Φ liyakorn Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 sonu -bici ile biten , leblebici : muhallebici gibi başka bir isim bulabilir misiniz ??? Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 sonu -bici ile biten , leblebici : muhallebici gibi başka bir isim bulabilir misiniz ??? cici bici ikilemesindeki bici kabul olur mu? Alıntı
Φ The_Ewo Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 ya ben hbu soruyu geçenlerde duydum televizyonda... hatta kelime çok eski bir meslek adı mıydı neydi ama unuttum Alıntı
Φ nevugca Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 GÜLLABİCİ akılhastanelerinde calışan hasta bakıcı vb. kişiler Alıntı
Φ liyakorn Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 yahu : sebici : çocuk bakıcı nebici : Nebi'yı takip eden şairler harbici : barutlu atımlı silahlar zamanında barutu dolduran kişiler ........... gibi birçok şey yazabilirdin. ama güllabici yi ilk defa duydum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.