Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl Gözlerden öpmek ayrılıklarda yaşanır, Burundan öpmek sevgiliyi masumca sevmek, Alından öpmek sevgiliye duyulan sonsuz saygı, Yanaklardan opmek biraz kırgın olmak yabancılık işaretid Çeneden öpmek beğeninin işaretidir, Kulaklardan öpmek çığrından çıkmış arzunun işaretidir, Dudaklardan öpmek ise.... Bir başlangıçtır!
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl janem benim anam ya saçından tutar öperse ya elinden o zaman nolcak ne anlaycaz
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl Gözlerden öpmek ayrılıklarda yaşanır, Burundan öpmek sevgiliyi masumca sevmek, Alından öpmek sevgiliye duyulan sonsuz saygı, Yanaklardan opmek biraz kırgın olmak yabancılık işaretid Çeneden öpmek beğeninin işaretidir, Kulaklardan öpmek çığrından çıkmış arzunun işaretidir, Dudaklardan öpmek ise.... Bir başlangıçtır! neyse
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl Yazar quote]janem benim anam ya saçından tutar öperse ya elinden o zaman nolcak ne anlaycaz buda değişik bir stil olsa gerek )
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl ya şöyle de olur ben hatırlıyorum bayramlarda annem babamın elini öpüyodu ama babam para vermiyordu . Çünkü hepsini bana vermiş oluyordu
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 19 yıl Yazar arkadaşlar bu öpme stilleri sadece sevgiliyle alakalı yane. annen babanın elini öpüyor babanda para vermiyosa demekki aralarında bir anlam vardır sen karı koca arasına girme bence. başka bir sorusu olan varsa buyursun ben cevaplarım
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl Gözlerden öpmek ayrılıklarda yaşanır, Burundan öpmek sevgiliyi masumca sevmek, Alından öpmek sevgiliye duyulan sonsuz saygı, Yanaklardan opmek biraz kırgın olmak yabancılık işaretid Çeneden öpmek beğeninin işaretidir, Kulaklardan öpmek çığrından çıkmış arzunun işaretidir, Dudaklardan öpmek ise.... Bir başlangıçtır! yaa...
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl Kulaklardan öpmek çığrından çıkmış arzunun işaretidir! En çok bunu beğendim
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl Kulaklardan öpmek çığrından çıkmış arzunun işaretidir! En çok bunu beğendim zaapuukkk seni...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.