Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Arkadaslar sizce ilk ask unutulurmu? Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 adı üstünde ilk kolay unutulurmu .... ilk acemilikdir... çok kolay inanılan anlardandır....... okuldan kacıp gittiğin ilk cafe&pastahane macerandır...... Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 bencede unutulmaz bir zaman sonra sadece hatıralar kalır onlarda kuru portakal gibidir tatsız heyecansız olmasada olur diyecek kadar Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Unutmak için hafızanın kaybedilmesi gerekir bence. Hiçbir zaman unutulmaz sadece zamanla eskir ve etkisi azalır. Ama illaki bir yerlerde varolur. Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 bu ilk aşkta bide tabi teklif etme olayı varya şekilden şekile girdiğin ben kendiminkini hatırlıyorumda tam komediydi, zarzor ağzımdan kelimeler çıkmıştı ve sonrada saçmalamaya başlamıştım tabi kız da gülüyodu bu arada Allah'tan fazla uzatmadıda hatta benle daha sonraları dalga bile geçmişti .Gerçi hala gene bu ilk harekette zorlanıyor gibiyim ya galiba kız çocukluğuma işlemiş Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Unutursun İçin Yana Yana... Unutursun Ölüm Sana Bana... Zaman Basıp Kanayan Yarana... Unutursun, Unutursun... Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Arkadaslar sizce ilk ask unutulurmu? Burada unutmak, tamamen unutmaksa unutulmaz. Ama 'eskisi kadar çok sevmemek' anlamında unutmaksa, sürekli aklına gelmeyecek ve sürekli onu düşünmeyecek şekildeyse unutulur, biraz zor olur ama, zaman herşeyin ilacı... Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Hersey unutulmaya mahkumdur.... evet madem hersey unutulmaya mahkum bende gidiyorum iste.... bu actigim en guzel konuydu benim icin cevaplarini bekledigim icin yasayip konuyu actigim icin madem hersey unutulmaya mahkum bende unutulmayi seciyorum ve burda var olan herkese cok cok tskr ediyorum 2005 den beri abla kardes abi oldunuz saolun hic bir sey birakmiyorum geri yazilarim ve sevgimden baska....unutulmaya gidiyorum allaha emanet olun.... ^^esra^^ ( sadece esra ) Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 unutulmaz ama unutulmaya mahkumdur.... eğer unutulmak zorunda kaldıysada demekki gerçekten ilk aşkın değildir... ilk aşkın her zaman mutlu oldugun insandır..... bu tanıştıgın 3 kişide olabilir... 10 kişide olabilir... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.