Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl yeniyım tanışıp kaynaşalım ama henuz bu forumu cozemedım yardııım edıııınn
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl Yazar nasıl yaniii yaaa burda kımse bana hoşgeldın demıcek miii
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl aman yarabbiiimm kendı kendıme konuşuyoruuummm öncelikle hoşgeldin Dora..... Eğer biraz sabırlı olurda beklersen sana cevap yazanlar olacaktır... ben de bu forum da yeniyim ve daha tam olarak çözemedim ama zamanla öğreniriz...
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl Yazar öncelikle hoşgeldin Dora..... Eğer biraz sabırlı olurda beklersen sana cevap yazanlar olacaktır... ben de bu forum da yeniyim ve daha tam olarak çözemedim ama zamanla öğreniriz... ya ben başka forumlara da uyeyım ama o forumlar oldukça aktıf bu foruma da rastlayınca onlar gıbı sandım burayı da heycan yaptım bıran da ole bır karşılamayla karşılaşıcagımı sandım üzüldüüüüm yaniiii bıraz hareket lazım bu forumaaa
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 18 yıl Doracim.. merhaba öncellikle... Eh bende artiik burdan sayilirim... aktif falan degil demissin... civil civil kiz burasi.. zamanla anlarsin...
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 18 yıl Sayın Dora, Bu nasıl başlıktır böyle.. Sizi karşılamayanlar haltetmiş.. Hoşgeldin..
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl Sayın Dora, Bu nasıl başlıktır böyle.. Sizi karşılamayanlar haltetmiş.. Hoşgeldin.. ben halt etmek istemiyorum... o sebeplen hoşgeldin dora dora.... o sebeplen değil selam sebebiyle aslında ama halt etmek de istemem açıkçası...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.