Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ROMANSİS HOŞGELDİN..... :flowers: SESİNİ DUYAN BİRİLERİ VAR MERAK ETME. UMARIM BU FORUMDAN MEMNUN KALIRSIN. MESAJLARINI BEKLİYORUZ. KENDİNE İYİ BAK. BYEEE...... :thumbsup:

Gönderi tarihi:

FORUMA YANLIŞ ZAMANDA GİRMİŞSİN. HAFTA İÇİ GİRSEYDİN KESİN HEMEN CEVAP GELİRDİ :stuart: BEN HAFTA SONU YOKUM SADECE HAFTA İÇİ BAKABİLİYORUM MESAJLARA. NERDEN YAZIYORSUN?

Gönderi tarihi:

Valla mineu sen haftanın 5 günü bilgisayarın başındasın ben 7 günü bilgisayarın başındayım.Valla bilgisayarla artık bütünleştim.bi gün açmayınca ne yapacağımı şaşırıyorum ya.Tabii üniversiteyi internet üzerinden okumamın da etkisi var bunda.Ama nedense ben sıkılmıyorum vallahi. :P:D:lol:

Gönderi tarihi:

HAKLISIN ROMANSİS AMA İNAN HAFTA İÇİ O KADAR YOĞUN OLUYOR Kİ BENİM YERİMDE OLSAN SENDE HAFTA SONU BİLGİSAYARI GÖRMEK İSTEMEZDİN. İNAN EVDEKİ BİLGİSAYARI TOPLADIM KUTUSUNDA DURUYO. KARDEŞİM VAR ULUDAĞ MAKİNA MÜH.DE OKUYOR O GELDİĞİ ZAMAN KURUYORUZ BİLGİSAYARI..... :stuart::wassat:

Gönderi tarihi:

İyi makine mühendisliği iyi bölüm ama.Bana göre artık yavaş yavaş popularitesi azalacak çünkü ondan daha geniş ve onuda kapsayan bi meslek dalı var artık mekatronik müh.Şuan zaten bende onu okuyorum(mekatronik).Mekatroniğin içinde makine,bilgisayar,elektrik elektronik var.Yani çoklu bi disiplin.Artık mekatronik rehavette yani B):PB)

Gönderi tarihi:

ANNEM OLSAYDI:''N'OLCAK ŞİMDİ? BİZİM OĞLAN BOŞUNA MI OKUYOR?'' DERDİ. SENİN BÖLÜMÜNDE ÇOK GÜZEL ROMANSİS AMA BİZİM Kİ TAAAA.. LİSEDEN BERİ MAKİNA MÜH. DEDİ BAŞKA BİŞEY DEMEDİ. ÇOK ZOR BİR BÖLÜM AMA ALLAH BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN EMEĞİNİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH..... :innocent:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.