Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Buraya dün yasadiklarimi yaziyim mi diye cok düsündüm... Emin degil dim... burdakilerin ilgisini cekmez düsüncesi bi yandan zaten beni kimse anlamaz düsüncesi bi yandan... Ama karar verdim.. Anlatacagim size herseyi... Dün Okul dönüsünde arkadaslarimla bisey icmeye gittik... her cuma gittigimiz yere... Süper bi gündü... burda yazdigim yorumlardada belli oluyordu iyi hissetdigim... Neyse... Gittimiz kafe de bi kac arkadas sevgilime göz kulak olmami söylüyordu... tamam dedim, yeter ki saliyim bunlari basimdan fikriyle... Nede olsa benim canim böyle bisey yapmaz dedim.. yani anlayacaginiz gibi.. sonsuz güven... Ne olduysa hersey dün gece oldu... ve bitti... Ne yalan söyleyeyim üzgünüm... ama bi tarafdan da ona karsi güclenen nefret duygumu yenmeye calisiyorum.. Neyse.. oh be rahatladim az biraz... kiminiz bu basligi sacma bulacak... kiminiz dertli bulacak... ama eminin ki ben bi gün bu basligi okuyup gülecegim... cünkü anca o zaman emin olabilirim ki onu unutuguma... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Buraya dün yasadiklarimi yaziyim mi diye cok düsündüm...Emin degil dim... burdakilerin ilgisini cekmez düsüncesi bi yandan zaten beni kimse anlamaz düsüncesi bi yandan... Ama karar verdim.. Anlatacagim size herseyi... Dün Okul dönüsünde arkadaslarimla bisey icmeye gittik... her cuma gittigimiz yere... Süper bi gündü... burda yazdigim yorumlardada belli oluyordu iyi hissetdigim... Neyse... Gittimiz kafe de bi kac arkadas sevgilime göz kulak olmami söylüyordu... tamam dedim, yeter ki saliyim bunlari basimdan fikriyle... Nede olsa benim canim böyle bisey yapmaz dedim.. yani anlayacaginiz gibi.. sonsuz güven... Ne olduysa hersey dün gece oldu... ve bitti... Ne yalan söyleyeyim üzgünüm... ama bi tarafdan da ona karsi güclenen nefret duygumu yenmeye calisiyorum.. Neyse.. oh be rahatladim az biraz... kiminiz bu basligi sacma bulacak... kiminiz dertli bulacak... ama eminin ki ben bi gün bu basligi okuyup gülecegim... cünkü anca o zaman emin olabilirim ki onu unutuguma... canım...sana yazdıklarımı okuduysan anlamışsındır az çok ne demek isticeğimi... tekrar aynı şeyleri söyleyip sıkkın canını sıkmaktansa...ilerde gülüceğin bu başlığı açmanın iyi olduğunu söliceğim sadece...sen boşver umursama kimseyi..saçma gelene saçma gelsin...düzgün gelen de yazsın..burda o kadar başlık varken..seni eleştircek değil ya saçma bulanlar... bide bunu düşünme... hadi bak hep ayına sarıldım ben senin sen de sarıl hadii sıkı sıkı... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 CANIM KARDEŞİM SENİ ANLIYORUM HERHALDE BU İNSANIN DOĞASINDA VAR ..ALDATMAK AMA BUNUN İSMİ ALDATMAK DEĞİL BENCE ,KENDİNİ KANDIRMAKTIR..KAYBEDEN SEN OLMAZSIN MERAK ETME .. ALDANAN ,KENDİNİ KANDIRAN HER ZAMAN KAYBEDER... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 canım...sana yazdıklarımı okuduysan anlamışsındır az çok ne demek isticeğimi... tekrar aynı şeyleri söyleyip sıkkın canını sıkmaktansa...ilerde gülüceğin bu başlığı açmanın iyi olduğunu söliceğim sadece...sen boşver umursama kimseyi..saçma gelene saçma gelsin...düzgün gelen de yazsın..burda o kadar başlık varken..seni eleştircek değil ya saçma bulanlar... bide bunu düşünme... hadi bak hep ayına sarıldım ben senin sen de sarıl hadii sıkı sıkı... Ya canim benim yaa... bu zor günümde zaten es dost vardi yanimda ama inan senin kadar isitmadi kimse icimi... su anda oturmus mirkelam da unutulmaz sarkisini dinliyorum... ama.. bosver... Seni cok ama cok seviyorum... bunu unutma emi.. bi dost daha kazandin... CANIM KARDEŞİM SENİ ANLIYORUM HERHALDE BU İNSANIN DOĞASINDA VAR ..ALDATMAK AMA BUNUN İSMİ ALDATMAK DEĞİL BENCE ,KENDİNİ KANDIRMAKTIR..KAYBEDEN SEN OLMAZSIN MERAK ETME .. ALDANAN ,KENDİNİ KANDIRAN HER ZAMAN KAYBEDER... ya tsk ederim yanimda oldugun gibi... cok sicacik mis bursi... hepinizi cok seviyorum.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 sana bir tavsiyem var kendine hayatta her zaman iyi davran .... Dünyanın kahrını çekmektense ,dünya senin kahrını çeksin.... sen olmak istediğin gibi ol... birde kader denen ,beyaz yazıya dikkat et sen istemesende o karşına çıkar kaçış yoktur.. Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 sana bir tavsiyem var kendine hayatta her zaman iyi davran .... Dünyanın kahrını çekmektense ,dünya senin kahrını çeksin.... sen olmak istediğin gibi ol... birde kader denen ,beyaz yazıya dikkat et sen istemesende o karşına çıkar kaçış yoktur.. o kadar kolay olsa... ama deneyecegim.. cook tsk ederim.