Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

1-eğitimli. en az 4 yıllık adam gibi bir lisans eğitimi olmalı. Öyle uluslar arası ilişkiler olmasada su ürünleride olmamalı.

2-biz kızlar arabaya paraya bayılırız sanırsınız. alakası yok desem. adam gelecek vadetsin. eğitimli olsun, hırslı çalışkan olsun yeter. o hayatını kazanır zaten. kaliteli hatun kaliteli adam bulunca sabreder destek olur..

3-iyi modern görüşlü ailesi olsun. Bİ KAHVE İÇMEYE BİZE GELEBİLSİN. Annemle tanışssın. Kal gelmesin!:)

4-arkadaşlarımı sevsin. Benim geçmişimle çocukluk resimlerimle ilgilensin.

5-kendi arkadaşlarıyla tanıştırsın. Halı saha maçına götürsün.

6-çocukları sevsin.. Bu çok önemli. Şevkatli erkek çocuk yanında belli olur.

7-KARAKTERLİ OLSUN. KENDİNİ KULLANDIRMASIN. GİRDİĞİ ORTAMDA ADAM SAYILSIN.

8-sert olsun kuralları olsun. tamam göbeği açık vs falan giydirmesin ama herşeyin orta yolunu da bulabilsin. İkna edici olsun. Tatlı tatlı dediğini yaptırsın.

9-hatununu deli gibi sevsin. BAŞKASINDA GÖZÜ OLMASIN. sevdiğini ara sıra belli etsin

10-hatunun sağlığıyla ilgilensin.ayın belli günlerinde anlayışlı olun.

11-kıskanç olsun

12-adam olsun. kızdımı vursun masaya yumruğunu. ama hatalıysa da özür dilemeyi bilsin

13-kesinlikle çiçek göndermeyi ve hediye almayı unutmasın (yılda iki çiçek bi böcek sizi öldürmez dimi beyler?)

14-önemli günleri unutmasın.

15-saçımızı kestirip boyatınca dalga geçmesin iltifat etsin.

16-eski kız arkadaşlarıyla kesinlikle görüşmesin.

17-müzik konser kitap fuarı nedir bilsin yeri gelince evde mısır patlatıp maç dvd izleriz ama bazen de gece çıkıp hafif çakırkeyif olmayıda bilsin

18-asosyal olmasın

19-delikanlı olsun. sevmiyosa uzatmasın. eğlence peşindeyse hatunun canını yakmasın. günahını almasın..

20-bekaret konularında çok tutucu olmasın. ne kızlar vardır. el deymemiştir ama kızın ruhu kaşardır. elinden geçmediği adam kalmamıştır. ne kızlar vardır, kötü bir deneyim geçirmiştir ama senin için de, çocukları içinde yeri gelir ölür. akıllı olun. herkesi ayrı ayrı değerlendirin. ayağınıza gelen fırsatı tepmeyin

son olarak insan olsun....yeter...

Gönderi tarihi:

1-eğitimli. en az 4 yıllık adam gibi bir lisans eğitimi olmalı. Öyle uluslar arası ilişkiler olmasada su ürünleride olmamalı.

2-biz kızlar arabaya paraya bayılırız sanırsınız. alakası yok desem. adam gelecek vadetsin. eğitimli olsun, hırslı çalışkan olsun yeter. o hayatını kazanır zaten. kaliteli hatun kaliteli adam bulunca sabreder destek olur..

3-iyi modern görüşlü ailesi olsun. Bİ KAHVE İÇMEYE BİZE GELEBİLSİN. Annemle tanışssın. Kal gelmesin!:)

8-sert olsun kuralları olsun. tamam göbeği açık vs falan giydirmesin ama herşeyin orta yolunu da bulabilsin. İkna edici olsun. Tatlı tatlı dediğini yaptırsın.

