Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 zeynep gelmissin bak pek isin yok gece yagmuru tarihi de yapmis sagolsun... söyle büyük bir kanne kahve yapsan simdi nasil olur Alıntı
Φ zeynep* Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 selam birce ve Eren, herkese bir tane olsun Alıntı
Φ zeynep* Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 cekinmeyin yeyin.... Gürkan simde kokusu alir kosa kosa gelir Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 selam birce ve Eren, herkese bir tane olsun Eren i kacirdik sen yaptin kahveleri dagitmasini da benden sonra gelen yapsin oldumu ... schlau v. mir oder Alıntı
Φ zeynep* Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 seni uyanik seni ) gine birseyler ögrendim ) sagol birce Alıntı
Φ avniler Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 hehehe buğünde giremedik Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 hehehe buğünde giremedik 2 dakika önce acildi avniler, yolun acik olsun selamlar Alıntı
Φ avniler Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 yok giremiyorum birce hanım Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 sorun yok avniler bey, az önce denedim birkac arkadas icerdeydi.. saygilar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.