Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Önce Ege'm: İlk karnesini (Anaokulundakini saymazsak) Bugün aldı.Tüm dersleri 5 Davranış notlarıda 3 üzerinden hepsi 3.. Onun ödülleri verildi.. Hadi bakalım sıradaki.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 karne verenler gelse olmaz mı Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 ben aldım son karnemi mat zayıf sadece.... hediyem nerde benim taurus abi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Önce sevgili Ege'yi kutluyorum sevgili taurusmutis daha nice başarılar diliyorum inşallah... Ve benim kızım bu yıl 4. sınıfta not ortalaması 5 ve takdir belgesi aldı... Oğlum da 1. sınıfta ilköğretimin ilk karnesini aldı 5 üzerinden 5... çok mutlu oldum Allah bütün evlatlarımıza başarılı ve güzel bir yaşam nasib etsin... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 sedat tebrikler arkadaşım ama matematik neden iyi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 sedat tebrikler arkadaşım ama matematik neden iyi Matematiğim öğretmeninkinden daha iyiydi, fesatlığından 4 vermiş.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 hadi canım kandırma bizi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 karne verenler gelse olmaz mı Verdiğin karnedeki notlara bağlı.. ben aldım son karnemi mat zayıf sadece.... hediyem nerde benim taurus abi Önce matematiği düzelt,sonra hediyen hazır.. Önce sevgili Ege'yi kutluyorum sevgili taurusmutis daha nice başarılar diliyorum inşallah... Ve benim kızım bu yıl 4. sınıfta not ortalaması 5 ve takdir belgesi aldı... Oğlum da 1. sınıfta ilköğretimin ilk karnesini aldı 5 üzerinden 5... çok mutlu oldum Allah bütün evlatlarımıza başarılı ve güzel bir yaşam nasib etsin... Teşekkür ederim;ben de oğlun ve kızını kutlarım (Efe ve Nisa diye hatırlıyorum )..Allah bahtlarını da güzel etsin inşallah.. Cık cık cık.. Utanmıyor musun sahte karne hazırlamaya.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Cık cık cık.. Utanmıyor musun sahte karne hazırlamaya Sahi farkediliyormu ya sahte olduğu. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Teşekkür ederim;ben de oğlun ve kızını kutlarım (Efe ve Nisa diye hatırlıyorum )..Allah bahtlarını da güzel etsin inşallah.. evet doğru hatırlıyorsun teşekkür ederim, amin cümlesinin inşallah... sedat sahta karnecilikten aranıyormuşsun haberin olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Sahi farkediliyormu ya sahte olduğu. Davranış notuna pekiyi verilmiyor be arkadaşım..1,2 veya 3'ten sadece birine x konuyo.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Öhömm.. Babacım heyecanlanarak sölüyorum emin olabailirsin.. Hiç zayıfım yok.. Puahahah.. Ek olarak da bir belge verdiler.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 sen şimdi kaçıncı sınıfa geçtın bakim çoocuğum.? (anneannem her karne alısımda sorardı) Ege yi,Efe yi,Nısa yı,Olivia yı ve karne alan bütün çocuklarımızı,kardeşlerimizi tebrık edıyorum.Sevgiler hepsine Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Öhömm..Babacım heyecanlanarak sölüyorum emin olabailirsin.. Hiç zayıfım yok.. Puahahah.. Ek olarak da bir belge verdiler.. O zaman ödülü hakettin..; Tebrik ederim canım.. Bu pırlanta ve yeşim taşından küpeler eminim sana çok yakışacak.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Leyla'cım Ege teşekkür etti.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Ege yi,Efe yi,Nısa yı,Olivia yı ve karne alan bütün çocuklarımızı,kardeşlerimizi tebrık edıyorum.Sevgiler hepsine Efe ve Nisa'da ellerinden öper ablası sağolasın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Ege'mi tebrik ediorum Efe ve Nisa da varmış ama onlarda tanışamadık daha Onları da tebrik edelim.. Karne alamayanlar gelemiycek mi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Ege'mi tebrik ediorum Efe ve Nisa da varmış ama onlarda tanışamadık daha Onları da tebrik edelim.. Karne alamayanlar gelemiycek mi E gelmişsin işte.. Teşekkür ederiz fıstıkiçim.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gelemiosa çıkabilirm yaani Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gelemiosa çıkabilirm yaani Güzel Naty'm sen bilmiyor musun dedenin herşeyi senin..E bu topicte benim.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Bize karne vermiyolar artıkk güzelim karnenin adı transkript oldu ama şeyy hediye alabilcem di mi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Bize karne vermiyolar artıkk güzelim karnenin adı transkript oldu ama şeyy hediye alabilcem di mi Tabi ki.. Bu saat umarım hoşuna gider.. Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 hehe... Vallah ben iki hafta sonra alcam.. O zaman göstersem olur mu??? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.