Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl merhaba senelerden beri avrupada yasamaktan dolayi turkceyi hemen hemen unuttuk burada sizlerin sayesinde dilimizi gelistirmeye calisiyorum bana yardim etmek isterseniz cok sevinirim ve bu sayede tanisabiliriz selamlar
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl Yazar selam be bahar.... tabiki vikinq nasıl bir yardım istersin cok hizli cevap verdiniz tesekkurler. dil konusunda her turlu eger yanliz yazarsam duzeltirseniz sevinirim
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl senin yazacaklarına müdahale edemem ama forum sakinlerinin seni hoş göreceginden eminim hoşgeldin aramıza ve türkiye'ye
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 18 yıl merhaba senelerden beri avrupada yasamaktan dolayi turkceyi hemen hemen unuttuk burada sizlerin sayesinde dilimizi gelistirmeye calisiyorum bana yardim etmek isterseniz cok sevinirim ve bu sayede tanisabiliriz selamlar Su anda ögrendigim lisanla (Fransizca) tam 5 dil anliyorum... ve dolayisiyla bende avrupada yasiyorum.. inan bi zaman sonra cok zorlaniyorsun dikkat etmesen Anadiline.. Mesela basimdan gecen bi olayi anlatiyim sana... uzun zaman hic türkce konusmadim... ailem le bile artik almanca konusmaya basladim.. ve ister inan ister inanma ama aylar sonra anahaber bülteninini izledim... Ve Bu Kadin ne diyor?? diye sordum kendime... iste o zaman uyandim.. ve simdi gördügün gibi her türkün beni anlayacagi sekil türkce konusuyorum... Bosver.. bilmesen türkce sözü.. BLAAAAAAAAAACK diye cagir beni.. gelirim yardimina... ok??
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 18 yıl Su anda ögrendigim lisanla (Fransizca) tam 5 dil anliyorum... ve dolayisiyla bende avrupada yasiyorum.. inan bi zaman sonra cok zorlaniyorsun dikkat etmesen Anadiline.. Mesela basimdan gecen bi olayi anlatiyim sana... uzun zaman hic türkce konusmadim... ailem le bile artik almanca konusmaya basladim.. ve ister inan ister inanma ama aylar sonra anahaber bülteninini izledim... Ve Bu Kadin ne diyor?? diye sordum kendime... iste o zaman uyandim.. ve simdi gördügün gibi her türkün beni anlayacagi sekil türkce konusuyorum... Bosver.. bilmesen türkce sözü.. BLAAAAAAAAAACK diye cagir beni.. gelirim yardimina... ok?? puha puha ya supersin blaaaack helal olsun 5 dil biliyomuşsun bu arada hoşgeldin black beni de blaaaaaaaade diye çağırırsan ben de yardımına koşabilirim
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 18 yıl puha puha ya supersin blaaaack helal olsun 5 dil biliyomuşsun bu arada hoşgeldin black beni de blaaaaaaaade diye çağırırsan ben de yardımına koşabilirim Yaya.. Az degil ama.. ara sira karistiriyorum.. Bosver... Sende ne kabiliyetler var ki seni cagirsin??? (kusmadan insan kani icmekden baska)
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 18 yıl ben geceleri onu kotuyabilirim kısım aynı zamanda ben bi elektro manyağım çarpabilirimde ya bak daha ne özelliklerimde varmış
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 18 yıl ben geceleri onu kotuyabilirim kısım aynı zamanda ben bi elektro manyağım çarpabilirimde ya bak daha ne özelliklerimde varmış Eeee... sen tehlikelisin o zaman.. yaklasini carparsin... Bak ne fark ettim.. Senin imzan görünmüyo....
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 18 yıl eet biraz tehlikeliyim ama sevdiklerime karşı deil. imzanın yerine yazana baksana nie kalkmış neyse saol
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 18 yıl eetbiraz tehlikeliyim ama sevdiklerime karşı deil. imzanın yerine yazana baksana nie kalkmış neyse saol Okudum ya.. biraz ufaltip koysan olmaz mi?? Neyse Saol...
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 18 yıl olur aslında hoşuna mı gitmişti kısım bak birazdan gorursun gene imzamı
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 18 yıl merhaba senelerden beri avrupada yasamaktan dolayi turkceyi hemen hemen unuttuk burada sizlerin sayesinde dilimizi gelistirmeye calisiyorum bana yardim etmek isterseniz cok sevinirim ve bu sayede tanisabiliriz selamlar Hoşgeldin sevgili viking.. Yardımlarımız en kısa zamanda hizmetinize sunulacaktır.. Bazıları yrdm etmek yerine chat' e dalmış hor görmeyin onları sakın.. Sevgiler..
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 18 yıl puhaaaaaa hahahahah ya olivia ne demek şimdi bu anlamadım bennnn hoşgeldin viking üstte senin yerine be black e hoşgeldin dedşm yanlışlıkla kusura bakma.
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl iyidir blade istersen admin e sole nick ini deiştir çünkü sen wampir deilsin benim gibi bu arada benden de olivia ya sevgiler
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl Ay vampir yine konusdu... sen bi ara hic gelmezdin.. simdi de cikmaz oldun... neyse sikayet gibi olmasin.. isirir sin falan allah korusun...
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl kısım evimde net yoktu yeni geldi onun için şimdilerde sürekli online ım ısırırım ha ark falan dinlemem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.