9-hatununu deli gibi sevsin. BAŞKASINDA GÖZÜ OLMASIN. sevdiğini ara sıra belli etsin

11-kıskanç olsun

12-adam olsun. kızdımı vursun masaya yumruğunu. ama hatalıysa da özür dilemeyi bilsin

13-kesinlikle çiçek göndermeyi ve hediye almayı unutmasın (yılda iki çiçek bi böcek sizi öldürmez dimi beyler?)

17-müzik konser kitap fuarı nedir bilsin yeri gelince evde mısır patlatıp maç dvd izleriz ama bazen de gece çıkıp hafif çakırkeyif olmayıda bilsin

18-asosyal olmasın

19-delikanlı olsun. sevmiyosa uzatmasın. eğlence peşindeyse hatunun canını yakmasın. günahını almasın..

20-bekaret konularında çok tutucu olmasın. ne kızlar vardır. el deymemiştir ama kızın ruhu kaşardır. elinden geçmediği adam kalmamıştır. ne kızlar vardır, kötü bir deneyim geçirmiştir ama senin için de, çocukları içinde yeri gelir ölür. akıllı olun. herkesi ayrı ayrı değerlendirin. ayağınıza gelen fırsatı tepmeyin

YAZDIKLARIN GERÇEKTEN ÇOK DOĞRU AMA BENCE SADECE HUZUR VERSİN VE ARKAMDA DURSUN HER NE OLURSA OLSUN....

Gönderi tarihi:

11-kıskanç olsun

18-asosyal olmasın

5 ve 16. maddeleri abartnışsın

özellikle 5

Gönderi tarihi:

madem insan olsun yeter diyecektin

onca şık ne için?

o şıklar olmayınca insan olmuyormu :D

Gönderi tarihi: (düzenlenmiş)

1-eğitimli. en az 4 yıllık adam gibi bir lisans eğitimi olmalı. Öyle uluslar arası ilişkiler olmasada su ürünleride olmamalı. itü- makina müh

2-biz kızlar arabaya paraya bayılırız sanırsınız. alakası yok desem. adam gelecek vadetsin. eğitimli olsun, hırslı çalışkan olsun yeter. o hayatını kazanır zaten. kaliteli hatun kaliteli adam bulunca sabreder destek olur.. bugun ıtıbarıyle yenı bır anlasma daha yaptı maddı durumu ıyıdır ama cok mutevazı cok alcak gonulludur ıscılerle makınanın altında yağa bıle bulanır cogu kez anlamazsınız durumun ne oldugunu kı ben cok sonra anladım

3-iyi modern görüşlü ailesi olsun. Bİ KAHVE İÇMEYE BİZE GELEBİLSİN. Annemle tanışssın. Kal gelmesin!:)anne akraba ve kardeslerı aynen bu dedıgın gıbı ama babası degıl dırek kız ısteme modlarında

4-arkadaşlarımı sevsin. Benim geçmişimle çocukluk resimlerimle ilgilensin. her seyle ılgılenıyor sadece benım abımın yengemın annemın dahı

5-kendi arkadaşlarıyla tanıştırsın. Halı saha maçına götürsün. gs macına bılet aldı toplasıp gıdecez ama benım gıtmem surprız caktırmayın:)

6-çocukları sevsin.. Bu çok önemli. Şevkatli erkek çocuk yanında belli olur.cocuk delısı zaten hatta bırde evlenır evlenmez ıstıyor

7-KARAKTERLİ OLSUN. KENDİNİ KULLANDIRMASIN. GİRDİĞİ ORTAMDA ADAM SAYILSIN. henuz ıs toplantılarına katılmadım ama beraber gıttıgımız yerlerde sayılan bırı

8-sert olsun kuralları olsun. tamam göbeği açık vs falan giydirmesin ama herşeyin orta yolunu da bulabilsin. İkna edici olsun. Tatlı tatlı dediğini yaptırsın.sert bazen asırı sert bazen daha yumusak ama ıstedıgını once soyler bellı eder sonra bekledıgını bulamazsa rıca eder oda olmadı emır

