Φ hakanugurlu Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2005 slm.moon star sözlük programını açmak istediğimde ve bugün disketten bir şey yüklemek istediğimde bu mesajı aldım.çözümünü bilen varsa yardımını bekliyorum.mesajın detaylarını aşağıda belirtiyorum.teşekkürler. mesaj kutusunun üzerinde "HLVDD-HardlockVirtual Device" içinde ise "Cannot Find ///FAST Hardlock Driver!" yazıyor."Tamam" dediğim zaman ise "HLVDD.DLL Yüklenebilir bir sanal aygıt sürücüsü Dll başlatması yapılamadı.Uygulamayı bitirmek için Kapat!ı seçin." diyor."Yoksay" 'ı seçersem de " C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. sistem dosyası,MS-DOS ile Windows uygulamalarını çalıştırmak için uygun değil." Alıntı
Φ hakanugurlu Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2005 Teşekkür ederim. Alıntı
Φ fenerli51 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 ben de de aynı hata oluyo ne yapacma Alıntı
Φ rainman1907 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 aynı sorun bende de var arkadaşa yardımcı olundu sanırım teşekkür etmiş ama nasıl olduğu burda görünmüyor nasıl yapıcaz bunu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.