Φ selim1234 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 aslan kadar kendini beğenmiş birisini bulamazsınız aynada kendisini seyredip durur. gittikleri her ortamda dikkat çekicidirle ve bu yüzden havalıdırlar havalarından yanlarına yaklaşamazsınız Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Yaklaş bakıyım yaklaşabilecen mi Alıntı
Φ mikr@p Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Yaklaş bakıyım yaklaşabilecen mi valla benim hatun aslan hemde en orjinali (ama bende kova yım) Alıntı
Φ BamTeli Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2009 aslan kadar kendini beğenmiş birisini bulamazsınız aynada kendisini seyredip durur. gittikleri her ortamda dikkat çekicidirle ve bu yüzden havalıdırlar havalarından yanlarına yaklaşamazsınız Ya havalıyızda Sanki Biz mi İstedik Bu huyu ? Doğru Her girdiğimiz ortamda dikkat çekiyoruz Ama Ben O kadar Çekmemek için uğraşıorum ki hatta bazen hiç konuşmamaya çalışıyorum ama gene çekiyoz biz ne yapalım Alıntı
Misafir aybüke Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2014 liderlik kanımızda var napalım ne kadar çekmesekte gözleri üzerimizde topluyoruz bizim suçumuz değil Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.