Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

şu an tarif edilmez acılar çekiyorum ama yinede insanlarla konuşmaya çalışıyorum oyüzden burdayım. herkese selamlar kendinize iyi bakın... :clover:

Gönderi tarihi:

selamlar hoş geldin

Gönderi tarihi:

şu an tarif edilmez acılar çekiyorum ama yinede insanlarla konuşmaya çalışıyorum oyüzden burdayım. herkese selamlar kendinize iyi bakın... :clover:

bunalım takılıyoz yani. boşverrrrr zaman herşeyin ilacı :P

hoşgeldin

Gönderi tarihi:

bazen konuşmak iyi gelir hayat ne kadar acımasız olursa olsun takmamak lazım tabi bu hep sözde kalıyor gerçekleştirmesi zor ama sadece bir öneri.hoşgeldin

Gönderi tarihi:

Hoşgeldin

sevgiler

Gönderi tarihi:

hoş geldin acılar bir imtihan bu imtihan hayatı yönlendirinen olgulardır......

saygılar............

Tarih: Düzenleyen: kusadali_emix

Gönderi tarihi:

hepinize çok thank you valla acıların çocuğu aynımda halt etmiş ama onunda hakkını yemeyelim. hoş bulduk saygılarrrrrr.

hoşgeldin kücük emrah :D

nekadar arabesksin sen böyle bakim :)

hoşgeldin :clover::clover:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ben daha arabeskler tanıyorum eminciğim ama bizim hayat böyle işte naparsın neyse sağol hoşbulduk:)

Gönderi tarihi:

güzellikler getirmen dileğle :clover:

çok tuhaf nickler gelmeye başladı

kafam karışık. acı çekmeye alışık baktıkça gözlerim yaşarıyor :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

aslında bu benim çektiğim acı falan değil benim acın nice acıların yanında halt etmiş ama naparsın bizde kendimizi böyle avutuyoruz.burası zaten çok güzel bir ortam sizin güzelliğinizi yeter:)

Gönderi tarihi:

ateş düştüğü yeri yakar. herkesin acısı kendine en büyük acı gelir.

Gönderi tarihi:

hoş geldin...ortaya bi acılı alabilir miyim..... :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ben hayat çok çabuk değişiyo demedim mi size? hayatımın aşkını buldum be ne diyosunuz dünyanın an bahtlı kızı benim :rolleyes:

bi insan bu kadar tatlı olamaz ya arkadaşlar muhteşem bişey bu duygu :wub:

Gönderi tarihi:

ne oldu, ne değişti hemen yaw, bu kadar kolay mı yani ya da acı dediğiniz şeyler aslında çok basit ama siz mi büyütüyosunuz... :unsure:

Gönderi tarihi:

ben hayat çok çabuk değişiyo demedim mi size? hayatımın aşkını buldum be ne diyosunuz dünyanın an bahtlı kızı benim :rolleyes:

bi insan bu kadar tatlı olamaz ya arkadaşlar muhteşem bişey bu duygu :wub:

zaten gözüm tutmamıştı seni :P

hadı hayırlısı...

ulan ne insanlar var bee..

bir şöyle kayıtsız olmadık gitti ona yanarım..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.