Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 iyi yaptin, suan baska caremiz yok en azindan agriza oldugu vakitler chat ortamindakiler burada bulusabilirler.. belkide buradaki arkadaslar daha sonra chat`ta bin_waad `i gördüm buralarda zeynep kayip haberin varmi nerede Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Akşamdan beri kayıp bilemiyorum artık niye Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 ben buldum onu, tarih bölümünde görürse burasini gelir belki birazdan Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 aaşam sen nasıl geldiğin gibi gittiysen o da geldiği gibi gider herhalde bilemiyorum artıkın şuan patron yok rahat rahat konuşuyorum ama aşam soracağım ben sana Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 düzeltilmis giris oluyor Chatmastere buradan tesekkürler Alıntı
Φ zeynep* Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 selam Shatin ve Birce, ilk size tebrik ettmek istyiorum bu actiginiz baslik icin ... Iyi Fikir cok sagolun. Artik burda kayip olanlar , merak edilen arkadaslarimiz burda bulunabilirler .... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 yok Eren kayiplari aramaya.. http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=21778 buradan devam edelim istersen .. bu baslik aslinda iyi oldu, en azindan sorun oldugunda dikat ediyorumda arkadaslar buraya geliyor zeynep`te buna dahil ben acikcasina merak ediyorum.. sorun benim pc denmi yoksa gercekten systemdemi hata var diye ve en azindan birbirimizi bilgilendiririz diye düsündüm. Baslik acma konusundada ben pek basarili olmadigim icin Shatin sagolsun bunu yapti birde bu yoncayi alip chat ta gözürsekmi acaba... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Chatteki ifadeler değişse ii olur ben hiç sevmiorum eski ifadeleri Saygılar. bide düsün hic olmasaydi..ozaman arardin degilmi Alıntı
Φ zeynep* Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Günaydin arkadaslar En Güzel Gün Sizin olsun ... Buyrun arkadaslar , beraber icelim... Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Arkadaşlar tebrikler için herkese teşekkür ederim ama bu güzel fikir birce nin aklına geldi uygulamak da bana düştü ben buradan asıl fikir ablası birceye teşekkür etmek istiyorum bana yöneltilen bütün tebrikleri de ona iletiyorum. Bu arada ben banlı görünüyorum akşam akşam giremiyorum chata neyse sevgililer gününde sevglim yok yanımda chat de olmasın belki buraya gelir birileri de laflarım Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 sorun vardi Shatin kimse giremedi, bugün gelirsen girersin su an hersey normal Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Günaydin arkadaslar En Güzel Gün Sizin olsun ... Buyrun arkadaslar , beraber icelim... ortadakini ben alayim zeynep, tesekkürler kaldim ben disarda yine 2 saatir, sizler ne yapiyorsunuz buralardamisiniz..? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Eöm hani forumdan chate aktarma olcaktı Alıntı
Φ zeynep* Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Merhaba Arkadaslar , bugün nasil olduysa canim börek acmak istedi Buyrun hepinize afiyet olsun......... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 bugün nasil olduysa canim börek acmak istedi yorulmussun beli yoksun eline saglik Alıntı
Φ zeynep* Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Affiyet olsun ya birce tam un almaya ciktim sen geldin sansa bak Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Eöm hani forumdan chate aktarma olcaktı Selam Natalia, bu yaziyi yazdigin gün sakin görmedim sanmayasin... fakat herseyin bir zamani oldugunu düsünüyorum ben.. o yüzden hemen cevaplamadim beklediydim.. o gün bugündür emegi gecen Chatmaster ve Admin e sonsuz tesekkürler Affiyet olsun ya birce tam un almaya ciktim sen geldin sansa bak zeynep keski bana haber verseydin bende bak vardi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Selam Natalia,bu yaziyi yazdigin gün sakin görmedim sanmayasin... fakat herseyin bir zamani oldugunu düsünüyorum ben.. o yüzden hemen cevaplamadim beklediydim.. o gün bugündür emegi gecen Chatmaster ve Admin e sonsuz tesekkürler Evet gördüm Teşekkürler Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 amaniiin..! simdi kayiplari burdami bulcaz zeynep abla artik burdan sana yazarim surekli kayboluyosun cunku Shatin ve Birce abla her ikiniziede tesekkur ederim cok iyi bir sey bu kayiplari bulmak icin (zeynep ablami ozellikle) onu ararken nedense hep kendimi kaybediyorum burda hala ogrenemedim kimse yokmu Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Shatin ve Birce abla her ikiniziede tesekkur ederim cok iyi bir sey bu kayiplari bulmak icin (zeynep ablami ozellikle) onu ararken nedense hep kendimi kaybediyorum burda hala ogrenemedim kimse yokmu Zeynep i tarih bölümün de görebiliyorum iki üc günde bir asil Shatin yok oldu onu merak ediyorum ben ...ve chat ne zaman acilacak diye..bugün kapilar kapali bize. selamlar Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Zeynep i tarih bölümün de görebiliyorum iki üc günde bir asil Shatin yok oldu onu merak ediyorum ben ...ve chat ne zaman acilacak diye..bugün kapilar kapali bize. selamlar kayiplar her gecen gun cogaliyor abla Yeni bir sorun daha cikti chat bolumunde surekli sayfa donuyor tabi belirli araliklarla serverde degilde sanki javada sorun varmis gibi geliyor saygilar Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 olabilir Fisilti, suan iyi gidiyor düzeldi kayiplari ise ne sen sor ne ben söyleyim... selamlar Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Günaydin arkadaslar En Güzel Gün Sizin olsun ... Buyrun arkadaslar , beraber icelim... birisini almisdim zeynep, bugün de büyük bardak olani alayim ..anca idare eder un vermisdim onlara ne oldu selamlar Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Shatin ---)) Eren ---)) Zeynep ---)) zedan ---)) melonss ---)) Natalia ---)) Fisilti () nerdesiniz () Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.