Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

senin için neler yapmadımki kır çiçeğim aşılmaz yolları aşıp sana koştum avuçlarımda bir tutam sevgiyle.o kalbinin kapılarını bana sonsuz güvenle açmıştın.seni istetmeye karar verdim artık kaçamaklardan bıkmıştım bunu sende istiyodun çünkü bana yinede güvenemiyodun.babamla yoğun tartışmalar sonucu seni istettim evet hayalimiz gerçek olmuştu senle.sözünü almıştık artık baban gezip tozmamıza izin vermişti çifte kumrular gibiydik senle.hayatımın en mutlu günlerini senle yaşadım evlenicektik senle bir yuva kuracaktık.nasılda güzel hayallerimiz vardı.sen anne olcaktın kızımız olsun istiyodun bense erkek olmasını.anlaşamıyoduk bu konuda senle sonra zamana bırakıyoduk.hani hatırlıyomusun ay ışığı parlayan bir gecede dışarda bi taşın üzerinde ellerin elimde başın göğsümde oturuyorduk ikimizde susuyorduk belkide anın mutluluğunu bozmamak içindi bu sessizlik.ne olur beni yarı yolda bırakma diye bana yalvarıyordun bbense ellerini daha sıkı tutup aslaaa ölüm ayırır bizi diyordum 2 ay böyle geçti ve benim okul başlıyordu binbir tembih le beni yolcu ediyodun gözlerimiz sel olmuştu o anda.otobüs kalkmasa belki hiçkimse o elleri ayıramazdı.derken geri dönüşü sensiz olan bir yolculuk başladı ben okulumu bitirip görevime başlayınca hayatımızı paylaşıcaktık.düğünümüz bahar mevsiminde olcaktı çiçeklerin arasından beyaz bir gelincik gibi o hayalin olan duvağı sana giydirip koşucaktık hani senle ölesiye horon tepicektik.......ne oldu sana ne oldu aşkımıza hani dememişmiydik gözden ırak olsakta gönlümüz bir olcak ilk günkü gibi heyecanımız devam edecektiiii.hani ne olursa olsun yüzüklerimizi asla çıkarmiiiicaktık ...hani sana isminle hitap edince kızıyodun bana neden die kızıyodum sana ::::canım bitanem herşeyim ,beyaz gelinciğim desene diyordun.bende gülüyor dum.nedense zamana bizzde yenildik araya güvensizlikler girdi.gözden ırak olduk gönüldende ırak olduk hani sevgililker gününde senle biraraya gelicektik ben senin gözlerini kapatıp hediyeni uzatıcaktım ..offfffffff offfff yalan oldu herşey nasılda bu durmua geldik nasılda sevgimiz nefrete dönüştü evet yarın sevgililer günü ama ben seni anınca nefret dökülüyor dudaklarımdan neden....sakın seni sevmediğimi sanma ama ayrılmaktan başka çaremizde kalmamış yarın telin açık olmasa keşke sana söylemesem ayrılığı ben açmasam konuyu sana offf....ARKADAŞLAR NE OLUR BANA Bİ YOL GÖSTERİN ........NE YAPICAM

Gönderi tarihi:

Ah!!! Ne geç gördüm bu çağrıyı..:( Umarım aranızdaki problem aşılamaz değildir ve umarım ayrılmamışsınızdır.Bir sevgiyi inşa etmek çok zor ve üzgünüm ki yıkmak çok kolay.Umarım kolayını seçmemişsinizdir..

Gönderi tarihi:

Dışarda yağmur var içimde hüzün

Ağlamaktan kör olmuş iki gözüm

Feleğe kalmadı artık sözüm

Yare kavuşmakda tek çözüm

İsyan etmenin zamanı geçiyor

İçimde yangınlar sönmek bilmiyor

Titreyen ellerim saçım yoluyor

Bu gönül senden vazgeçmiyor

Sokaklar bomboş şimdi, başımsa dolu

Gelip sevindirsen bu aşık kulu

Yari sarmadan göze girmez uyku

Bilmiyorum ne olur bu aşkın sonu

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Dışarda yağmur var içimde hüzün

Ağlamaktan kör olmuş iki gözüm

Feleğe kalmadı artık sözüm

Yare kavuşmakda tek çözüm

İsyan etmenin zamanı geçiyor

İçimde yangınlar sönmek bilmiyor

Titreyen ellerim saçım yoluyor

Bu gönül senden vazgeçmiyor

Sokaklar bomboş şimdi, başımsa dolu

Gelip sevindirsen bu aşık kulu

Yari sarmadan göze girmez uyku

Bilmiyorum ne olur bu aşkın sonu

çok güzeldi içimde kopan fırtınaları biraz daha körüklediniz.çaresissek çare bizmiyizdir aslında bileeeemiyorum ve bu isyanın ardından bir tomar gibi dağıldık ve asla bidaha karşılaşmamaya yemin ettik ...olsun hayat devam ediyor.yapacak çok şeyimiz var.belkide bu bir kaçıştır.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.