Φ david_beckham Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 evet arkadaşlar günümüzde ünlü yıldızı tanımayan yoktur bu ünlü yıldız fiziki özellikleriyle ve güzelliğiyle ilgileri topluyor bir sitenin verdiği habere göre ki bu doğru ben konuştum hilary duff un msn adresi şöyle: [email protected] 'dur bu msn adresi açık oluyor genellikle inanmayanlar ekleyip deneye bilirler Alıntı
Φ Tsubasa(Duff) Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 hehe aga bişi dicem ben hilary duff ın hayranıyım saol adresi için ama açmıyo hem sen konuştuğun kişini hilary duff olduğunu nerden biliyorsun ki Alıntı
Φ frank_55 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2009 arkadaşlar hilary duff'ın adresi yahoo'dan kendi bir deliğe saklamış ama ben buldum ayrıca o konuştuğunuz muhtemelen o foruma o adresi koyandır ayrıca hill'in adresi çok uzun ve çok dolambaçlı bir yolu var Alıntı
Φ frank_55 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2009 ayrıca adres [email protected] tur ayrıca yahoo'daki daresi veremem bana özel Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.