Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

kendini ifade etmye çalışırken insan yanlış anlaşılır bazı durumlarda. düşünüp yapmak istediği ile yaptıpı arasında uçurumlar olur ve bunu sonucu kendini istediğigibi anlatamadığı için yapayanlız kalmakmıdır. cevaplarınızı bekliyorum

Gönderi tarihi:

Yanlış anlaşılmalar,birkaç açıklayıcı cümle ve sonuna konulacak küçük bir özürle halledilebilir.. ;)

Gönderi tarihi:
kendini ifade etmye çalışırken insan yanlış anlaşılır bazı durumlarda. düşünüp yapmak istediği ile yaptıpı arasında uçurumlar olur ve bunu sonucu kendini istediğigibi anlatamadığı için yapayanlız kalmakmıdır. cevaplarınızı bekliyorum

sanırım bu olayı...hayatımın her kısmında yaşadım....aklımdan geçenleri eyleme dökemedikçe içim içimi yiyordu...ve öyle birşey farkettim kii..yazdım...içimdekileri tamamen yazabiliyordum...deliceesine sevdiğimi belli edemiyorsam ki artık bunu başarıyorum...hadi oldu da başaramadım yazıyorum....bilmiyorum sanırım bunu da herkes yapamıyor aama yazıyorum ve kendimi kağıtlara adamayı çok seviyorum...hani belki bi yerlerde düşünürsün de eyleme dökemezsin...belki kafandan geçen bi kaç cümleni aktarabilirsin kağıda....ve aslında gözler çok önemli bence...benim gözlerim asla yalan söyleyemez....insan içimi anlar sanırım az çok gözlerime bakınca...ama gözlerimde konuşmuyor dersen yaz arkadaşım yazabildiğin kadar..yazamadın mı kendin ookuu şiir...kitap ve senin bu halini yansıtan birşey bulucaksındır elbett..şiirlerde herkes vardır..okudukça görürsün bi yerlerde kendini...o zaman bu şiir belki birşeyleri yoluna koyar...ama bunlara gerek kalmaksızın seni seviyorummmm diye bağırıp boynuna sarılması insanın daha bi hoşşş ... :hug: örnekkk tabi illaki sevgi kastın değil anladığım kadarıyla.... dene sen biraz düşün....uygulamaya çalış düşünüp kafana yatanları ;):) saygılar.... :clover:

Gönderi tarihi:

anlaşılan başın ağrımış senin bayağı bu yüzden.... :blushing: ne olmuş olabilir ki bu denli üzülüceğin...ama bunun telafisi canım abimin dediği gibi açıklayıcı bi kaç cümle ve özürle hallolmalı -eğer karşındaki anlayıştan yoksun değilse- :) ben böyle düşünüyorum...sıkıyordum zamanında canımı da bende...ama sonradan kendi düşüncelerimi başkalarına göre yönetemezdim ben buydum..ama başkalarının benmle ilgili iyi yada kötü düşünme seçeneği vardı... :)için rahat olmalı eğer açıklayıpta anlatamadıysan hala kendini..o zaman karşındaki anlamak istemiodur bence... :clover:;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.