9-hatununu deli gibi sevsin. BAŞKASINDA GÖZÜ OLMASIN. sevdiğini ara sıra belli etsin. delı gıbı sevıyor gözü ne kelıme herseyde benı arar her zaman her an bellı eder

10-hatunun sağlığıyla ilgilensin.ayın belli günlerinde anlayışlı olun.bak bu konudada cok ıyıdır

11-kıskanç olsun cok kıskanctır aslında ama ogrencıyım ya henuz pek bır sey dıyemıyor ıster ıstemez erkek arkadaslarımlada olmam gerektıgını bılıyor

12-adam olsun. kızdımı vursun masaya yumruğunu. ama hatalıysa da özür dilemeyi bilsin rest cekmeyı cok ıyı bılır gerektıgınde ozur dılemeyıde gercı babası ıle kavga ettı bu yumrugunu masaya vurma soz gecırme olayı yuzunden bakalım hayırlısı

13-kesinlikle çiçek göndermeyi ve hediye almayı unutmasın (yılda iki çiçek bi böcek sizi öldürmez dimi beyler?) çiçek hıc almadı (hakkat neden almadı) bana ama unutmaz ozel gunlerı ıcınden geldıgı anda surprızler jestler yapar

14-önemli günleri unutmasın.unutmaz zaten

15-saçımızı kestirip boyatınca dalga geçmesin iltifat etsin. ettiiii

16-eski kız arkadaşlarıyla kesinlikle görüşmesin. sıkıysa denesın zaten

17-müzik konser kitap fuarı nedir bilsin yeri gelince evde mısır patlatıp maç dvd izleriz ama bazen de gece çıkıp hafif çakırkeyif olmayıda bilsin içki agzına surmez surenıde sevmez kendısının hobısı zaten muzık gercı bır ara vermıstı ama baslıyor yavas yavas yenıden evcımendır zaten

18-asosyal olmasın cok ıstıyor olmayı ama işi yuzunden olamıyor

19-delikanlı olsun. sevmiyosa uzatmasın. eğlence peşindeyse hatunun canını yakmasın. günahını almasın.. evlenmek ıstıyor ama ben daha erken dıyorum

son olarak insan olsun....yeter... ee bu konudada yorum olmazkı yaww

bu yukardakı krıterlere uyan benım aşkım aşkım BATI...

simdi butun arkadaslarım, evlenenlerde, hem evlenıp hem okula devam edenlerde dahıl kızım sen delısın neden evlenmıyorsun dıyorlar

ama ben hala karar veremedım aslında veremedım demek yanlıs karar verdım evlenmek ıcın ama okul bıter bıtmez olsun ıstemıyorum

evlenmek cok buyuk bır sorumluluk ozverı alınması zor bır karar

ben cıdden boyle bırını boyle delı gıbı asık bırıyle beraberım ama 1 yıl dıyorum 1 yıl bıraz sürüneyım dıyorum el bebek gul bebek buyudum ben 1 yıl suruneyım farklı bır tecrubemde olsun ıstıyorum tamam zor olacak ama hemende onun sırkette ıse gırılmezkı işe ben ıstemıyorum gırmeyı cunku benı rahat ettırmek ıcın ugrasacaklar bır sure sonra calısanlara patron olacagım cunku tamam arkadas gıbıdır calısanlarıyla beraber bır cok sey yapmısızdır ......

bılıyorum o benı baska yerde calıssam bıle yıne kontrol edecek yıne elınden geldıgınce rahat ettırecek ama baska bır yerde emır altında calısmak ıstıyorum arkadaslarım sana rahat batıyor dıyorlar bana ne yapayım okul bıttı bıter bıtmez evlen ben bosamı yıllardır okuyorum... akademık karıyer yapmak ıstıyorum ayrıca bunun ıcınde dahada okumaya devam edecegım bu yuzden zaman ıstıyorum Batı'dan ama tamam dedıgı halde hala benı ıkna etmek ıcın cırpınıyor

offf offf galıba ben salagım yada ne bıleyım yaaa oyle ıste

şimdi soyleyın ben ne yapayım batıya kalsa yaza dugun var

ama ne olur farklı seyler soyleyın.......

