Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Resim bölümüne ben açmıştım !! Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Resim bölümüne ben açmıştım !! düşündüm böyle bişey olucağını...hatta biraz bakındım ama gözden kaçırmışım...afedersin... bi başlık iki kere açılınca hoş olmuyo katılıyorum...olsun görmeyen varsa da burdan bakar...tekrar özür dilerim..gözden kaçırmışım.. ama okuyunca paylaşmak istedim..düşündüm de vardır kesin diye bu güzel paylaşım...ama sonradan aranıza katıldığım için bilmiyorum... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm...haklısın ben görmemiştim.blog'umdaydı bu resim . ama buraya çok yakışacağını düşündüm...... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm...haklısın ben görmemiştim.blog'umdaydı bu resim . ama buraya çok yakışacağını düşündüm...... sevindim SU yum... eevet benmde ileride buraya ekliyeceğim resimler olur elbet...anneeler bir melek gerçekten madem ki bunlar vardı..bizde daha başka resimler koyarız bu arada bebiş ve küçük tay çok tatlı.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 sanırım bu resimde buraya ait....... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 çok beyendim canım benim ..... ellerine salık emeğine sağlık . Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 çok beyendim canım benim ..... ellerine salık emeğine sağlık . sağol abicim..sizinde gözlerinize sağlık... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Resim bölümüne ben açmıştım !! Açılmış bikere.. Çok güzeldi rüzgarın kızı.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Açılmış bikere.. Çok güzeldi rüzgarın kızı.. sağol canım... çok beğendim dayanamadım koydum...önceden olmuş olmasına da sıkılmadım...bir kere daha da olsa olsun..çok hoş bir anlatım çünkü... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Tmm uzatmaaaaa.. hıh.....sustumm işteeee... debelek dübelek....susmak da ne demek hhele de bir kelebek... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 heyy şekerr bebek... çok tatlı.... yazılanlara gelince...her ağladığımda anneme ihtiyaç duyarım..yada çok sevdiklerime... ve hep onların sevgilerini düşünürüm...mutluluklarımızı...! ya daha çok ağlatır bu beni...ya da dondurur gözyaşlarımı da içimi caayır cayırr kavurur...ağlatırsa ağlarım kopçağım güne onlardan...silerse sarılırım kalbimden içimdekilere... çok güzel resim... teşekkürler Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Canim benim.. senin kadar iyi huylu 1000 bir bak unutma.. senin gibi dost ve abla ve kardes bulunamaz... bunu kimbilir kac kisi söyledi sana... ama bende bi araya sıkıştırıyım dedim... Ha dün ayicik aradi beni.. sende cok mutlu... ve seni cok sevdigini söyledi... yok utangac kendisi.. o yüzden anlatamaz... ben analtiyim dedim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Canim benim.. senin kadar iyi huylu 1000 bir bak unutma.. senin gibi dost ve abla ve kardes bulunamaz... bunu kimbilir kac kisi söyledi sana... ama bende bi araya sıkıştırıyım dedim... Ha dün ayicik aradi beni.. sende cok mutlu... ve seni cok sevdigini söyledi... yok utangac kendisi.. o yüzden anlatamaz... ben analtiyim dedim... biliyorum onun çekingenliğini bilmez miyim...akşam sıkı sıkı sarmalayım da onu uyurken görsün bakalım sevgi nasılmışş... canım benim....benim iyiliğim sevdiğime...ve bunun sizde bu denli hissedilir olması da sizin kalplerinizle alakalı.... sağol canım.... Alıntı
Misafir TurgayS Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 hıh.....sustumm işteeee... debelek dübelek....susmak da ne demek hhele de bir kelebek... Kelebekler susar mı hiç Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 hıh.....sustumm işteeee... debelek dübelek....susmak da ne demek hhele de bir kelebek... Sen sus gözlerin konuşsun... Nerelerdeydin görünmüyordun ?.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Kelebekler susar mı hiç susmazlar demi....ama kanatları yorgun düşünce onlarda sessiz oluyolar...ve kelebeklerin bu sessiz duruşundaki benliğime bayılıyorum... Sen sus gözlerin konuşsun... Nerelerdeydin görünmüyordun ?.. gözlerim konuşuyo... ben de konuşuom... ne çeneçenim demi...ama ikisi arassından gözlerimi seçerdim... bu arada tatildeydim...ihtiyacım vardı dinlenmeye..gerçi gezdim ama kafamı da bi hayli dağıttım...derslerden uzaktım...ohh... ama geldim hemen arkadaşlarım ödewleri hatırlattılar..ee napalım tatil de bi yere kadar anladım... ama burayı çok özlemişim.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.