Φ Dora Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 yeniyım tanışıp kaynaşalım ama henuz bu forumu cozemedım yardııım edıııınn Alıntı
Φ Dora Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 nasıl yaniii yaaa burda kımse bana hoşgeldın demıcek miii Alıntı
Φ Dora Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 hoşgeldin... teşekur ederım erbay:D Alıntı
Φ Dora Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 pek aktıf bı forum deıl sanırım Alıntı
Φ Dora Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 yaaa ne sıkıcı bi foruuummm Alıntı
Φ Dora Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 aman yarabbiiimm kendı kendıme konuşuyoruuummm Alıntı
Φ Dora Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 misafir perverlik sıfıııırrr Alıntı
Φ NESLİ Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 aman yarabbiiimm kendı kendıme konuşuyoruuummm öncelikle hoşgeldin Dora..... Eğer biraz sabırlı olurda beklersen sana cevap yazanlar olacaktır... ben de bu forum da yeniyim ve daha tam olarak çözemedim ama zamanla öğreniriz... Alıntı
Φ Dora Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 öncelikle hoşgeldin Dora..... Eğer biraz sabırlı olurda beklersen sana cevap yazanlar olacaktır... ben de bu forum da yeniyim ve daha tam olarak çözemedim ama zamanla öğreniriz... ya ben başka forumlara da uyeyım ama o forumlar oldukça aktıf bu foruma da rastlayınca onlar gıbı sandım burayı da heycan yaptım bıran da ole bır karşılamayla karşılaşıcagımı sandım üzüldüüüüm yaniiii bıraz hareket lazım bu forumaaa Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 haklısın dora biraz sabırsızsında hoşgeldin Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Doracim.. merhaba öncellikle... Eh bende artiik burdan sayilirim... aktif falan degil demissin... civil civil kiz burasi.. zamanla anlarsin... Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Sayın Dora, Bu nasıl başlıktır böyle.. Sizi karşılamayanlar haltetmiş.. Hoşgeldin.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sayın Dora, Bu nasıl başlıktır böyle.. Sizi karşılamayanlar haltetmiş.. Hoşgeldin.. ben halt etmek istemiyorum... o sebeplen hoşgeldin dora dora.... o sebeplen değil selam sebebiyle aslında ama halt etmek de istemem açıkçası... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 hoş geldin dora yine elib boş geldi tatlılar nerde Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 hoş geldin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.