Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 şu an tarif edilmez acılar çekiyorum ama yinede insanlarla konuşmaya çalışıyorum oyüzden burdayım. herkese selamlar kendinize iyi bakın... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 selamlar hoş geldin Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 hoşgeldin acıların çocuğu....... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 şu an tarif edilmez acılar çekiyorum ama yinede insanlarla konuşmaya çalışıyorum oyüzden burdayım. herkese selamlar kendinize iyi bakın... bunalım takılıyoz yani. boşverrrrr zaman herşeyin ilacı hoşgeldin Alıntı
Φ sonask Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 bazen konuşmak iyi gelir hayat ne kadar acımasız olursa olsun takmamak lazım tabi bu hep sözde kalıyor gerçekleştirmesi zor ama sadece bir öneri.hoşgeldin Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 hepinize çok thank you valla acıların çocuğu aynımda halt etmiş ama onunda hakkını yemeyelim. hoş bulduk saygılarrrrrr. Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Hoşgeldin sevgiler Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) hoş geldin acılar bir imtihan bu imtihan hayatı yönlendirinen olgulardır...... saygılar............ Tarih: 25 Kasım , 2005 Düzenleyen: kusadali_emix Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 hepinize çok thank you valla acıların çocuğu aynımda halt etmiş ama onunda hakkını yemeyelim. hoş bulduk saygılarrrrrr. hoşgeldin kücük emrah nekadar arabesksin sen böyle bakim hoşgeldin Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 ben daha arabeskler tanıyorum eminciğim ama bizim hayat böyle işte naparsın neyse sağol hoşbulduk:) Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 güzellikler getirmen dileğle çok tuhaf nickler gelmeye başladı kafam karışık. acı çekmeye alışık baktıkça gözlerim yaşarıyor Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 aslında bu benim çektiğim acı falan değil benim acın nice acıların yanında halt etmiş ama naparsın bizde kendimizi böyle avutuyoruz.burası zaten çok güzel bir ortam sizin güzelliğinizi yeter:) Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 ateş düştüğü yeri yakar. herkesin acısı kendine en büyük acı gelir. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 şu an tarif edilmez acılar çekiyorum ama yinede insanlarla konuşmaya çalışıyorum oyüzden burdayım. herkese selamlar kendinize iyi bakın... hoş geldin...ortaya bi acılı alabilir miyim..... Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 ben hayat çok çabuk değişiyo demedim mi size? hayatımın aşkını buldum be ne diyosunuz dünyanın an bahtlı kızı benim bi insan bu kadar tatlı olamaz ya arkadaşlar muhteşem bişey bu duygu Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 ne oldu, ne değişti hemen yaw, bu kadar kolay mı yani ya da acı dediğiniz şeyler aslında çok basit ama siz mi büyütüyosunuz... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 ben hayat çok çabuk değişiyo demedim mi size? hayatımın aşkını buldum be ne diyosunuz dünyanın an bahtlı kızı benim bi insan bu kadar tatlı olamaz ya arkadaşlar muhteşem bişey bu duygu zaten gözüm tutmamıştı seni hadı hayırlısı... ulan ne insanlar var bee.. bir şöyle kayıtsız olmadık gitti ona yanarım.. Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 hosgeldin, bos gitme Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.