Φ youva Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 1. SORU:Elimdeki çiçeklerin ikisi hariç hepsi papatya, ikisi hariç hepsi gül ve ikisi hariç hepsi karanfil olduğuna göre elimde hangi çiçekten kaç tane bulunmaktadır ? 2.SORU:E harfıyle baslayan 3 tane meyva soleyebılırmısınız zor bır soru degılmı bakın ben sıze 2 tanesını solıyeyım 1 ELMA 3. sunude sız bulun bakalım yok demeyın var 2 ERIK 3. SORU:Yumurtanızı tam 15 dakika kaynatmak istiyorsunuz . Biri 7 diğeri 11 dakikalık iki kum saati kullanarak bu işi nasıl halledersiniz? Alıntı
Φ liyakorn Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 1) hepsinden birer tane olmak üzere 3 tane vardır. 3)7 ve 11 lik aynı anda başlatılır 7 lik bitince olay başlar ve 11 likten kalan 4 dk bitince 11 lik ters çevrilir. 4 + 11 = 15 Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 2.SORU:E harfıyle baslayan 3 tane meyva soleyebılırmısınız zor bır soru degılmı bakın ben sıze 2 tanesını solıyeyım 3. sunude sız bulun bakalım yok demeyın var 1 ELMA 2 ERIK Evlat falan deil di mi? Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 enginar meyve değil ki...sebze.... eeeeee.......ne bu yaaaa........ Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 3. meyve insan meyvesi yani EVLAT. Alıntı
Φ The_Ewo Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 şimdi "epıl" dicem ama *********leşmek istemiyorum Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 arkadaşlar ben verdim 3. meyvenin cevabını... biraz geyik bi soru bence... malum evlat ağaçta yetişmio... Alıntı
Φ youva Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 hakikaten oyle ExcE hakli ucuncu soru biraz geyik oldu ozur dilerim cevap EVLAT diger iki cevapta dogruydu tabiki tsk'ler herkese Alıntı
Φ sedefyn Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 1. SORU:Elimdeki çiçeklerin ikisi hariç hepsi papatya, ikisi hariç hepsi gül ve ikisi hariç hepsi karanfil olduğuna göre elimde hangi çiçekten kaç tane bulunmaktadır ? 2.SORU:E harfıyle baslayan 3 tane meyva soleyebılırmısınız zor bır soru degılmı bakın ben sıze 2 tanesını solıyeyım 1 ELMA 3. sunude sız bulun bakalım yok demeyın var 2 ERIK 3. SORU:Yumurtanızı tam 15 dakika kaynatmak istiyorsunuz . Biri 7 diğeri 11 dakikalık iki kum saati kullanarak bu işi nasıl halledersiniz? 1. nin cevabı her çicekten 1 tane var Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.