Φ RoMaNsİs Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2005 SELAM; Daha bu foruma yeni katıldım ama yaklaşık 1 saattir gelen giden yok yahu. Kimse yok mu ????????????? Sesimi duyan var mı ???????????? Hadi gelin yahu mail adresim [email protected] bekliyorum arkadaşlar sohbet edelim 1 Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 ROMANSİS HOŞGELDİN..... SESİNİ DUYAN BİRİLERİ VAR MERAK ETME. UMARIM BU FORUMDAN MEMNUN KALIRSIN. MESAJLARINI BEKLİYORUZ. KENDİNE İYİ BAK. BYEEE...... Alıntı
Φ RoMaNsİs Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 Hoşbulduk MİNEU; valla dün kendimi ıssız bir adaya düşmüş gibi hissettim yahu kimsecikler yoktu ya neyse dediğin gibi inşallah memnun kalırım Alıntı
Φ RoMaNsİs Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 selam mineu bu forumu bi sen bi de ben kullanıyoruz galiba kimsecikler yok yahu bu ne sessizlik hep böylemidir burası ne zaman gelir diğer arkadaşlar yahu gelsinlerde biraz sohbet edek yahu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 FORUMA YANLIŞ ZAMANDA GİRMİŞSİN. HAFTA İÇİ GİRSEYDİN KESİN HEMEN CEVAP GELİRDİ BEN HAFTA SONU YOKUM SADECE HAFTA İÇİ BAKABİLİYORUM MESAJLARA. NERDEN YAZIYORSUN? Alıntı
Φ RoMaNsİs Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 Valla mineu sen haftanın 5 günü bilgisayarın başındasın ben 7 günü bilgisayarın başındayım.Valla bilgisayarla artık bütünleştim.bi gün açmayınca ne yapacağımı şaşırıyorum ya.Tabii üniversiteyi internet üzerinden okumamın da etkisi var bunda.Ama nedense ben sıkılmıyorum vallahi. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 HAKLISIN ROMANSİS AMA İNAN HAFTA İÇİ O KADAR YOĞUN OLUYOR Kİ BENİM YERİMDE OLSAN SENDE HAFTA SONU BİLGİSAYARI GÖRMEK İSTEMEZDİN. İNAN EVDEKİ BİLGİSAYARI TOPLADIM KUTUSUNDA DURUYO. KARDEŞİM VAR ULUDAĞ MAKİNA MÜH.DE OKUYOR O GELDİĞİ ZAMAN KURUYORUZ BİLGİSAYARI..... Alıntı
Φ RoMaNsİs Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 İyi makine mühendisliği iyi bölüm ama.Bana göre artık yavaş yavaş popularitesi azalacak çünkü ondan daha geniş ve onuda kapsayan bi meslek dalı var artık mekatronik müh.Şuan zaten bende onu okuyorum(mekatronik).Mekatroniğin içinde makine,bilgisayar,elektrik elektronik var.Yani çoklu bi disiplin.Artık mekatronik rehavette yani Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2005 ANNEM OLSAYDI:''N'OLCAK ŞİMDİ? BİZİM OĞLAN BOŞUNA MI OKUYOR?'' DERDİ. SENİN BÖLÜMÜNDE ÇOK GÜZEL ROMANSİS AMA BİZİM Kİ TAAAA.. LİSEDEN BERİ MAKİNA MÜH. DEDİ BAŞKA BİŞEY DEMEDİ. ÇOK ZOR BİR BÖLÜM AMA ALLAH BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN EMEĞİNİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.