Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl ya arkadaşlar fenerbahçenin taraftarı bu kadar az mı ya. bütün takımların kendi konu başlıkları altında toplandığını gördüm ben de FENERBAHÇE lileri buraya toplayım dedim. takımımızı ezdirmeyelim lütfen
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl ya arkadaşlar fenerbahçenin taraftarı bu kadar az mı ya. bütün takımların kendi konu başlıkları altında toplandığını gördüm ben de FENERBAHÇE lileri buraya toplayım dedim. takımımızı ezdirmeyelim lütfen Ne oldu bir olay bir gelişme mi var! Geldim EMMOĞLU!!!!! Kim eziyor onu da anlamadım ama .... Yine de geldim.
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Ne oldu bir olay bir gelişme mi var! Geldim EMMOĞLU!!!!! Kim eziyor onu da anlamadım ama .... Yine de geldim. yok kardeş diğer takımların konularını gördüm baktım fenerin ki yok şöle tartışacağımız bi konu başlığımız olsun dedim
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl ya arkadaşlar fenerbahçenin taraftarı bu kadar az mı ya. bütün takımların kendi konu başlıkları altında toplandığını gördüm ben de FENERBAHÇE lileri buraya toplayım dedim. takımımızı ezdirmeyelim lütfen korkma renkdaş ezikler belli zaten
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl BİRİNE BAKABİLİRMİYİM DİYE SİNSİCE BİR DALIŞ DİKER KAÇARIM dip not delidoktoruma şaka amaçlıdır rhatsız olursanız belirtin bir şekilde düzeltme imkanı varken kaldırılabilir...
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl fenerliler gelsin diyen arkadaş ne oldu....bende FENERliyim........ göstermelik değil bizim takıma olan sewdamız yürekten .......ölenedek fenerliyiz......
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl Yazar hoş geldiniz arkadaşlar. geldim işte. bu pankartları asarak hiç bir şeye ulaşamazsınız pisicikler. akşam olsunda bi görüşelim bakalım. şunu unutmayın ki galatasaray-fenerbahçe derbilerin de en çok üstünlüğü olan takım fenerbahçedir. biz en kötü zamanımızda bile sizi yenmişizdir merak etmeyin.
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl hoş geldiniz arkadaşlar. geldim işte. bu pankartları asarak hiç bir şeye ulaşamazsınız pisicikler. akşam olsunda bi görüşelim bakalım. şunu unutmayın ki galatasaray-fenerbahçe derbilerin de en çok üstünlüğü olan takım fenerbahçedir. biz en kötü zamanımızda bile sizi yenmişizdir merak etmeyin. Nerdeydin...bekle bekle gelmedin... Deli EMİN bayrak dikmiş buraya...Tez kafası vurula... O olmaz ama tez zamanda akşam ola ve belası verile... BOL GOL...BOL EĞLENCE... Gerçi ben H.Şükür'ü izlerken bile acayip eğleniyorum.. Yukarıda biri söyledi,acaba yine kafasına top çarpar da gol olur mu? Ne de eğlenceli olur... O golden sonra yaptığı açıklama çok güzeldi:"o an gölü düşünüyordum"... Ulan ne adam ya,düşünürken bile anında eyleme geçiyor... Torinolu ŞABAN... İnterli DANA...
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Nerdeydin...bekle bekle gelmedin... Deli EMİN bayrak dikmiş buraya...Tez kafası vurula... O olmaz ama tez zamanda akşam ola ve belası verile... BOL GOL...BOL EĞLENCE... Gerçi ben H.Şükür'ü izlerken bile acayip eğleniyorum.. Yukarıda biri söyledi,acaba yine kafasına top çarpar da gol olur mu? Ne de eğlenceli olur... O golden sonra yaptığı açıklama çok güzeldi:"o an gölü düşünüyordum"... Ulan ne adam ya,düşünürken bile anında eyleme geçiyor... Torinolu ŞABAN... İnterli DANA...
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl BİRİNE BAKABİLİRMİYİM DİYE SİNSİCE BİR DALIŞ DİKER KAÇARIM Kaçma lan... Seni hınzır seni...(çocuk muamelesi yapalım,FENER'in GS'ye yapacağı gibi) Bari baktın da bir şey görebildin mi? Gördüklerin seni üzer,yapma... Altı-üstü bir maç... Yenilmekte var...6 yemekte değil mi? Maçta H.Şükür'e başarılar...diğerlerine dilemem.
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl zıplamakta gerçekten iyisin hakan şükür gibi Eyvallah... GS'li arkadaşım... Yalnız H.Şükür boşa zıplıyor bunu da bilesin...
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl Yazar kafasına omzuna çarpıp gol giriyor adam ballı :D ballı demiceksinde ne diyeceksin
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl e öyle inkar mı edicez yani birde pres yapmasını bilir en büyük özelliğide odur zaten
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl Yazar e öyle inkar mı edicez yani birde pres yapmasını bilir en büyük özelliğide odur zaten onda haklısın işte bak adamı mutlaka 2 kişi tutuyor yav
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl Kalpleri fetheden renkler Yaşa Fenerbahçe Türk’ün kalbi sende atar Yaşa Fenerbahçe Mazinde bir tarih yatar Yaşa Fenerbahçe Ne mutlu seni sevene Yaşa Fenerbahçe Cihatlar, Lefterler, Canlar, Fikretler Hala sevilen birer abidedirler Hiçbir kulüpte olmayan bu dostluk Yıllar yılı hep şampiyon olduk Kalpleri fetheden renkler Yaşa Fenerbahçe Türk’ün kalbi sende atar Yaşa Fenerbahçe Mazinde bir tarih yatar Yaşa Fenerbahçe Ne mutlu seni sevene Yaşa Fenerbahçe Maç yaparken sahada Sarı Kanaryalar Rakip takıma krampon toplatırlar Sıkı dur karşı defans Fener geliyor Şut ve gol ağları deliyor Kalpleri fetheden renkler Yaşa Fenerbahçe Türk’ün kalbi sende atar Yaşa Fenerbahçe Mazinde bir tarih yatar Yaşa Fenerbahçe Ne mutlu seni sevene Yaşa Fener, Fener, Fenerbahçe
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl arkedeşler... Tekimdeşler.... Yaw çok kolay oldu,yanılıyormuyum? 9 kişi ile çıksak sahaya ne olur acaba? GS,SCHALKE'den daha iyi takım değil ya....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.