Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

iyi yaptin, suan baska caremiz yok en azindan agriza oldugu vakitler chat ortamindakiler burada bulusabilirler.. belkide buradaki arkadaslar daha sonra chat`ta :)

bin_waad `i gördüm buralarda zeynep kayip haberin varmi nerede

Gönderi tarihi:

aaşam sen nasıl geldiğin gibi gittiysen o da geldiği gibi gider herhalde :) bilemiyorum artıkın

şuan patron yok rahat rahat konuşuyorum ama aşam soracağım ben sana

Gönderi tarihi:

yok Eren kayiplari aramaya..

http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=21778

buradan devam edelim istersen .. :clover:

bu baslik aslinda iyi oldu, en azindan sorun oldugunda dikat ediyorumda arkadaslar buraya geliyor zeynep`te buna dahil :) ben acikcasina merak ediyorum.. sorun benim pc denmi yoksa gercekten systemdemi hata var diye ve en azindan birbirimizi bilgilendiririz diye düsündüm. Baslik acma konusundada ben pek basarili olmadigim icin :) Shatin sagolsun bunu yapti :clover: birde bu yoncayi alip chat ta gözürsekmi acaba...

Gönderi tarihi:
Chatteki ifadeler değişse ii olur ben hiç sevmiorum eski ifadeleri :)

Saygılar.

bide düsün hic olmasaydi..ozaman arardin degilmi :)

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar tebrikler için herkese teşekkür ederim ama bu güzel fikir birce nin aklına geldi uygulamak da bana düştü :)

ben buradan asıl fikir ablası birceye teşekkür etmek istiyorum bana yöneltilen bütün tebrikleri de ona iletiyorum.

Bu arada ben banlı görünüyorum akşam akşam giremiyorum chata

neyse sevgililer gününde sevglim yok yanımda chat de olmasın :)

belki buraya gelir birileri de laflarım :stuart:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Günaydin arkadaslar :)

En Güzel Gün Sizin olsun ...

920zk6.jpg930lg9.jpg920vm4.jpg

Buyrun arkadaslar , beraber icelim... :clover:

ortadakini ben alayim zeynep, tesekkürler :clover: kaldim ben disarda yine 2 saatir, sizler ne yapiyorsunuz buralardamisiniz..? :)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
bugün nasil olduysa canim börek acmak istedi :):sweatingbullets:

yorulmussun beli yoksun :) eline saglik :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Eöm hani forumdan chate aktarma olcaktı :unsure:

Selam Natalia,

bu yaziyi yazdigin gün sakin görmedim sanmayasin... :clover: fakat herseyin bir zamani oldugunu düsünüyorum ben.. o yüzden hemen cevaplamadim beklediydim..

:clover: o gün bugündür :clover: emegi gecen Chatmaster ve Admin e :clover: sonsuz tesekkürler :clover:

Affiyet olsun :)

ya birce tam un almaya ciktim sen geldin :) sansa bak -_-

zeynep keski bana haber verseydin bende bak mehlig5.gif vardi :)

Gönderi tarihi:
Selam Natalia,

bu yaziyi yazdigin gün sakin görmedim sanmayasin... :clover: fakat herseyin bir zamani oldugunu düsünüyorum ben.. o yüzden hemen cevaplamadim beklediydim..

:clover: o gün bugündür :clover: emegi gecen Chatmaster ve Admin e :clover: sonsuz tesekkürler :clover:

Evet gördüm :D

Teşekkürler :clover:

Gönderi tarihi:

amaniiin..! simdi kayiplari burdami bulcaz :unsure: zeynep abla artik burdan sana yazarim surekli kayboluyosun cunku :):stuart:

Shatin ve Birce abla her ikiniziede tesekkur ederim :clover: cok iyi bir sey bu kayiplari bulmak icin (zeynep ablami ozellikle) :) onu ararken nedense hep kendimi kaybediyorum burda hala ogrenemedim :blush:

kimse yokmu :sleeping:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Shatin ve Birce abla her ikiniziede tesekkur ederim :clover: cok iyi bir sey bu kayiplari bulmak icin (zeynep ablami ozellikle) :) onu ararken nedense hep kendimi kaybediyorum burda hala ogrenemedim :blush:

kimse yokmu :sleeping:

Zeynep i tarih bölümün de görebiliyorum iki üc günde bir :) asil Shatin yok oldu onu merak ediyorum ben ...ve chat ne zaman acilacak diye..bugün kapilar kapali bize.

selamlar

Gönderi tarihi:
Zeynep i tarih bölümün de görebiliyorum iki üc günde bir :) asil Shatin yok oldu onu merak ediyorum ben ...ve chat ne zaman acilacak diye..bugün kapilar kapali bize.

selamlar

kayiplar her gecen gun cogaliyor abla :( Yeni bir sorun daha cikti chat bolumunde surekli sayfa donuyor tabi belirli araliklarla serverde degilde sanki javada sorun varmis gibi geliyor

saygilar :clover:

Gönderi tarihi:

olabilir Fisilti, suan iyi gidiyor düzeldi :)

kayiplari ise ne sen sor ne ben söyleyim...

selamlar

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Günaydin arkadaslar :)

En Güzel Gün Sizin olsun ...

920zk6.jpg

Buyrun arkadaslar , beraber icelim... :clover:

birisini almisdim zeynep, bugün de büyük bardak olani alayim ..anca idare eder :clover: un vermisdim onlara ne oldu :)

selamlar

Gönderi tarihi:

Shatin ---)) Eren ---)) Zeynep ---)) zedan ---)) melonss ---)) Natalia ---)) Fisilti

() nerdesiniz ()

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.