Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl Harika bir program artık klavye mouse kullanmaya gerek yok. Kullanımı cok basit tarife hic gerek yok.Az bi kurcalamayla herseyi cözersiniz.
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 19 yıl MERHABA BEN PROGRAMI BİLGİSAYARIMA İNDİRDİM AMA KURAMIYORUM NE YAPMAM GEREKİYOR ACABA TEŞEKKÜRLER ...
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 19 yıl proğramı bilgisayara indirdim ama nasıl kulduğunu bilmiyorum nasıl kurulduğunu bilen var mı?
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 19 yıl üyelğini yap onlar sana şifre vericek slm arkadaş nerden üye olucaz onu bir söylersen sevinirim
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl saol kardes mukemmel bir program arkadalar kurulum da cok kolay hani!
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 19 yıl ya bişi sorcam daha ben bu progra mı indirmedim ama nasıl oluyo bu şimdi her söyleneni yapıyo mu
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl ya kardeş ben yeni katıldım aranıza bu programı indirmedim ama yollayan sen olunca düşünmedimde değil hani bi kaç arkadaştan duydum seni harbiden geveze işe yarıyormu
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl ya Larsie kardeş bişey rica edicem bende sizlerle elimdeki programları paylaşmak için link eklemek istiyorum ama bi türlü olmuyor. rica etsem nasıl link ekliycemi ve bunun faal olması için ne yapmam gerektiğini açıklarmısın işte mail adresim. [email protected]
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 18 yıl bu program dahil bi çok programı indirmeyi denedim ama file not found diyor bi yardım ederseniz sevinirim naapmalıyım
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2009 15 yıl MERHABA BEN PROGRAMI BİLGİSAYARIMA İNDİRDİM AMA KURAMIYORUM NE YAPMAM GEREKİYOR ACABA TEŞEKKÜRLER ... sorması ayıp ama nerden indirdin.............
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.