Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 18 yıl Arkadaşlar selam.. Bana bi konuda yardımcı olmanızı istiycem. Kimin nerde askerlik yaptığını nerden bulabilirim..? Bir arkadaşım yakınının askerde olduğunu öğrenmiş fakat nerde askerlik yaptığını bilmiyor. Kendisine ulaşabileceği herhangi bir kaynağıda yok. Bu konuda internetten arştıracağı biyer varmı. Eğer varsa yardımlarınızı bekliyorum..
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 18 yıl zannedersem internet üzerinde öle bi sistem mumkun değil ama bulunduğun yerdeki askerlik şubesine bi uğra istersen...
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 18 yıl Sevgili Scarface, ben öncelikle bir tahminde bulunmak istiyorum. Bir arkadaşım dediğin, muhtemelen bir kız arkadaşımız. Yakını olan delikanlı da eski sevgili tadında bir şahsiyet olmalı. Başka türlü insan "yakını" olabilecek birisinden bu kadar "uzak ve bihaber" olamaz heralde. Şimdi yapılabilecek tek hareket, delikanlımızın memleketinde bulunan askerlik şubesini (118'den öğrenilebilir) hoş bir ses tonu ile arayarak düzgün cümleler kurmaktır. Şansınız varsa da, telefonun karşısındaki helal süt emmiş o vatan evladı yardımcı olabilir. Sevgili ferdelance, dediklerin çok doğru. Bknz http://www.asal.msb.gov.tr/er_islemleri/SUBAT2006.htm İyi şanslar dilerim. Sevgiler.
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 18 yıl arkadaşım bende katılıyorum taylan abime kesin kız arkadaşının eski sevgilisi veya yeni sevgilisidir o:)))
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.