Φ tkbşn Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2005 önce selam. foruma bugün katıldım.çok fazla gezemedim ama amacım seviyeli sohbet. kendini anlatmak yerine selamlıyorum.zaten gönderdiğimiz yazılarla ve fikirlerimizle birbirimizi tanıyacağızdır.tkbşn'ya ait yazı görür ve yorum yaparsanız sevinirim. sevgi ve saygı. Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2005 önce selam. foruma bugün katıldım.çok fazla gezemedim ama amacım seviyeli sohbet. kendini anlatmak yerine selamlıyorum.zaten gönderdiğimiz yazılarla ve fikirlerimizle birbirimizi tanıyacağızdır.tkbşn'ya ait yazı görür ve yorum yaparsanız sevinirim. sevgi ve saygı. 2136[/snapback] Merhaba arkadaş bende yeni katıldım yorum yapılacak bişi yok burda sadece cevap vermek istedim...FORUMLAR YORUMSUZ KALMAZ!!! Sen merak etme Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Hos geldin TEK BASINA Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.