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 o kadar kolay olsa... ama deneyecegim.. cook tsk ederim.. bu senin elinde kolay ve zor u sadece kendimiz belirleriz yeterki inanalım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Ya canim benim yaa... bu zor günümde zaten es dost vardi yanimda ama inan senin kadar isitmadi kimse icimi... su anda oturmus mirkelam da unutulmaz sarkisini dinliyorum... ama.. bosver...Seni cok ama cok seviyorum... bunu unutma emi.. bi dost daha kazandin... unutur muyum canım benim.... unutulmaz senn de bu sevgin..içini ısıtabildiysem ne mutlu bana...bende seni seviyorum... sen de bunu unutma... sarılalım sıkııı sıkkıı....... iyi ol da gel.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 senin gibi birini aldatan insandan ayrıldığına üzülme sevin bence...o karakterdeki bir insan eninde sonunda seni yarı yolda bırakırmış zaten...yaşım senden çok büyük değildir ama yaşadıklarımdan edindiğim tecrübe şudur ki hayatta bazı şeylerin geri dönüşü olabilir fakat zamanın geri dönüşü yok ve zamanımızı ah çekip vah çekip boşa harcamamamız lazım...tabii bu kolay değil ama insan güçlü olmasını bilmeli bu gençlik bu enerji ve bu güzellik ebedi değil hepsi geçici önemli olan bu değerleri zamanında iyi kullanabilmek...onun için boşver giden gitsin dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır...demiş şair.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 senin gibi birini aldatan insandan ayrıldığına üzülme sevin bence...o karakterdeki bir insan eninde sonunda seni yarı yolda bırakırmış zaten...yaşım senden çok büyük değildir ama yaşadıklarımdan edindiğim tecrübe şudur ki hayatta bazı şeylerin geri dönüşü olabilir fakat zamanın geri dönüşü yok ve zamanımızı ah çekip vah çekip boşa harcamamamız lazım...tabii bu kolay değil ama insan güçlü olmasını bilmeli bu gençlik bu enerji ve bu güzellik ebedi değil hepsi geçici önemli olan bu değerleri zamanında iyi kullanabilmek...onun için boşver giden gitsin dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır...demiş şair.... zaten dönmesinde...dönerse de onun değil..onu terketmiş bi kere...eski sağlamlığını korumaz.... geldiğinde bi daha kine gülümsücektir eminim.... eminlikten daha çok hissediyorum...bu gece uyumak hafifleticektir...burası hele...burda sanmıyorum uzun sürsün bu mutsuzluk... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 bu senin elinde kolay ve zor u sadece kendimiz belirleriz yeterki inanalım Sizin gibi dostlarim olursa ben hic yalniz kalmam ki... tsk ederim tavsiyen icin deneyecem... senin gibi birini aldatan insandan ayrıldığına üzülme sevin bence...o karakterdeki bir insan eninde sonunda seni yarı yolda bırakırmış zaten...yaşım senden çok büyük değildir ama yaşadıklarımdan edindiğim tecrübe şudur ki hayatta bazı şeylerin geri dönüşü olabilir fakat zamanın geri dönüşü yok ve zamanımızı ah çekip vah çekip boşa harcamamamız lazım...tabii bu kolay değil ama insan güçlü olmasını bilmeli bu gençlik bu enerji ve bu güzellik ebedi değil hepsi geçici önemli olan bu değerleri zamanında iyi kullanabilmek...onun için boşver giden gitsin dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır...demiş şair.... Isim komik tarafi ne biliyormusun... onunda ikinci adi ERbay di.. Murat erbay... Ondan önce aska inanmiyordum... her seferinde yalan diyiyordum.. onunlada öyle basladi... ama ban verdigi güven herseyi asmisdi... Ama yalnis almisim o güveni... Artik yavas yavas kabul ediyorum yoklugunu.. kac defa aradi acmadim telefonumu.. bitti sözünü ben söyledim aslinda... ama simdi duydum ki oymus güya son veren... Amam... zaman su anda ki tek düsmanim aslinda... belki calmis olabilir 2 senemi ama daha nice 2 seneler bekliyor beni... dedigin gibi... tsk ederim yanimda oldugun icin... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 anaaa soyadımız aynıymış ama bizden öyle adam çıkmaz.... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 anaaa soyadımız aynıymış ama bizden öyle adam çıkmaz.... Yok o kadarina emin im artik... Erbay çok kofik oldu senin demenle..!! Aldatma diye birşey yok,aldatma olayını yaptıktan sonra değil de aldatma durumuna gelirken düşünmeli insan.! çünkü sonrasındaki "ne yaptım ben" veya "ne yaptın sen" ikili ilişkilerde düşünecek olursak iki hallidir.? Sonuçta.. o an sevgiliden başka birine ilgi duyabiliyosak,başka anlar sevgiliden ayrı bissürü kişiye ilgi duyabiliriz. Bu da ilişki çatırdamış demektir..! Sevgi herşeyin ilacı değil demektir..! haala bi arı olarak konmamız gereken çiçekler var demektir. Geçici hevesleri henüz gençken almalıyız demektir.. Dogru söylüyorsun... Ben ara sira söz yaziyorum... Onunla beraberken.. böcek li cicekli sözler geliyordu aklima.. .onsuz simdi nefret kin ve sonsuzlukla savasiyorum... Ve farkina vardim ki... dert insani nefrete yakinlasdiriyor... ve buda bence cok aci bisey.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.