Tarih: Düzenleyen: mizyal
Gönderi tarihi:

sanırım ben böyle birini tanıorum en azından senın tarıflerıne yakın bırı.... kım mı ? bozuna mızmızlanmayın kızlar o benım erkek arkım sahıbı var;) ayrılırsam sıze solerım:)

Misafir Zıplayan Dana
Gönderi tarihi:

En beğendiğim özellik bu oldu.

Beğendiğim erkeğin özelliği değil,senin istemem ama arka cebime koy dediğin özelliğin.

"Sabreder" burada "anahtar" sözcük olarak durmaktadır...

Yani anlamı şudur:şu an olmasada bir süre sonra zengin olacak bir erkek olacak.

Çok klasik liberal bir söylemdir bu...neymiş herkesin bir yeteneği var ve elbet bir gün zengin olabilir o yetenek sahibi...ama işin aslı öyle değil.Birilerinin zengin olması için çok büyük bir çoğunluğun fakir olmasını gerektirecek bir dünyada yaşıyoruz.Bundan daha öte bir açıklamayı kabul etmek hayatı tanımamak demektir.

CANETTİ'nin bir lafı var:"kadın lükse duyduğu istek üzerine yaşar"...

Ne de güzel demiş ustam değil mi?

Ben şahsen PARA'nın satın alamayacağı bir şey yoktur diyenlerdenim.

İçim kan ağlayarak olsa da inanıyorum buna.

Buna ŞAN,ŞEREF,AŞK,SEVGİ gibi ULVİ olması gereken şeyler de dahil....

PARA'nın esiri olan herkesi selamlar ve onlara şunu demek isterim...Sizi asla satın alamayacağım,çünkü ben asla zengin olmayacağım,kapasitem buna yetmez.Ama satın alınabilirim...

Gönderi tarihi:

Beğendiğim erkeğin özelliği değil,senin istemem ama arka cebime koy dediğin özelliğin.

Çok klasik liberal bir söylemdir bu...neymiş herkesin bir yeteneği var ve elbet bir gün zengin olabilir o yetenek sahibi...ama işin aslı öyle değil.Birilerinin zengin olması için çok büyük bir çoğunluğun fakir olmasını gerektirecek bir dünyada yaşıyoruz.Bundan daha öte bir açıklamayı kabul etmek hayatı tanımamak demektir.

PARA'nın esiri olan herkesi selamlar ve onlara şunu demek isterim...Sizi asla satın alamayacağım,çünkü ben asla zengin olmayacağım,kapasitem buna yetmez.Ama satın alınabilirim...

gerçektende çok güzel açıklamışsın dostum, istisnaları unutmamak lazım tabi ama sorsanda hepsi istisnayım der yani :)

Gönderi tarihi:

Bu açıklama hiç hoşuma gitmedi açıkçası PARAnın esirlerine selam olsun deyip bunlara içiniz kan ağlayarak inanıp sonrasında satın alınabilirim diyerek bu cümleyi bitirmeniz bir ikilem içinde olduğunuzu göstermiyormu ?

Para elbette yaşamın bir parçası ama güzel bir laf vardır AZ VERİP ARATMASIN ÇOK VERİP AZDIRMASIN derler bende buna inananlardanım.Bir insanın Yaşamanı sağlayacak kadar parasının olması(yani evinin kirasını,faturalarını.vs vs masraflarını karşılayabiliyor ama arabası yok bu bir erkeği dahamı az cazibeli kılıyor) yetmiyormu.Şimdi burada olan herkes kendisine dönüp baksın bir zahmet ailelerine ana babalarına herkes milyarder çocuğumu.

