Misafir birce Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2005 Selam Berfomx, secmis oldugun resim cok sirin... bu arada hosgeldin.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2005 HOŞGELDİNNNNNNNNNN::::::::::)))))))))))))) Alıntı
Φ berfomx Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2005 Selam birce ..görüşürük.. Alıntı
Φ berfomx Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2005 HOŞŞŞŞBULDUUK MİNEU. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2005 Selam Romantik_, Resimdeki sayfa dedigin yer neresi.... ? Basa gidecegi yerde, sona giden yer neresi.. ? bir yeri toparlayim derken bir baska yer dagiliyor nereyi durdurayim .... anlamadim Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2005 Dikat edersen, ne son sayfaya erismisim, nede kitabin basindayim.. Ortalarda bir yerde sayfalara bakiyorum.. degilmi..? Aslinda bir düsünülür ise , buradaki konuda tanitim. O kitapta kimbilir kimlerin hikayesi var.. Bilmedigimiz olan basi ve sonudur. Herkesin bir hikayesi vardir kendisini tanitmaya baslasa bile bastan anlatamaz, sonunuda bilmediginden , sona hic bir vakit kelimeleri ile varmaz. Birak o sayfalar öyle kalsin , durdurmayim Okudugum her ne ise , yasanmis yada yasanacak... O orta sayfalarda bulayim. Alıntı
Φ cadı Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2005 selam herkese nasılsınız arklar ben tuğçe sizi de daha yakından tanısak...neler yaparsınız mesela ben internetten kopamıyorum...fatura gelince babam öldürecek beni Alıntı
Φ cadı Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2005 ya bilioum ama bi an boş kalsam internet gelio aklıma kendimi tutamıoum anlıcan neyse ilgin için teskür...bye... Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2005 valla bende yeniyim selam diyim bari:))) Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2005 eh küçük forum dünyamız görüşmemek mümkünmü) Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2005 Her insanın düşüncesi büyük olur tabi forumlarada sığmaz... Alıntı
Φ affedilmez Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2005 selam millet bende yeniyim Alıntı
Φ dusunuyor Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2005 Herkese slmlar.Msn de görüşmek isteyen varsa msn [email protected] Alıntı
Φ GÜNEŞ Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Herhangi bir yerde, herhangi bir biçimde, olası ve varoluş karmaşasında ait olmak ve paylaşmak için aramazmıyız diğerlerini? Ve bulduğumuz yanıltırmı? Yeni bir grubun içinde paylaşmak için varım. Herkese selamlar. Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Herhangi bir yerde, herhangi bir biçimde, olası ve varoluş karmaşasında ait olmak ve paylaşmak için aramazmıyız diğerlerini? Ve bulduğumuz yanıltırmı? Yeni bir grubun içinde paylaşmak için varım. Herkese selamlar. hoşgeldin karşılama komitesi birazdan burada olur Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 aman efendim kimler gelmiş. kusura bakmayın bizim ekibin mesaisi bitmiş o yüzden bizimle idare edin.sonra arkadaşları tekrar gönderirim buraya neyse işte güneş kardeş sözün kısası hadi hoş geldin öyle bir doğki aydınlat bizleri kimse karanlıkta kalmasın. Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 hoşgeldin karşılama komitesi birazdan burada olur karsılama komitesi geldi... Otobus trafige takıldı da, geciktik biraz.. eee.... Kim karsılancak?? :) Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 selam herkese nasılsınız arklar ben tuğçe sizi de daha yakından tanısak...neler yaparsınız mesela ben internetten kopamıyorum...fatura gelince babam öldürecek beni ADSL al sınırsız olsun rahat edersin Bu arada yeni gelen arkadaşımıza da keyifli sohbetler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 bunlar evcekmi gelmiş yaf kaç kişi bole ...amanin de amanin......he hepiz hoş ve boş gelmişsez Alıntı
Φ GÜNEŞ Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 aman efendim kimler gelmiş. kusura bakmayın bizim ekibin mesaisi bitmiş o yüzden bizimle idare edin.sonra arkadaşları tekrar gönderirim buraya neyse işte güneş kardeş sözün kısası hadi hoş geldin öyle bir doğki aydınlat bizleri kimse karanlıkta kalmasın. Güneş her sabah doğduğunda, kötülük tanrıçası yerini bırakarak tüm mutluluk ve güzelliklere, koşarak gider güneşin karanlığa terk ettiği ıssızlıklara. Dileğim gönlü açık tüm dostların en ıssız karanlıklarda bile bir güneş olması. Ve bizleri arasına alan sizlere sevgiler. Klavyenize taş değmesin...... Alıntı
Φ güzel kız Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 merhaba bende yeniyim dostlar.................... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 merhaba bende yeniyim dostlar.................... SENDE HOŞ GELDİN GÜZEL KIZ..... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 hey aramıza yeni katılanlar hoş geldiniz umarım pişman olmazsınız Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.