Φ RoMaNsİs Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 Misafir kullanıcılara sesleniyorum; hadi misafir kullanıcılar neyi bakliyorsunuz yahu; hadi kayıt olun sadece okumakla yetinmeyin yahu şuan sistemde 2 kayıtlı kullanıcı 17 misafir var yahu Hadi kayıt olun hadi Bekliyoz............. Çekinmeyin.......... Alıntı
Φ RoMaNsİs Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 Şu an sistemde 25 misafir var ama forumda ses yok vallahi.Ne kadar çekingen insanlar var yahu anlamadım vallahi. HADİ KAYIT OLUN YAHU......!!!!!!!!!!! Alıntı
Φ RoMaNsİs Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 Allah Allah şimdi acayip şaştım yahu!!!!!! Bir sürü misafir var ama kayıtlı kullanıcı benle birlikte 2 kişi var.Millet niye kayıt olmuyor ya yoksa üyelik ücretli mi yahu anlamadım gitti. hadi kayıt olun yahu arkadaşlıklar kuralım değil mi??? Alıntı
Φ hasan17 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2005 Evet çok haklısın hemen kayıt olun Burda ülke meseleleri dağil çok önemli konular tartıışılıyor.Sizde görüşlerinizi ve düşüncelerinizi ekleyin.............. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2005 bazi konuklar, yemek tarifleri, magazin ve geyik muhabbetleri pesinde kostuklarindan önce izlerler. Bazilari dinsel olarak söyle bir inceleyip bakarlar. Bazilari is sitenin düzeyine bakarlar. Pazar yeri mi burasi yaw. Bilgi mutfagi. Yemek tarifi de buluruz, yönlendiririz, inanclar konusunda da bilgilenir fikir alis verisi yapariz, memleket kurtulur bazen. arda abd yi de vururuz filan. Korkacak bise yok aslinda:-) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.