Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 19 yıl Önce üstünü örttüm yanağından öpüpte Saçlarını kokladım ayrılık vakti Kulağımda titreyen bir beste Ellerimde azığım 3 damla göz yaşım Karanlığı yararak parlar Üç damla hayat üç damla sen üç damla ben Benliğimi yararak parlar gözlerim ellerime ağlar neden diye sordum tüm cesaretimi toplayarak konuşmadı damlalar çaresizliğimi yararak sonra sana döndüm yine uyuyorsun tüm güzelliğinle ben giderim Sensizliğimi yararak ellerimde azığım üç dfamla gözyaşı hepsini topladım sen bir yana benleri topladım sıfır etmiyor kalkıyorum ayağa seni uyandırmadan haksızlık belki de bu bir başıma kararlar ifadesizliğimi yaralar üç kişiyiz biz artık sen ben ve damlalar ya şimdi ne olacak ben gidince sen demezmisin ne oldu sevince bi şey olmadı güzelim ellerimde azığım ben giderim yürüyorum boşluğa gözyaşlarımıda alarak ne o.... uykudadamı ağlıyorsun bunu yapma dayanamam sana hiç öyle sarılmamıştım uyuduğunu sanarak kulağımda bildik bir beste ve senin hikayelerin gitmeyeceğim tamam merak etme azığım da burada kalacak üç damla öz yaşı üç damla kirpik üç damla çapak üç damla uyku numarası çiçekli battaniyenin yüzü yanan elektrik sobası ...bir ara cama baktm buğusunda adımın üç harfi sen mi yazdın prenses hani uyumazmısın göz kapakların titriyor seni numaracı ellerimi tutma ellerimi bırakma öpme...dur orada sen saklısın kelebek..sana ne yapsam ben avuçlarımdasın işte acaba yaşar mısın bi baksam ya kaçarsan ya sıkarsam ölür müsün üç damla kanat üç damla koza üç damla çiçek tozu sen bende saklısın gel de durdur şimdi beni hala ağlar mısın ölür müsün yeniden doğarmısın sana hiç böyle sarılmamıştım uyuduğunu sanarken kulağımda şarkının son sözleri üç damla sonra bitecek bir aşk artık üç kişiyiz damlalar kurumaz önce bn gideceğim kaysana biraz kıvrılayım yanına ama her yerdesin sarılayım boynuna ya damlalar nereye koyaız onları geri alamam sana veremem her şey onlarda ii bak onlara uyu hadi uyansana üç damla rüya bütün yaşananlar ben sende sen bende biz damlalarda biliyormusun sana hiç böyle sarılmamıştım gong vururken gece yarısına sihir geri teperken mendilini saklamam lazım dolaşıp seni bulmam lazım bütün kızları ağlatmam lazım o mendile kimin göz yaşı kurumazsa o şarkıyı dinletecem ölmek üzere olan kelebeği verecem ben ağlamayı sevmem sevmez beni damlalar tadına baktım kururken zehir olur kimine ab-ı hayatken izimi sürer damlalar yağmur yağsa artık ne farkeder prenses ellerimde azığım şarkı başa sarar ben bir hipotezken tezimi çürürtür damlalar aklın hala haytalıkta n o battaniyeyi yere atmalar üşütçenmi kız kanadınmı tutulacak aklın sıra kucağa ısmarlıyorsun kendini ne gerek var taşır seni damlalar sönerken bir bir lambalar ateşim çıkıyor kırk ikiye üç kala sıcak basıyor ne hararaetli uykun var yine gece karabasanları gelecekten glen mektuplar azığım avuçlarımda elktrik sobası yanar çay koysam şimdi mum ışığında kimbilir ne zaman kaynar ağzı kurumuş damlaların tatlı getirmiştim sana kelebekler tatlı severmi tatlı kelbekler sevimli ateşimi indirir damlalar saat üçe üç kala etrafımda rüyalar senin izin kardaşın oyun yapma kız,çişe de mi kalkmazsın saçlarımı okşasam gözlerine dokunsam ateşlisin cıs yaparsın tenimi yakar damlalar kulağımı tırmalayan o şarkı yine senin çiçekli battaniyen bacaklarını sararken beklemezdin öpeceğimi dimi sana hiç böyle sarılmamıştım ben sigara içmemki e ne bu elimdeki bi cigara yakar damlalar üç nefeste biter duman çıkmaz bakma o yanmadan söner azığım kayıplarda battaniyen gibi hiç bitmeyen rüyalar bu nakarat gibi karanlığa giderken güneş var tepede hep doğuya gitmek istedim ama en doğu benim için en sağdaki damla oldu terimi yıkar damlalar çok kirliyim azizim,battaniyen kadar ne o saat dörde çeyrek var o kadar sessiz ki bu yatak damlalar çığlık atar duymak mümkün ah...bir uyuyabilsem ezana kadar sonrası meçhul...belki belki uyanırsın gideriz beraber bitmiş olur rüyalar hakkındır tabi ama bırakta sana bir kere sarılayım yoksa kuru damlalar şimdi bu şakı bitmese bile damlalar uçmasa bile battaniyen düşmese soba cayır cayır yanmasa bile kilit vuramam şu dilime ne çılgın hayaller geçer şu ezan vakti içimden bir elimde damlalar azığım bir elimde solmuş elma çiçekleri ver bir şifa damlalar bana da vermedin ya alacağın olsun bekle sabret az daha şimdi uyanır prenses ne yapsam bilmem ki şu şarkının sesini mi açsam yoksa battaniyeni mi alsam hani uyurdun sen sana hiç öyle sarılmamıştm bilmezsin hiç bitmeyen bi hikaye bu anlamsız megalomanlar ve kelimeler ıslak mavi,hüzünlü meyve verir elmalar kelebekler ölmez şarkı hep nakaratta sonbaharın elvedası var şimdi elim uzanır damlalara balkon daha sıcak şimdi taş duvarladan dua ederim yağmur yağmasın soba sönmesin yoksa battaniyende yetmez haa ben giderim,kıvrılırım,sönerim,yanarım ama sen uyu emi uyanma uyanırsan yine uyu görme beni arasan olur ya eğer hatırlarsan damlalara emanetsin unutma istediğim bir fatiha bugün benim için aynaya bak ama sakın ağlama bilirim o damlalar kurumaz inadına ıslak inadına aşık inadına toprak kavuştuk seninle çimenlerim çıkar yağmur yağmasa çamuru sevmem soba sönmesin kelebek uçsun sabah olsun güneşli karanlık bensizliğe doysun ellerimde damlalar üç tane ben üç damla etmez küçük kız yine ağlar ama bu sefer akıllı göz yaşları bu kez battaniyeye akar mezartaşımı kapat kız apar topar koşar kız sanar koşar uçar kız damlalara emanet şarkı şimdi yeniden başa sarar şarkı şimdi boşa sarar damlalar kurur kelebek ölür elma koçanı savrulur odanın bir köşesine ve sen uyanırsın sormayacağım ama hiç mi rüyanı hatırlamazsın tek tük ılık ılık sevdalar ve kuruyan damlalar mezarım evim toprağım birde battaniyem var çiçekleri açmış bir kış sabahı şarkı söylemek ister sadece ağlar çiçekli hemde benle beraber bulut olur umut olur yeniden o kız çocuğuna yağar ya neden şimdi yağmur yağmasa keşke sana hiç böyle sarılmamıştım ah...o şarkılar bedenimi yıkar damlalar ben ölürüm sen sen uyu uyu emi... Tarih: 22 Kasım , 2005 19 yıl Düzenleyen: _TRUST_
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.