Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl ellerine sağlık hepsi birbirinden ilginç o resimlerin hiçbirinde olmak istemezdim malum can tatlı
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Uçan uçana bende uçucam kafa üstü inmekte var ama olsun risk göze almalı insan değilmi hemde paraşütsüz atlamayı denerim şevval tutar beni
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl NATALIA zaten EMily kuş kadar hafif biri seni tutmakta ne var buyrun siz kanatlanın
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Şevval hazır mısın tutmaya Emily gelio *NATALIA* benden bıkmış şevval tutmaz şimdi bende yanarım ben iyisimi paraşüt takayım NATALIA zaten EMily kuş kadar hafif biri seni tutmakta ne var buyrun siz kanatlanın bak şevvalim bana kuşmu diyorsun sen şimdi saol valla ne diyim bari kuğu olam nolur
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Ne olur ne olmaz Emily sen yine de kendini sağlama al Dimi ama ne olur ne olmaz Ama yok şevvalim dosttur ölür de bırakmaz yere çakılayım dimi kız şevval ( bu şimdi yok der bende rezil olurum iyimi )
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl Dimi ama ne olur ne olmaz Ama yok şevvalim dosttur ölür de bırakmaz yere çakılayım dimi kız şevval ( bu şimdi yok der bende rezil olurum iyimi ) he şunu bileydin ölürde bırakmaz
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl Yazar he şunu bileydin ölürde bırakmaz Ben biliyodum dedim zaten şevval yapmaz hep *NATALIA* dedi bırakır ( iftiraya bak )
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl 4. resimdeki adamın yerinde olmak istemezdim şaka bile olsa ıyyyyy
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.