Ben bir gece konduda doğdum evimiz çok güzeldi bahçesi vardı. Karşımızda hiçbir çocuğun sahip olamayacağı bir seyri ziyafetle büyüdüm nedenmi ? Tam karşımızda deniz vardı ve Fuar ayaklarımızın altındaydı en büyük zevkim uzakta olsa dönme dolabın ışıklarına bakıp keyifle izlemekti sağ tarafımızda atatürk stadı vardı ki bazı maçlarda insan kalabalığını görebiliyorduk sonra açık hava sinemalarına götürürdü annem ve mahallenin diğer kadınları çoluk çocuk cümbür cemaat Ama özellikle annem derdiki acıklı bir film olsun :D gerçi şimdilerde drama diyorlar sanırım ama annem hala acıklı der. Şimdi bu tatları almadan büyüyor çocuklar ,apartman kültürü alarak büyüyorlar,ellerinde domates ekmek sokakta koşturup gece yarılarına kadar saklambaç oynayamıyorlar.Kendilerine yabancı büyüyorlar ve bu ilerki yaşamlarında onları çok büyük hataların eşiğine getiriyor.Kısa yoldan hayattan nasıl yırtarım nasıl o köşeyi dönerim hesabı var işte ben buna üzülüyorum.Şimdi aklıma babam geliyor.Kıt kanaat inşaatçı elleriyle bizi büyüttü ama onurluydu gururu herşeyiydi.Asla başını eğmedi kimseye ve ben babam gibi bir adam isterim hayatımda en az onun kadar mert en az onun kadar yürekli en az onun kadar ONURLU...

Gönderi tarihi:

emily konuşmaya gelince herkes bunları söylüyorki çokta içten söylenebiliyor bu kelimeler ama icraate gelince herzaman önplanda olan daha zengin olanı değilmidir kusura bakma belki haksızlık ediyorum sana ama öyle bir darbeler almışımki bu konuda hiçbir bayana inanasım gelmiyor belkide hata bizdedir sen haklısın ama şunuda söylemeliyimki bu sözleri bir bayandan ilk defa bukadar gerçekçi duydum düşünmeden önemsiz deyip geçenlerden değilsin en azından

:clover: kırdımsa affet

saygılar...

Misafir Zıplayan Dana
Gönderi tarihi:

Bu açıklama hiç hoşuma gitmedi açıkçası PARAnın esirlerine selam olsun deyip bunlara içiniz kan ağlayarak inanıp sonrasında satın alınabilirim diyerek bu cümleyi bitirmeniz bir ikilem içinde olduğunuzu göstermiyormu ?

Para elbette yaşamın bir parçası ama güzel bir laf vardır AZ VERİP ARATMASIN ÇOK VERİP AZDIRMASIN derler bende buna inananlardanım.Bir insanın Yaşamanı sağlayacak kadar parasının olması(yani evinin kirasını,faturalarını.vs vs masraflarını karşılayabiliyor ama arabası yok bu bir erkeği dahamı az cazibeli kılıyor) yetmiyormu.Şimdi burada olan herkes kendisine dönüp baksın bir zahmet ailelerine ana babalarına herkes milyarder çocuğumu.

