sevdiğin kadar bende severim burasını Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Aaaaa görenlerde seni sürüyerek getirdim sanacak Seversin seversin Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 sende kimsin niye geldin niçin geldin neyse şaka bi yana hoşgeldin Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 sende kimsin niye geldin niçin geldin neyse şaka bi yana hoşgeldin teşekkür ederim hoşbuldum Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 hoş gedin ben damat ferit şaka şaka ...hoş geldin arkidişim... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 hoş geldin benim için özel bir arkadaşın yakınısın, bu daha hoş :clover: Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 hoşgeldin... TEŞEKKÜR EDERİM, HOŞBULDUM Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 hoş gedin ben damat ferit şaka şaka ...hoş geldin arkidişim... teşekkür ederimmmm hoşbuldumm..... şimdiden sevmeye başladım burasını ben :) Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 hoş geldin benim için özel bir arkadaşın yakınısın, bu daha hoş :clover: teşekkür ederim,hoş buldum canım ablamın güzel kalbinin farkına vardığına göre eminimki sende çok özel birisin tekrar teşekkürler Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Belli zaten sevdiğin :)Benden önce gelmişin maşallah :DGünaydınnn Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Belli zaten sevdiğin :)Benden önce gelmişin maşallah :DGünaydınnn günaydın ilkbahar bakışlım ne yapalım ben çalışan biriyim sabah 08:00'de açılır bilgisayarım..... sen uyusaydın bari,bu saatte kalkmasaydın güzelim uykundan Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Bi daha hoşgeldin Avatarın güzelmiş ama senin kadar değil Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 dur birdaha hoş geldin deyim hani tatlılar nerd bakim .....ben sekerpare çok severim... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 dur birdaha hoş geldin deyim hani tatlılar nerd bakim .....ben sekerpare çok severim... Hoş bulduk kaancığım,hoşbulduk.... kusura bakma bu sabah tatlısız oldu yarına hazır ederiz artık şekerparelerini Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ya önemli değil bir cay da olurdu kabul edilir... tatlı yemeyim kilo almayım sonra zaten 75 kilo olmuşum ama ideal kiloda fazlasını almak istemiyorum... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Tatlı ikram ettiğini söylememiştin Bana da varmı Alıntı
Φ ***RAPORLU ESMER*** Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 aramıza hoşgeldin... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Tatlı ikram ettiğini söylememiştin Bana da varmı hepimize yeter bu tatlılar Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 aramıza hoşgeldin... Hoşgeldin hoş geldin hoşbulduk hepinize çok teşekkürler Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 hepimize yeter bu tatlılar ne oldu 'kaan_bebeto' hani sen tatlı yemeyecektin?çabuk değiştirdin kararını ama itiraf etmek gerek ki çok güzel görünüyorlar. teşekkürler tatlılar için. tatlı yiyelim tatlı konuşalım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.