Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl bir merhabayla başlarmış ya her şey.... ben de ilk adımı atmak istedim. herkese merhaba......
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl Ablasının güzeli canım kuzenim hoşgeldin Hoşbulduk ilkbahar bakışlım Sonunda benide dahil ettin buraya Umarım senin sevdiğin kadar bende severim burasını
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl Aaaaa görenlerde seni sürüyerek getirdim sanacak Seversin seversin
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl sende kimsin niye geldin niçin geldin neyse şaka bi yana hoşgeldin
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl sende kimsin niye geldin niçin geldin neyse şaka bi yana hoşgeldin teşekkür ederim hoşbuldum
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl hoş gedin ben damat ferit şaka şaka ...hoş geldin arkidişim...
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl hoş geldin benim için özel bir arkadaşın yakınısın, bu daha hoş :clover:
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl hoş gedin ben damat ferit şaka şaka ...hoş geldin arkidişim... teşekkür ederimmmm hoşbuldumm..... şimdiden sevmeye başladım burasını ben :)
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl hoş geldin benim için özel bir arkadaşın yakınısın, bu daha hoş :clover: teşekkür ederim,hoş buldum canım ablamın güzel kalbinin farkına vardığına göre eminimki sende çok özel birisin tekrar teşekkürler
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl Belli zaten sevdiğin :)Benden önce gelmişin maşallah :DGünaydınnn
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl Belli zaten sevdiğin :)Benden önce gelmişin maşallah :DGünaydınnn günaydın ilkbahar bakışlım ne yapalım ben çalışan biriyim sabah 08:00'de açılır bilgisayarım..... sen uyusaydın bari,bu saatte kalkmasaydın güzelim uykundan
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl dur birdaha hoş geldin deyim hani tatlılar nerd bakim .....ben sekerpare çok severim...
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl dur birdaha hoş geldin deyim hani tatlılar nerd bakim .....ben sekerpare çok severim... Hoş bulduk kaancığım,hoşbulduk.... kusura bakma bu sabah tatlısız oldu yarına hazır ederiz artık şekerparelerini
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl ya önemli değil bir cay da olurdu kabul edilir... tatlı yemeyim kilo almayım sonra zaten 75 kilo olmuşum ama ideal kiloda fazlasını almak istemiyorum...
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl Tatlı ikram ettiğini söylememiştin Bana da varmı hepimize yeter bu tatlılar
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl aramıza hoşgeldin... Hoşgeldin hoş geldin hoşbulduk hepinize çok teşekkürler
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl hepimize yeter bu tatlılar ne oldu 'kaan_bebeto' hani sen tatlı yemeyecektin?çabuk değiştirdin kararını ama itiraf etmek gerek ki çok güzel görünüyorlar. teşekkürler tatlılar için. tatlı yiyelim tatlı konuşalım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.