Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl Bi daha hoşgeldin Avatarın güzelmiş ama senin kadar değil bak ablacım sen öyle dedin diye artık kendi resmimi kullanıyorum
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl ben onu bunu bilmem bu tatlıların yarısını yerim kesene bereket kaan bebeto pişt bu arada üstteki cidden senin resmin mi
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl O zaman hoşgeldin diyelim de başlasın artık teşekkürler hoşbulduk
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl ben onu bunu bilmem bu tatlıların yarısını yerim kesene bereket kaan bebeto pişt bu arada üstteki cidden senin resmin mi şişştt çok ayıp bencillik yapmasana,paylaşımcı ol :) hem zaten o kadar tatlıyı yersen şeker komasına girersin
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl ne oldu 'kaan_bebeto' hani sen tatlı yemeyecektin?çabuk değiştirdin kararını ama itiraf etmek gerek ki çok güzel görünüyorlar. teşekkürler tatlılar için. tatlı yiyelim tatlı konuşalım BEN ŞU TATLIYI YEMİYECEK BİRİSİNİ tanımıyorum walla çok süper değilmi..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.