Misafir maydanoz Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 nerdeyim ben ....kim attı beni buraya ....nasıl bir yer burası ...biri bana anlatsın....lütfen ....çok korkuyorum... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 nerdeyim ben ....kim attı beni buraya ....nasıl bir yer burası ...biri bana anlatsın....lütfen ....çok korkuyorum... hoşgeldın burda öcü yok korkma,ama taurus a dıkkat et öcüden beterdir Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 hoşgeldin...madem ki maydanozsun öğrenirsin buranın nası bi yer oldugunu.... Alıntı
Misafir maydanoz Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 hoşgeldın burda öcü yok korkma,ama taurus a dıkkat et öcüden beterdir hoşbuldum....sağol arkadaşım... uyarını dikkate alacağım....ama çok bekledim kimse yazmadı diye tam umudumu keseceğim sırada iletin geldi .....çok hoşuma gitti....birilerinin beni karşılaması.....görüşmek dileğiyle Alıntı
Misafir maydanoz Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 hoşgeldin...madem ki maydanozsun öğrenirsin buranın nası bi yer oldugunu.... selam... tüh çabuk keşfedildim...bu ismi koymakla hata ettim .... erbay gel anlaşalım ....maydanozluğum aramızda kalsın olur mu.....ne olur ne olur... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 iki kişinin bildiği sır değildir... ama sen bana güven benden sır çıkmaz.... nataliaaaaaa nerdesiiiiin.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 hoşbuldum....sağol arkadaşım... uyarını dikkate alacağım....ama çok bekledim kimse yazmadı diye tam umudumu keseceğim sırada iletin geldi .....çok hoşuma gitti....birilerinin beni karşılaması.....görüşmek dileğiyle tabıkı ama buraya takılmaz üyeler fazla ondan rastlamayabılırsın,ama nıkın hoş.avatar karamsar ama yaw erbaydan hiç sır çıkmaz evet.. ne oluo erbay bişelermı cevırıonuz gene Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 hoş geldin .......ismin çok hoş... her bi şeye maydonoz ol emi......... Alıntı
Misafir maydanoz Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 hoş geldin .......ismin çok hoş... her bi şeye maydonoz ol emi......... ne güzel ismimi sevmen....dur biraz alışayım.... sonra bakarız .... havayı koklamak gerekli.....ama hiç bir zaman mikser gibi olmam .....amacım burnumu sokmaktan çok bişeyler paylaşmak.....hoşbuldum....sevgili arkadaşım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 hoş geldin .......ismin çok hoş... her bi şeye maydonoz ol emi......... Alıntı
Misafir maydanoz Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 tabıkı ama buraya takılmaz üyeler fazla ondan rastlamayabılırsın,ama nıkın hoş.avatar karamsar ama yaw erbaydan hiç sır çıkmaz evet.. ne oluo erbay bişelermı cevırıonuz gene ben daha yeni olduğumdan panikledim galiba.....yavaş yavaş değilmi......çok sabırsızım ben.....erbay ıda yeni tanıyacağım daha.... vallahi hiç bişey bilmiyorum Alıntı
Misafir maydanoz Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 iki kişinin bildiği sır değildir... ama sen bana güven benden sır çıkmaz.... nataliaaaaaa nerdesiiiiin.... seni şimdiden hınzır ilan ettim....natali de kim.... bana ne yapacaksınız.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 natalia benim sırdaşlarımdan ondanda sır çıkmaz ona söyliycektim senin maydanoz olduğunu.... biz sana bişi yapmıcaz sen bize yapıcan foruma yeni geldiğin için...mesela lahmacun yap içinde maydanoz olmasın.... Alıntı
Misafir maydanoz Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 natalia benim sırdaşlarımdan ondanda sır çıkmaz ona söyliycektim senin maydanoz olduğunu.... biz sana bişi yapmıcaz sen bize yapıcan foruma yeni geldiğin için...mesela lahmacun yap içinde maydanoz olmasın.... şöle bol acılı antep usulü olsun....içine maydanoz koyamıyoruz canlarım..... çünküüüüüü..............maydanoz servisteeeeeeeee Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 nerdeyim ben.... bulsana beni..... ----buldum seni----- hoşgeldiniz maydanozz...... isim komikliği simgelerken hüzün gördüm avatarında.... neyse aramıza hoş geldin... bi maydanozumuz eksikti oda geldi tam oldu... Alıntı
Misafir maydanoz Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 nerdeyim ben....bulsana beni..... ----buldum seni----- hoşgeldiniz maydanozz...... isim komikliği simgelerken hüzün gördüm avatarında.... neyse aramıza hoş geldin... bi maydanozumuz eksikti oda geldi tam oldu... eserken buldun beni...sen hep esermisin...sende estirekli isim bulmuşsun ...öylemisin ... gerçekten hoş geliyor burası insana ...maydanozu kimse tanımasın istedimdi .....yüzüm ondan kapalı.....beni hep bul emi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 eserken buldun beni...sen hep esermisin...sende estirekli isim bulmuşsun ...öylemisin ... gerçekten hoş geliyor burası insana ...maydanozu kimse tanımasın istedimdi .....yüzüm ondan kapalı.....beni hep bul emi timam sen marulların arasına sıvışma ben seni bulurum hep...olmazsa saklan gerek duyarsan istedin ya ben seni orda da bulurum... ben hep eser miyim...yoksa titrer miyim...henüz farkına varmış değilim... titriyorum bazen bazense esiyorum delicesine... Alıntı
Misafir maydanoz Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 timam sen marulların arasına sıvışma ben seni bulurum hep...olmazsa saklan gerek duyarsan istedin ya ben seni orda da bulurum... ben hep eser miyim...yoksa titrer miyim...henüz farkına varmış değilim... titriyorum bazen bazense esiyorum delicesine... sen bir köşede dur ...ben 5 dk da bir önünden geçerim.... diğer adım zilli terlik...biz senle buraların tozunu attırcaz bu gidişle.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 sen bir köşede dur ...ben 5 dk da bir önünden geçerim.... diğer adım zilli terlik...biz senle buraların tozunu attırcaz bu gidişle.... pilmem üle mi olçek... zilli terlikkk... bu daha da komik.... silli gurubundan terliksi hayvan ben de memnun oldum... Alıntı
Misafir maydanoz Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Ho$geldin meni gendin gibi bilesin ....hoş bulduk Alıntı
Misafir maydanoz Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 pilmem üle mi olçek... zilli terlikkk... bu daha da komik.... silli gurubundan terliksi hayvan ben de memnun oldum... bizim buralarda çok gezene derler ....hayvan kısmısını bilemeycem...seni sevdim bak ...beni en çok sen aramışsın....sen dosttan anlıyon Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Kankim koş koş Bak kimler gelmiş Hoşgeldin Alıntı
Misafir maydanoz Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Kankim koş koş Bak kimler gelmiş Hoşgeldin aaaaaa gece yağmuru.....ne hoş.....hoşbuldum da ....kankin kim .....neden çağırdın....ne yapacaksınız ....gerçekten beni gördüğüne çok sevindin....tanışıyormuyuz........havalara girdim karşılamandan değil mi.....ama çok tanıdık davrandın da hoşuma gitti...kendimi acemi gibi hissetmedim sağol.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.