Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Çiçekçi Milletvekilleri..


zaman_içinde

Önerilen İletiler

CHP'de Tayland Gezisine Tepkiler

CHP İzmir Heyetinin Tayland'a Yaptığı Expo Gezisinin Tartışmaları Sürerken, CHP İzmir İl Başkanı Selçuk Ayhan, "CHP Genel Merkezinin Bu Geziye Karşı Çıkmasının Nedeni, Tayland Gezisiyle İlgili Yapılan Spekülasyonlardır. Bunlar Partimizin Yara Almaması İçin Genel Merkez Tarafından Alınan Önlemlerdir. Bu Talimatlar Gezi Başladığı Gün Değil Tayland Gezi Kararının Alınmaya Başladığı Günden İtibaren...

 

 

CHP İzmir heyetinin Tayland'a yaptığı EXPO gezisinin tartışmaları sürerken, CHP İzmir İl Başkanı Selçuk Ayhan, "CHP genel merkezinin bu geziye karşı çıkmasının nedeni, Tayland gezisiyle ilgili yapılan spekülasyonlardır. Bunlar partimizin yara almaması için genel merkez tarafından alınan önlemlerdir. Bu talimatlar gezi başladığı gün değil Tayland gezi kararının alınmaya başladığı günden itibaren verilmiştir" dedi.

 

 

CHP genel merkezinin kararından sonra geziye katılanları suçlu olarak nitelendiren CHP İzmir İl Başkan'ı Selçuk Ayhan, "Talimat üzerinde biz gereken grup toplantısını düzenledik. Parti üyesi arkadaşlarımız genel merkezin kararını ilk başta eleştirdi. Ancak daha sonra CHP genel merkezinin kararını kabul etti. Grup kararına gerek duymadık. Fakat toplantıdan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi özel bir çaba harcayarak bu arkadaşları Tayland gezisine katılma yönünde ikna etti. Burada İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin çok uğraştığı belli oluyor. Giden arkadaşlar CHP kimliklerini ikinci plana attı ve talimata uymadı. Dolayısıyla suçlular. Bu yapılan suçtur. Herkes seyahat etme hakkına sahiptir. Ama siyasi irade, yani onların partisinin tüzel kişiliği aksi bir talimatta bulunuyorsa ona uymaya zorunludur. Bu suçun ne şekilde değerlendirileceği süreç içinde görülür" şeklinde konuştu.

 

(KA-YK-RO-RO-Y) (İhlas Haber Ajansı)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.