Φ viking Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 merhaba senelerden beri avrupada yasamaktan dolayi turkceyi hemen hemen unuttuk burada sizlerin sayesinde dilimizi gelistirmeye calisiyorum bana yardim etmek isterseniz cok sevinirim ve bu sayede tanisabiliriz selamlar Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 selam be bahar.... tabiki vikinq nasıl bir yardım istersin Alıntı
Φ viking Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 selam be bahar.... tabiki vikinq nasıl bir yardım istersin cok hizli cevap verdiniz tesekkurler. dil konusunda her turlu eger yanliz yazarsam duzeltirseniz sevinirim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Hoşgeldin.. Tabiki de yardımcı oluruz Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 senin yazacaklarına müdahale edemem ama forum sakinlerinin seni hoş göreceginden eminim hoşgeldin aramıza ve türkiye'ye Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 merhaba senelerden beri avrupada yasamaktan dolayi turkceyi hemen hemen unuttuk burada sizlerin sayesinde dilimizi gelistirmeye calisiyorum bana yardim etmek isterseniz cok sevinirim ve bu sayede tanisabiliriz selamlar Su anda ögrendigim lisanla (Fransizca) tam 5 dil anliyorum... ve dolayisiyla bende avrupada yasiyorum.. inan bi zaman sonra cok zorlaniyorsun dikkat etmesen Anadiline.. Mesela basimdan gecen bi olayi anlatiyim sana... uzun zaman hic türkce konusmadim... ailem le bile artik almanca konusmaya basladim.. ve ister inan ister inanma ama aylar sonra anahaber bülteninini izledim... Ve Bu Kadin ne diyor?? diye sordum kendime... iste o zaman uyandim.. ve simdi gördügün gibi her türkün beni anlayacagi sekil türkce konusuyorum... Bosver.. bilmesen türkce sözü.. BLAAAAAAAAAACK diye cagir beni.. gelirim yardimina... ok?? Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Su anda ögrendigim lisanla (Fransizca) tam 5 dil anliyorum... ve dolayisiyla bende avrupada yasiyorum.. inan bi zaman sonra cok zorlaniyorsun dikkat etmesen Anadiline.. Mesela basimdan gecen bi olayi anlatiyim sana... uzun zaman hic türkce konusmadim... ailem le bile artik almanca konusmaya basladim.. ve ister inan ister inanma ama aylar sonra anahaber bülteninini izledim... Ve Bu Kadin ne diyor?? diye sordum kendime... iste o zaman uyandim.. ve simdi gördügün gibi her türkün beni anlayacagi sekil türkce konusuyorum... Bosver.. bilmesen türkce sözü.. BLAAAAAAAAAACK diye cagir beni.. gelirim yardimina... ok?? puha puha ya supersin blaaaack helal olsun 5 dil biliyomuşsun bu arada hoşgeldin black beni de blaaaaaaaade diye çağırırsan ben de yardımına koşabilirim Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 puha puha ya supersin blaaaack helal olsun 5 dil biliyomuşsun bu arada hoşgeldin black beni de blaaaaaaaade diye çağırırsan ben de yardımına koşabilirim Yaya.. Az degil ama.. ara sira karistiriyorum.. Bosver... Sende ne kabiliyetler var ki seni cagirsin??? (kusmadan insan kani icmekden baska) Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 ben geceleri onu kotuyabilirim kısım aynı zamanda ben bi elektro manyağım çarpabilirimde ya bak daha ne özelliklerimde varmış Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 ben geceleri onu kotuyabilirim kısım aynı zamanda ben bi elektro manyağım çarpabilirimde ya bak daha ne özelliklerimde varmış Eeee... sen tehlikelisin o zaman.. yaklasini carparsin... Bak ne fark ettim.. Senin imzan görünmüyo.... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 eet biraz tehlikeliyim ama sevdiklerime karşı deil. imzanın yerine yazana baksana nie kalkmış neyse saol Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 eetbiraz tehlikeliyim ama sevdiklerime karşı deil. imzanın yerine yazana baksana nie kalkmış neyse saol Okudum ya.. biraz ufaltip koysan olmaz mi?? Neyse Saol... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 olur aslında hoşuna mı gitmişti kısım bak birazdan gorursun gene imzamı Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Aha.. vampirce.. yani sence... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 bence de ole olsun saten Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 merhaba senelerden beri avrupada yasamaktan dolayi turkceyi hemen hemen unuttuk burada sizlerin sayesinde dilimizi gelistirmeye calisiyorum bana yardim etmek isterseniz cok sevinirim ve bu sayede tanisabiliriz selamlar Hoşgeldin sevgili viking.. Yardımlarımız en kısa zamanda hizmetinize sunulacaktır.. Bazıları yrdm etmek yerine chat' e dalmış hor görmeyin onları sakın.. Sevgiler.. Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 puhaaaaaa hahahahah ya olivia ne demek şimdi bu anlamadım bennnn hoşgeldin viking üstte senin yerine be black e hoşgeldin dedşm yanlışlıkla kusura bakma. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Bilemiyorum yanii.. İyi forumlar... And Sevgilerrr... Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Herkese selmalar millet Naber blade runner Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 iyidir blade istersen admin e sole nick ini deiştir çünkü sen wampir deilsin benim gibi bu arada benden de olivia ya sevgiler Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Ay vampir yine konusdu... sen bi ara hic gelmezdin.. simdi de cikmaz oldun... neyse sikayet gibi olmasin.. isirir sin falan allah korusun... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 kısım evimde net yoktu yeni geldi onun için şimdilerde sürekli online ım ısırırım ha ark falan dinlemem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.