Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl şu an tarif edilmez acılar çekiyorum ama yinede insanlarla konuşmaya çalışıyorum oyüzden burdayım. herkese selamlar kendinize iyi bakın...
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl şu an tarif edilmez acılar çekiyorum ama yinede insanlarla konuşmaya çalışıyorum oyüzden burdayım. herkese selamlar kendinize iyi bakın... bunalım takılıyoz yani. boşverrrrr zaman herşeyin ilacı hoşgeldin
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl bazen konuşmak iyi gelir hayat ne kadar acımasız olursa olsun takmamak lazım tabi bu hep sözde kalıyor gerçekleştirmesi zor ama sadece bir öneri.hoşgeldin
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl Yazar hepinize çok thank you valla acıların çocuğu aynımda halt etmiş ama onunda hakkını yemeyelim. hoş bulduk saygılarrrrrr.
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl hoş geldin acılar bir imtihan bu imtihan hayatı yönlendirinen olgulardır...... saygılar............ Tarih: 25 Kasım , 2005 19 yıl Düzenleyen: kusadali_emix
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl hepinize çok thank you valla acıların çocuğu aynımda halt etmiş ama onunda hakkını yemeyelim. hoş bulduk saygılarrrrrr. hoşgeldin kücük emrah nekadar arabesksin sen böyle bakim hoşgeldin
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl Yazar ben daha arabeskler tanıyorum eminciğim ama bizim hayat böyle işte naparsın neyse sağol hoşbulduk:)
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl güzellikler getirmen dileğle çok tuhaf nickler gelmeye başladı kafam karışık. acı çekmeye alışık baktıkça gözlerim yaşarıyor
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl Yazar aslında bu benim çektiğim acı falan değil benim acın nice acıların yanında halt etmiş ama naparsın bizde kendimizi böyle avutuyoruz.burası zaten çok güzel bir ortam sizin güzelliğinizi yeter:)
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl ateş düştüğü yeri yakar. herkesin acısı kendine en büyük acı gelir.
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl şu an tarif edilmez acılar çekiyorum ama yinede insanlarla konuşmaya çalışıyorum oyüzden burdayım. herkese selamlar kendinize iyi bakın... hoş geldin...ortaya bi acılı alabilir miyim.....
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl Yazar ben hayat çok çabuk değişiyo demedim mi size? hayatımın aşkını buldum be ne diyosunuz dünyanın an bahtlı kızı benim bi insan bu kadar tatlı olamaz ya arkadaşlar muhteşem bişey bu duygu
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl ne oldu, ne değişti hemen yaw, bu kadar kolay mı yani ya da acı dediğiniz şeyler aslında çok basit ama siz mi büyütüyosunuz...
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl ben hayat çok çabuk değişiyo demedim mi size? hayatımın aşkını buldum be ne diyosunuz dünyanın an bahtlı kızı benim bi insan bu kadar tatlı olamaz ya arkadaşlar muhteşem bişey bu duygu zaten gözüm tutmamıştı seni hadı hayırlısı... ulan ne insanlar var bee.. bir şöyle kayıtsız olmadık gitti ona yanarım..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.