Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

nerdeyim ben ....kim attı beni buraya ....nasıl bir yer burası ...biri bana anlatsın....lütfen ....çok korkuyorum...

Gönderi tarihi:
nerdeyim ben ....kim attı beni buraya ....nasıl bir yer burası ...biri bana anlatsın....lütfen ....çok korkuyorum...

hoşgeldın :clover: burda öcü yok korkma,ama taurus a dıkkat et öcüden beterdir :sorcerer:

Gönderi tarihi:
hoşgeldın :clover: burda öcü yok korkma,ama taurus a dıkkat et öcüden beterdir :sorcerer:

hoşbuldum....sağol arkadaşım... uyarını dikkate alacağım....ama çok bekledim kimse yazmadı diye tam umudumu keseceğim sırada iletin geldi .....çok hoşuma gitti....birilerinin beni karşılaması.....görüşmek dileğiyle

:clover:

Gönderi tarihi:
hoşgeldin...madem ki maydanozsun öğrenirsin buranın nası bi yer oldugunu.... :P:D:clover:

selam... tüh çabuk keşfedildim...bu ismi koymakla hata ettim .... erbay gel anlaşalım ....maydanozluğum aramızda kalsın olur mu.....ne olur ne olur...

Gönderi tarihi:
hoşbuldum....sağol arkadaşım... uyarını dikkate alacağım....ama çok bekledim kimse yazmadı diye tam umudumu keseceğim sırada iletin geldi .....çok hoşuma gitti....birilerinin beni karşılaması.....görüşmek dileğiyle

tabıkı ama buraya takılmaz üyeler fazla ondan rastlamayabılırsın,ama nıkın hoş.avatar karamsar ama yaw :unsure::sweatingbullets:

erbaydan hiç sır çıkmaz evet..

ne oluo erbay bişelermı cevırıonuz gene

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

hoş geldin :lol: .......ismin çok hoş... :P

her bi şeye maydonoz ol emi......... :D

Gönderi tarihi:
hoş geldin :lol: .......ismin çok hoş... :P

her bi şeye maydonoz ol emi......... :D

ne güzel ismimi sevmen....dur biraz alışayım.... sonra bakarız .... havayı koklamak gerekli.....ama hiç bir zaman mikser gibi olmam .....amacım burnumu sokmaktan çok bişeyler paylaşmak.....hoşbuldum....sevgili arkadaşım :clover:

Gönderi tarihi:
tabıkı ama buraya takılmaz üyeler fazla ondan rastlamayabılırsın,ama nıkın hoş.avatar karamsar ama yaw :unsure::sweatingbullets:

erbaydan hiç sır çıkmaz evet..

ne oluo erbay bişelermı cevırıonuz gene

ben daha yeni olduğumdan panikledim galiba.....yavaş yavaş değilmi......çok sabırsızım ben.....erbay ıda yeni tanıyacağım daha....

vallahi hiç bişey bilmiyorum

Gönderi tarihi:
iki kişinin bildiği sır değildir... -_-:P ama sen bana güven benden sır çıkmaz.... :unsure::stuart: nataliaaaaaa nerdesiiiiin.... :lol:

seni şimdiden hınzır ilan ettim....natali de kim.... bana ne yapacaksınız.... :blushing:

Gönderi tarihi:

natalia benim sırdaşlarımdan -_- ondanda sır çıkmaz ona söyliycektim senin maydanoz olduğunu.... :stuart::D biz sana bişi yapmıcaz sen bize yapıcan :) foruma yeni geldiğin için...mesela lahmacun yap içinde maydanoz olmasın.... :lol:

Gönderi tarihi:
natalia benim sırdaşlarımdan -_- ondanda sır çıkmaz ona söyliycektim senin maydanoz olduğunu.... :stuart::D biz sana bişi yapmıcaz sen bize yapıcan :) foruma yeni geldiğin için...mesela lahmacun yap içinde maydanoz olmasın.... :lol:

şöle bol acılı antep usulü olsun....içine maydanoz koyamıyoruz canlarım..... çünküüüüüü..............maydanoz servisteeeeeeeee

Gönderi tarihi:

nerdeyim ben....

bulsana beni.....

----buldum seni----- hoşgeldiniz maydanozz...... :lol: isim komikliği simgelerken hüzün gördüm avatarında.... :)

neyse aramıza hoş geldin... :clover: bi maydanozumuz eksikti oda geldi tam oldu... :P:lol:

Gönderi tarihi:
nerdeyim ben....

bulsana beni.....

----buldum seni----- hoşgeldiniz maydanozz...... :lol: isim komikliği simgelerken hüzün gördüm avatarında.... :)

neyse aramıza hoş geldin... :clover: bi maydanozumuz eksikti oda geldi tam oldu... :P:lol:

eserken buldun beni...sen hep esermisin...sende estirekli isim bulmuşsun ...öylemisin ... gerçekten hoş geliyor burası insana ...maydanozu kimse tanımasın istedimdi .....yüzüm ondan kapalı.....beni hep bul emi

Gönderi tarihi:
eserken buldun beni...sen hep esermisin...sende estirekli isim bulmuşsun ...öylemisin ... gerçekten hoş geliyor burası insana ...maydanozu kimse tanımasın istedimdi .....yüzüm ondan kapalı.....beni hep bul emi

:) timam sen marulların arasına sıvışma ben seni bulurum hep...olmazsa saklan gerek duyarsan istedin ya ben seni orda da bulurum... :)

ben hep eser miyim...yoksa titrer miyim...henüz farkına varmış değilim... :wub: titriyorum bazen bazense esiyorum delicesine... :clover:

Gönderi tarihi:
:) timam sen marulların arasına sıvışma ben seni bulurum hep...olmazsa saklan gerek duyarsan istedin ya ben seni orda da bulurum... :)

ben hep eser miyim...yoksa titrer miyim...henüz farkına varmış değilim... :wub: titriyorum bazen bazense esiyorum delicesine... :clover:

sen bir köşede dur ...ben 5 dk da bir önünden geçerim.... diğer adım zilli terlik...biz senle buraların tozunu attırcaz bu gidişle....

Gönderi tarihi:

Ho$geldin :clover:

Gönderi tarihi:
sen bir köşede dur ...ben 5 dk da bir önünden geçerim.... diğer adım zilli terlik...biz senle buraların tozunu attırcaz bu gidişle....

:unsure::lol: pilmem üle mi olçek... :) zilli terlikkk... :D:lol: bu daha da komik....

silli gurubundan terliksi hayvan ben de memnun oldum... :D

Gönderi tarihi:
:unsure::lol: pilmem üle mi olçek... :) zilli terlikkk... :D:lol: bu daha da komik....

silli gurubundan terliksi hayvan ben de memnun oldum... :D

bizim buralarda çok gezene derler ....hayvan kısmısını bilemeycem...seni sevdim bak ...beni en çok sen aramışsın....sen dosttan anlıyon

Gönderi tarihi:
Kankim koş koş :huh: Bak kimler gelmiş :grin::w00t: Hoşgeldin :flowers:

aaaaaa gece yağmuru.....ne hoş.....hoşbuldum da ....kankin kim .....neden çağırdın....ne yapacaksınız ....gerçekten beni gördüğüne çok sevindin....tanışıyormuyuz........havalara girdim karşılamandan değil mi.....ama çok tanıdık davrandın da hoşuma gitti...kendimi acemi gibi hissetmedim sağol..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.