Ben bir gece konduda doğdum evimiz çok güzeldi bahçesi vardı. Karşımızda hiçbir çocuğun sahip olamayacağı bir seyri ziyafetle büyüdüm nedenmi ? Tam karşımızda deniz vardı ve Fuar ayaklarımızın altındaydı en büyük zevkim uzakta olsa dönme dolabın ışıklarına bakıp keyifle izlemekti sağ tarafımızda atatürk stadı vardı ki bazı maçlarda insan kalabalığını görebiliyorduk sonra açık hava sinemalarına götürürdü annem ve mahallenin diğer kadınları çoluk çocuk cümbür cemaat Ama özellikle annem derdiki acıklı bir film olsun :D gerçi şimdilerde drama diyorlar sanırım ama annem hala acıklı der. Şimdi bu tatları almadan büyüyor çocuklar ,apartman kültürü alarak büyüyorlar,ellerinde domates ekmek sokakta koşturup gece yarılarına kadar saklambaç oynayamıyorlar.Kendilerine yabancı büyüyorlar ve bu ilerki yaşamlarında onları çok büyük hataların eşiğine getiriyor.Kısa yoldan hayattan nasıl yırtarım nasıl o köşeyi dönerim hesabı var işte ben buna üzülüyorum.Şimdi aklıma babam geliyor.Kıt kanaat inşaatçı elleriyle bizi büyüttü ama onurluydu gururu herşeyiydi.Asla başını eğmedi kimseye ve ben babam gibi bir adam isterim hayatımda en az onun kadar mert en az onun kadar yürekli en az onun kadar ONURLU...

Ne diyeydim peki...

Herşey satın alınabilir ama BEN hariç deyip kendimi "ARŞ" a mı çıkaraydım..?

Herkes ne çocuğu bilmiyorum ama herkes çocuğunun milyarder çocuğu olmasını istiyor...

Benim en azından böyle bir amacım yok...

Hem çocuğum olsun hem de zengin olma derdi bağlamında...

Hikayen güzel ama senin hikayen...Ve emin ol ki o hikaye sadece bir hikayeden ibaret.Ve bütün hikayeler acıklı ama yetersizdir...

Gönderi tarihi:

Ne diyeydim peki...

Herşey satın alınabilir ama BEN hariç deyip kendimi "ARŞ" a mı çıkaraydım..?

Herkes ne çocuğu bilmiyorum ama herkes çocuğunun milyarder çocuğu olmasını istiyor...

Benim en azından böyle bir amacım yok...

Hem çocuğum olsun hem de zengin olma derdi bağlamında...

Hikayen güzel ama senin hikayen...Ve emin ol ki o hikaye sadece bir hikayeden ibaret.Ve bütün hikayeler acıklı ama yetersizdir...

Bunlar hikaye değil benim çocukluğumun bir bölümü ve hikaye de değil salt bir anlatımla ifade etmeye çalıştım ama sizin hayatınıza paradan başka şeylere değer veren insanlar girmemiş sanırım ne diyeyim inşallah bundan sonraki yaşamınıza girer

Gönderi tarihi:
Şimdi bu tatları almadan büyüyor çocuklar ,apartman kültürü alarak büyüyorlar,ellerinde domates ekmek sokakta koşturup gece yarılarına kadar saklambaç oynayamıyorlar

yaw bu çok dogru...biz zamanında sokaktan eve girmezdik...top oynardık, misket oynardık,bisikletlerle sokakların altını üstüne getirirdik...memlekete gidince bakıyorum, ortalıkta ne çocuk var ne bişi...internet cafelerde, playstation salonlarında büyüyo çocuklar artık...

Gönderi tarihi:

abi fenamı ya, en azından bizim gibi değiller o çocukluğun verdiği enerjiyi daha yararlı yerlerre kanalize ediyorlar. biz öylemiydik ne yapardık o enerjiyle. mahalle maçı yapardık, kesmedi ardından mahalle kavgası, oda kesmedi akşam birde babamızdan bir güzel dayak yerdik anca rahatlar gözümüze uyku girerdi :)

Gönderi tarihi:

abi fenamı ya, en azından bizim gibi değiller o çocukluğun verdiği enerjiyi daha yararlı yerlerre kanalize ediyorlar. biz öylemiydik ne yapardık o enerjiyle. mahalle maçı yapardık, kesmedi ardından mahalle kavgası, oda kesmedi akşam birde babamızdan bir güzel dayak yerdik anca rahatlar gözümüze uyku girerdi :)

:D :dne yalan söyleyim aynen öyleydi ve inanıyorum ki şimdiki çocukların hali içler acısı :D

Gönderi tarihi:

Darwinin teorisini ele alirsak kadin icgüdüsel olarak en güclü, en güvenilir ve sadik buldugu erkegi sececektir, cünkü gelecegini ve cocuklarini güvence altina almak isteyecektir...

ama su zamanda kadinlar, daha dogrusu gelismis ülkede bir cok kadin ve sayi git gide artmaktadir eminim, geleceklerini kendileri saglayabilecek durumdadir.

