Misafir şevval Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 ellerine sağlık hepsi birbirinden ilginç o resimlerin hiçbirinde olmak istemezdim malum can tatlı Alıntı
Φ güzel kız Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 aynı fikirdeyim dostum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Ah be uçuşa geçmiş bunlar Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Uçan uçana bende uçucam kafa üstü inmekte var ama olsun risk göze almalı insan değilmi hemde paraşütsüz atlamayı denerim şevval tutar beni Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Şevval hazır mısın tutmaya Emily gelio Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 NATALIA zaten EMily kuş kadar hafif biri seni tutmakta ne var buyrun siz kanatlanın Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Şevval hazır mısın tutmaya Emily gelio *NATALIA* benden bıkmış şevval tutmaz şimdi bende yanarım ben iyisimi paraşüt takayım NATALIA zaten EMily kuş kadar hafif biri seni tutmakta ne var buyrun siz kanatlanın bak şevvalim bana kuşmu diyorsun sen şimdi saol valla ne diyim bari kuğu olam nolur Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Ne olur ne olmaz Emily sen yine de kendini sağlama al Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Ne olur ne olmaz Emily sen yine de kendini sağlama al Dimi ama ne olur ne olmaz Ama yok şevvalim dosttur ölür de bırakmaz yere çakılayım dimi kız şevval ( bu şimdi yok der bende rezil olurum iyimi ) Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Dimi ama ne olur ne olmaz Ama yok şevvalim dosttur ölür de bırakmaz yere çakılayım dimi kız şevval ( bu şimdi yok der bende rezil olurum iyimi ) he şunu bileydin ölürde bırakmaz Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 he şunu bileydin ölürde bırakmaz Ben biliyodum dedim zaten şevval yapmaz hep *NATALIA* dedi bırakır ( iftiraya bak ) Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Bu arabayı buraya çıkarmak baya maharet ister Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Hadi o neyse de bu nasıl çıktı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 4. resimdeki adamın yerinde olmak istemezdim şaka bile olsa ıyyyyy Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.