Erkekleri sadece spermlerinden dolayi muhtaclar baskada bisey diil.

yani maddi gücüne göre erkek seciliomuki hala?

tabiki hala bu icgüdüye göre hareket eden kadinlar vardir, fakat kadinlar artik sirf maddiyatla tatmin olmuyolar, ruhlarina da hitap eden erkekler ariolar, ve sorunda burda baslio.

Erkek bu konuda kendini zamana ayak uyduramamis zavalli caresiz bir varlik olarak kadinlarin bu istegi karsisinda bocalamakta.

Maddi gücü sergileyip geri cekile biliodu su zamana kadar, "al hatun haftalik harciligin, istedigini al, ve beni de rahat bitrak diebiliodu",ama hatun haftalik harcligini artik kendi kazanabilecek güce ve özgürlüge sahip ve artik daha fazla sey beklio esinden.Fakat erkekler alisagelen rahatliklarindan kolay kolay siyrilamamislar bu zamana dek.

Kadinlarin bagimsizligina, özgürlügüne ve artan ve degisen isteklerine nasil karsilik vereceklerini bilmiolar.

Aslinda cok sey var yazilacak ama bugünlük bu kadar yeter.

NoT: her zaman istisnalar mevcuttur tabe, gereksiz detaylara takilmayalim

Gönderi tarihi:

tabi ülkemizde genç kızların yüzde sekseninin evlilik tercihi "zengin koca bulup sınıf atlama" üzerien olduğunu düşünürsek bu dediklerin ne kadar geçerlidir tartışılır.

Gönderi tarihi:

tabi ülkemizde genç kızların yüzde sekseninin evlilik tercihi "zengin koca bulup sınıf atlama" üzerien olduğunu düşünürsek bu dediklerin ne kadar geçerlidir tartışılır.

Eger bu yazdiklarin bana istinaden yazilmissa, dogru düzgün okumakta fayda var derim....

sirf yazmis olmak veya muhalefet olmak icin yazilari hic tasvip etmiorum... (gerci konuyla alakasi yok ama firkimi belirtmek istedim, uyuz oldumda)

"ama su zamanda kadinlar, daha dogrusu gelismis ülkede bir cok kadin ve sayi git gide artmaktadir eminim, geleceklerini kendileri saglayabilecek durumdadir." die yazmistim zaten!!!

Gönderi tarihi:

Ben konunun gidişatına bakmadım, zaten genelde bir yerden sonra sapmalar başlıyor. Uzun listeye gelince. Evlenilecek erkek nasıl olur bilemem tabi. Ancak erkek milletinden tamamen ümidini kesmiş olan ben hiç ama hiç bir şey beklemiyorum onlardan. Birşeyleri düzgün olsa diğeri olmuyor. Ne çoğu bir güven veriyor, ne de bir tutarlılık gösteriyor. Çoğuda kendine hiç ama hiç güvenmeyip ne istediğini de bilmiyor. Yoksa bilmem nereyi okumuş şöyle zeki böyle ince olmuş neyleyim.

Ben 3 şeye bakarım hayatta sırf erkekler için değil İNSAN için.

1. Yalan söylemesin doğru olsun

2. Mert olsun kendine güvensin ne yaptığını bilsin.

3. Güvenilir olsun aldatmasın sevgisi dünde, bugünde, yarında hep aynı kalsın.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.